Guest key?

Guest Passy są aktualnie niepotrzebne, zakładasz konto, aktywujesz darmowego triala i tyle.

Pozdrawiam :).

Podobno triale są zdjęte

na ile sa darmowe triale ?

@up - były 10 dniowe z tego co pamiętam,ale jak ostatnio chciałem znajomemu grę pokazać to zauważyłem,że tej opcji już niema.

Jak coś to ja mam jeszcze 3 (tzn chyba, nie jestem pewna czy komuś nie dałam jednego ale chyba nie xD Ah ta skleroza) więc jak ktoś chętny to zapraszam na PW.

@EDIT: All out.

Jak by ktoś może miał jeszcze jakiś kluczyk to bardzo bym prosił o podesłanie z góry dzięki.

Edit:

Nie można niestety już trial-a odpalić nie ma tej opcji ;/

jest free trail jak dobrze pamiętam, tylko musisz zrobić konto i ponaciskać troche

wyśle mi ktoś też key? ;-) PS. najlepiej dwa. też dla kuzyna ;-)

Jest szansa na kluczyk na PW? Z checia przetestuje tytul.

Mogę kogoś prosić o jeszcze jeden klucz dla znajomego (EU).

Z górki dzięki!

Chyba trzeba będzie czekać aż f2p wyjdzie bo ludzie nie mają prawdopodobnie już kluczyków ;/

6 kodów ode mnie!

11KXF4AV5B6CMFFL4I2D
EG2XAFUR49QL1G2AF72T
4T718EXEV66JN4Z5WM1Y
KJTDV4SZP5TXDSBS6Q2J
M03IJU1U7V6NJK61QC4S
UT62U9QWFGY3IIED57XB
Gdyby ktoś miał pytania o grę zapraszam na PM na forum lub w grze pod nickiem Sinestro DeRooth :)

O dziwo jeszcze 3 kluczyk działał :P dzięki wielkie

Jeżeli ktoś może to niech mi wyśle klucz na pm...

Wszystkie 6 już wzięte, mógłbym także prosić o PW?

Dołączam się do kolegów tez poszukuje klucza jeśli można na PW będę bardzo wdzięczny.

Ja tez prosze o triala na PM.

Wszyscy nagle przypomnieli sobie o WS,jakiś czas temu mieliście w bundlu cały miesiąc gry za niecałego dolara... <_<

EDIT: a tydzień temu,no może dwa była opcja 10 dniowego triala,którego odpadało się 1 kliknięciem bez potrzeby klucza

Co do tematu to popytam się jeszcze znajomych o klucze,jak jeszcze nie rozdali/użyli

EDIT 2: Mam już 1 klucz,niewiem kto wyżej ma już klucz a kto nie - dam go 1 osobie która mi wyśle PM z zapytaniem. /nieaktualne

EDIT3: Mam kolejne 3 klucze,tyle,że niemam pojęcia czy są to klucze na EU czy NA,tak więc jajko niespodzianka :D na tej samej zasadzie co wyżej. /nieaktualne

Jezeli by mozna bylo, to rowniez prosilbym o kluczyk. Wiem ze malo osob juz posiada, ale jednak jakby ktos dal to dziekuje.

Jeśli ktoś posiada to poproszę kluczyk do gry