bede mial zlewe jak D3 okaze sie takim shitem smile.gif MUHAHAHA biggrin.gif
To nawet jest wskazane ;P Ja czekam tylko na StarCraft 2 i Star Wars The Old Republic inne mnie nie interesują.
bede mial zlewe jak D3 okaze sie takim shitem smile.gif MUHAHAHA biggrin.gif
To nawet jest wskazane ;P Ja czekam tylko na StarCraft 2 i Star Wars The Old Republic inne mnie nie interesują.
Oczywiscie, ze w innycg grach rowniez bije sie potworki, ale robi sie to w inny sposob i nie tak masowo. Nie lubie takiego typu gier i tyle. Nie bawi mnie nawalanie 10000 mobow i nie jara mnie, gdy z jednego wypadnie miecz demonow +100. Nigdy nie rozumialem i pewnie nigdy nie pojme fenomenu tej gry.
Star Wars The Old Republic
Juz doswiadczylem 1 zawodu zwiazanego z ta gra. Podobno system walki ma byc taki zalowy jak w innych mmo. Klikanie f1 f2 f3 f4 f5 itp. Mam nadzieje, ze to tylko plota:(
Taaa jest wyszla ArmA2... kupilem i MIAZGA na MP MUHAHAHAHA
Są ploty na temat Star Wars Galaxies. Podobno po wyjściu The Old Republick Galaxies ma być bez abonamentu. Będzie b2p. Mimo wszystko kupie bo uniwersum SW kręci mnie od ponad 3 lat (książki, komiksi itp)
A ja kupiłem sobie specjalnie PS3 i czekam na grę Blade&Soul która ma być pierwszym profesjonalnym MMORPG na PS'a nie będzie F1,F2,F3 tylko skile będzie się robiło na Padzie poprzez kombinacje klawiszy ......
jak to wyjdzie to i ja zalicze No-Life
a aktualnie walcze w Killzone i UFC 2 mega gry które pochłaniają mnie na Maksa
a grafa mmm... coś pięknego. Tak samo jest szansa że Diablo III wyjdzie na PS3 xD
Nie podoba mi sie oprwa graficzna w B&S. Panienki z cyckami do pepka. blee. Kogo to jara? Przyznawac sie!.
Emka... Mam pytanko.. moze ktos sie wypowiedziec o tej grze... bo zabieralem sie do jej kupienia... ale powstrzymalo mnie Dragon Age na ktorego za***iscie czekam .... niestety przesuneli premiere gry... wiec wracam z pomyslem Sacred 2
Ciekawa jest ta gra.. jakis opisik?