GTA v - 3 dni przed premierą

Witam ! Jakim cudem ludzie, którzy posiadają xbox'a 360, mogą sobie już grac ;) Dowód : skidrowcrack.com (nigdy nie było na tej stronie fakeów, oraz

youtube.com/watch?v=GFZBt8VgefM

EDIT: Filmik został już usunięty, ale zapewne zaraz pojawią się nowe. Chciałem się tylko dowiedzieć, czy ktoś posiada informacje na temat tego przecieku.

Ludzie... Wytrzymaliscie tyle lat oczekujac nowej czesci gry, to chyba wytrzymacie jeszcze te kilka dni. Cierpliwosci.

Jak już powstał ten temat to jakie musi mieć wymagania gra aby działała ?.

@UP na PC jeszcze nie ma wymagań ;] (albo ja nie znalazłem)

Kolejny 'realny' film GTA V: http://www.youtube.com/watch?v=TfI1eCn8kSU

Słaba jakość ale da się oglądnąć. Jest dużo 'filmów' GTA V ale to kłamstwo bo tak naprawdę jest film z GTA IV :<

Na naszym forum jest chyba temat z wymaganiami do gta v. Jestem na telefonie więc nie znajdę wam tego ale wystarczy się rozejrzeć po forum.

na PC jeszcze nie ma wymagań ;]

I pewnie nie będzie ponieważ jak na razie nie wiadomo czy wyjdzie na PC

Ops mój błąd, to był temat z wymaganiami ale do BF 4.

To prawie pewne, że na PC wyjdzie po około pół roku od premiery. Będzie tak jak z IV. Jeśli teraz by wydali to by mieli o wiele mniejsze zyski. Tyle w temacie.

Jedno jest pewne że jeżeli poszło u kogoś GTA IV to pójdzie i GTA V ;]

@UP: Dlaczego?

Tzn. no pomyłka. Nie na pewno, ale jest strasznie podobna grafika więc będą podobne wymagania. Mogę się mylić więc nie brać tak tego do serca.

Na minimalnych będą potrzebne pewnie 2 rdzenie po 2,5 GHz i grafika 512mb ;]

Tzn. no pomyłka. Nie na pewno, ale jest strasznie podobna grafika więc będą podobne wymagania. Mogę się mylić więc nie brać tak tego do serca.Na minimalnych będą potrzebne pewnie 2 rdzenie po 2,5 GHz i grafika 512mb ;]

Śmieszny jesteś ^_^.Ilość pamięci grafiki nie świadczy o jej wydajności to samo z prockiem.Gdyby tak było to by wystarczyło mieć kompa za 700-800zł, aby pograć w gta IV/V bez lagów

To nie zaden fake, filmiki regularnie sa zglaszane przez producenta i usuwane przez serwis yutube

@GrucA to są moje przypuszczenia, dlatego popatrz na moje ostatnie słowa w poprzednim moim komentarzu. Ehh... <_<

Ja raczej celuję w core2duo jakies 2,5ghz, 4gb ram i karte 1gb, 20gb hdd. Naprawdę wątpię, aby były mniejsze.

Jak karta 1GB będzie to się wkur***, brzydko mówiąc. Bo mam grafikę 750mb :unsure:

To nie pograsz... Proste. Btw. A co do filmików to zgadza się są one prawdziwe tylko po 5-10 min są usuwane. B)

no cóż jest to też pewien żart piątek 13, naprawdę można już grać na piracie, wiadomo tylko single player, fani są oburzeni że zapłacili i muszą czekać, ale też nie ma co bronić Rockstar Games, powinni lepiej zabezpieczać dostęp do gier, np: pierwsze wejścia musi być online i zabezpieczyć na 17 września a tak płyty które leżą w magazynach są narażone na spiracenie, co jest nieuniknione ale przynajmniej nie przed datą premiery

@GrucA to są moje przypuszczenia, dlatego popatrz na moje ostatnie słowa w poprzednim moim komentarzu. Ehh...

Ty chyba nawet nie masz pojęcia jak twoje posty mnie czasem denerwują.Na początku sam potrzebujesz 10 tysięcy rad co do komputera i czy dana gra pójdzie, a teraz sam mądrujesz, coś tu jest chyba nie w porządku.

Jak karta 1GB będzie to się wkur***, brzydko mówiąc. Bo mam grafikę 750mb

Najlpierw trzeba poczekać i się dowiedzieć czy gra wyjdzie na pc.I co z tego, że masz 750 mb ? Zrozum to, że w karcie graficznej pamięć się tak nie liczy ! Bo gdyby tak było to grafika 2gb kosztuje 180zł, boż.....

Zaś co do samego fatku z to nic dziwnego i nic nowego.

Na pewno grafika będzie bardziej wymagająca ...jak na gta IV miałem przy ustawieniach średnio-wysokich ok 35 fpsów to chyba przy gta V stanowczo spadnie to do 15 ^_^ czyli nie grywalne