Gry 2009

Ja już się gubie, jedni mówią, że będzie opłata inni, że nie..

Wiesz, Blizzard jest jak kobieta :P.

Blizzard mówił, że żadnych opłat nie będzie. Ja tam wierzę Blizzardowi ;)

fajnie by było gdyby nie trzeba było płacić :) ale to nie jest na 100%

No bo nie będzie trzeba płacić. Uważnie śledzę tematy o Diablo III gdyż kocham tą serie :) Owszem ma być nowy Battlenet ale Blizzard ogłosił że będzie on darmowy po prostu wystarczy kupić new CD-key'a i cieszyć się grą. Żadnych dodatkowych opłat :) Pisali że miała być premiera 24 grudnia tego roku ale pewnie będzie na Wiosnę :P Jednak czekam z niecierpliwością.

@Spawn

Ludzi do D2 ciągnęła między innymi mroczna fabuła. Osobiście grałem w Diablo II 3 Lata i nie żałuje ani minuty spędzonej przy tej grze. Owszem były elementy monotonni jak np Ciągłe Ballruny jednak ja czułem że ta gra ma to coś. Każde zabicie Pindla albo Mefista i czekanie na drop :) albo pochwalenie się nowym słowem runicznym :P Ta gra miała coś w sobie że nie dało się oderwać. Gdyby na to spojrzeć obiektywnie to zapewne znalazły by się tytuły lepsze graficznie i lepiej rozbudowane jednak miała ta gra to coś. Od jej czasów nie umiem już się wciągnąć w żadna gra. Teraz tylko w głowie mam Diablo III :P

A...ale jestem napalony na Diablo III :) teraz tylko czekać do grudnia i lecieć do sklepu po oryginał ^.^

No bo nie będzie trzeba płacić. Uważnie śledzę tematy o Diablo III gdyż kocham tą serie Owszem ma być nowy Battlenet ale Blizzard ogłosił że będzie on darmowy po prostu wystarczy kupić new CD-key'a i cieszyć się grą. Żadnych dodatkowych opłat Pisali że miała być premiera 24 grudnia tego roku ale pewnie będzie na Wiosnę Jednak czekam z niecierpliwością.@SpawnLudzi do D2 ciągnęła między innymi mroczna fabuła. Osobiście grałem w Diablo II 3 Lata i nie żałuje ani minuty spędzonej przy tej grze. Owszem były elementy monotonni jak np Ciągłe Ballruny jednak ja czułem że ta gra ma to coś. Każde zabicie Pindla albo Mefista i czekanie na drop albo pochwalenie się nowym słowem runicznym Ta gra miała coś w sobie że nie dało się oderwać. Gdyby na to spojrzeć obiektywnie to zapewne znalazły by się tytuły lepsze graficznie i lepiej rozbudowane jednak miała ta gra to coś. Od jej czasów nie umiem już się wciągnąć w żadna gra. Teraz tylko w głowie mam Diablo III

Dalej nie rozumiem... :). To ze gra posiada system zdobywania LvL i skilli.. To nie znaczy ze ma cos wspolnego z RPG :). Dla mnie nie ma :)

Co do premiery to zapewne będą tysiąc razy przekładać, są mysły że ma być w czerwcu na rocznice d2, ale to tylko domysły.

Cieszmy się, że w ogóle ma wyjść, bo jeszcze 2 latka temu o D3 nie było mowy. ^^

Ja jestem ciekaw czy druid będzie... Bo ja tylko w D2 nim koksałem...

Zobaczymy, co Blizzard nam zaoferuje. Możliwe, że będzie ciekawie, ale czy gra przebije D2?

Czy przebije D2, napewno nie.

Czy przebije D2, napewno nie.

To zależy, jak będzie taka sama prostota rozgrywki jak w d2 tyle, że z nową "mroczną" fabułą i lepszą grafą to może się okazać równie wciągająca :>

Mój pierwszy tydzień z d2 to była masakra. Tydzień bez świeżego powietrza :>

Dixell tylko tydzień ??:D ja pamiętam jak kupiłem diablo 2 a to były wakacje...wyszedłem może 2 razy na miesiąc na podwórko lub do sklepu po coś :P co do tematu to nie wiem czy D3 przebije D2.

A tak sie zapieracie ze nie jestescie uzaleznieni od gier komputerowych :). To tak jakbym ja mowil ze nie jestem uzalezniony od muziki :)

A tak sie zapieracie ze nie jestescie uzaleznieni od gier komputerowych . To tak jakbym ja mowil ze nie jestem uzalezniony od muziki

To było 7 lat temu :>

W sumie teraz też lubię przy nąłlajfić.

Spawn siedzenie przez 20-30 godzin to nie jest jeszcze nołlajf :P

No ja rozumiem... toz to czysta przyjemnosc :)

Ale przyznam sie wam.. jak wyjdzie oficialnie ArmA2 i OFP2... chyba tez bede nolajfic :( jakie to smutne ;(

Och naprawdę Spawn jakie to smutne :( zobaczymy jak wyjdzie diablo 3, to się komputer spali...albo cały stopi.

Diablo? 30 minut siekalem potwory i mi sie znudzilo. Nie dzieki.

Dzz w której grze nie bijesz potworów? :0

Bo diablo to typowy mass game... sredni pomysl.. ale idealnie sprawdzony na masowki... No ale z Hellgate im nie wyszlo... Moze to wina pomyslu... albo wykonania... bede mial zlewe jak D3 okaze sie takim shitem :) MUHAHAHA :D