Posiada ktoś może na stanie guest key'a? Chciałbym sprawdzić tą grę, a niestety znieśli już trial.
Prosiłbym o prywatną wiadomość, jeżeli jakaś dobra duszyczka chciałaby się podzielić takim kluczykiem.
Posiada ktoś może na stanie guest key'a? Chciałbym sprawdzić tą grę, a niestety znieśli już trial.
Prosiłbym o prywatną wiadomość, jeżeli jakaś dobra duszyczka chciałaby się podzielić takim kluczykiem.
Dołączam się.Teżbym chciał sprawdzić
Za jakiś miesiąc będziecie mieć darmową grę do końca, już chyba wytrzymacie
PS. Dałbym triale, ale chyba przez to, że kupiłem grę na g2a nie dostałem.
Już wam wysłałem po kluczyku. Miłej zabawy
PS. Te klucze są na wersję EU.
Siemka też bym prosił o takowy kluczyk ale chyba wytrzymam ale jeżeli ktoś by miał użyczyć takiego kluczyka będzie mi niezmiernie miło
dziękuję i pozdrawiam
Mam jeszcze jeden klucz na wersję US. Kto chce pisać na PW.
Siemka też bym prosił o takowy kluczyk ale chyba wytrzymam ale jeżeli ktoś by miał użyczyć takiego kluczyka będzie mi niezmiernie miło dziękuję i pozdrawiam
Wysłałem na PW
Ta gra teraz kosztuje groze, zamiast żebrać to nie lepiej kupić, mieć miesiąc gry ? chwilę pozniej przejdzie na F2P
@up Można jeszcze dodać,że przez ten miesiąc idzie wyfarmić całkiem sporo C.R.E.E.D'a,którego ceny prawdopodbnie wzrosną na f2p,jest to związane z systemem który będzie wprowadzony i ma za zadanie nagradzać graczy za przedłużanie czasu gry,swoją drogą jestem ciekaw ile osób się odbije od tej gry biorąc pod uwagę poziom trudności endgame'u
Jeśli ktoś ma wolny kluczyk to również proszę
Przetstowałbym ta giere jak mozna kluczyk to z checia
To już ostatni kluczyk (tylko na serwer US): F8VO3FMZHFRSJXXRKC47
Kto pierwszy ten lepszy
Za jakiś miesiąc będziecie mieć darmową grę do końca, już chyba wytrzymacie PS. Dałbym triale, ale chyba przez to, że kupiłem grę na g2a nie dostałem.
Dzięki, działa!
Ja chce właśnie sprawdzić gierkę przed przejściem na f2p - może sobie kupie żeby mieć profity z konta weteran.
No też bym taki kluczyk przytulił jak coś to pw bedzie wdzięczny
Też dołączam się. Chciałbym grę przetestować, gdyż na nią od dłuższego
czasu czekam.
Dużo chętnych,mało kluczy,jak komuś się nie uda zdobyć a chce wiedzieć jak wygląda np endgame itp to niech wali mi prosto z mostu na pm,sam jeszcze zobaczę czy niemam przypadkiem takiego kluczyka
3NN1BDRLQIK0O3BEUBQ4
83SHC96S6END1N5U2HF7
Oba klucze oczywiście na wersje EU, kto pierwszy ten lepszy (jak ktoś aktywował to niech da znać w temacie), mój nick w grze to Muprej Starkiller, również mogę powiedzieć co nieco o endgame, tutaj na PM albo w samej grze.
dziękuje za kod - 3NN1BDRLQIK0O3BEUBQ4
Witam was. Jeżeli mógłbym prosić, proszę o 2 klucze do Wildstara (Najlepiej EU). Ponieważ ja z kolegą obaj mocno czekamy na tą grę. A graliśmy już w tyle mmo i wszystkie porzuciliśmy praktycznie odrazu, albo po lekkim czasie gry. Dlatego myślimy że właśnie Wildstar to jest to coś. Bardzo bym prosił klucze na PW.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
moge także na priv ? odwdzięcze sie