Gry 2009

bede mial zlewe jak D3 okaze sie takim shitem smile.gif MUHAHAHA biggrin.gif

To nawet jest wskazane ;P Ja czekam tylko na StarCraft 2 i Star Wars The Old Republic inne mnie nie interesują.

Oczywiscie, ze w innycg grach rowniez bije sie potworki, ale robi sie to w inny sposob i nie tak masowo. Nie lubie takiego typu gier i tyle. Nie bawi mnie nawalanie 10000 mobow i nie jara mnie, gdy z jednego wypadnie miecz demonow +100. Nigdy nie rozumialem i pewnie nigdy nie pojme fenomenu tej gry.

Star Wars The Old Republic

Juz doswiadczylem 1 zawodu zwiazanego z ta gra. Podobno system walki ma byc taki zalowy jak w innych mmo. Klikanie f1 f2 f3 f4 f5 itp. Mam nadzieje, ze to tylko plota:(

Taaa jest wyszla ArmA2... kupilem i MIAZGA na MP :D MUHAHAHAHA :D

Są ploty na temat Star Wars Galaxies. Podobno po wyjściu The Old Republick Galaxies ma być bez abonamentu. Będzie b2p. Mimo wszystko kupie bo uniwersum SW kręci mnie od ponad 3 lat (książki, komiksi itp)

A ja kupiłem sobie specjalnie PS3 i czekam na grę Blade&Soul która ma być pierwszym profesjonalnym MMORPG na PS'a :D nie będzie F1,F2,F3 tylko skile będzie się robiło na Padzie poprzez kombinacje klawiszy ...... :rolleyes: jak to wyjdzie to i ja zalicze No-Life :P a aktualnie walcze w Killzone i UFC 2 mega gry które pochłaniają mnie na Maksa :D a grafa mmm... coś pięknego. Tak samo jest szansa że Diablo III wyjdzie na PS3 xD

Nie podoba mi sie oprwa graficzna w B&S. Panienki z cyckami do pepka. blee. Kogo to jara? Przyznawac sie!:P.

Emka... Mam pytanko.. moze ktos sie wypowiedziec o tej grze... bo zabieralem sie do jej kupienia... ale powstrzymalo mnie Dragon Age na ktorego za***iscie czekam :).... niestety przesuneli premiere gry... wiec wracam z pomyslem Sacred 2

Ciekawa jest ta gra.. jakis opisik? :)