Guest Passy są aktualnie niepotrzebne, zakładasz konto, aktywujesz darmowego triala i tyle.
Pozdrawiam .
Guest key?
Podobno triale są zdjęte
na ile sa darmowe triale ?
@up - były 10 dniowe z tego co pamiętam,ale jak ostatnio chciałem znajomemu grę pokazać to zauważyłem,że tej opcji już niema.
Jak coś to ja mam jeszcze 3 (tzn chyba, nie jestem pewna czy komuś nie dałam jednego ale chyba nie xD Ah ta skleroza) więc jak ktoś chętny to zapraszam na PW.
@EDIT: All out.
Jak by ktoś może miał jeszcze jakiś kluczyk to bardzo bym prosił o podesłanie z góry dzięki.
Edit:
Nie można niestety już trial-a odpalić nie ma tej opcji ;/
jest free trail jak dobrze pamiętam, tylko musisz zrobić konto i ponaciskać troche
wyśle mi ktoś też key? ;-) PS. najlepiej dwa. też dla kuzyna ;-)
Jest szansa na kluczyk na PW? Z checia przetestuje tytul.
Mogę kogoś prosić o jeszcze jeden klucz dla znajomego (EU).
Z górki dzięki!
Chyba trzeba będzie czekać aż f2p wyjdzie bo ludzie nie mają prawdopodobnie już kluczyków ;/
6 kodów ode mnie!
O dziwo jeszcze 3 kluczyk działał dzięki wielkie
Jeżeli ktoś może to niech mi wyśle klucz na pm...
Wszystkie 6 już wzięte, mógłbym także prosić o PW?
Dołączam się do kolegów tez poszukuje klucza jeśli można na PW będę bardzo wdzięczny.
Ja tez prosze o triala na PM.
Wszyscy nagle przypomnieli sobie o WS,jakiś czas temu mieliście w bundlu cały miesiąc gry za niecałego dolara...
EDIT: a tydzień temu,no może dwa była opcja 10 dniowego triala,którego odpadało się 1 kliknięciem bez potrzeby klucza
Co do tematu to popytam się jeszcze znajomych o klucze,jak jeszcze nie rozdali/użyli
EDIT 2: Mam już 1 klucz,niewiem kto wyżej ma już klucz a kto nie - dam go 1 osobie która mi wyśle PM z zapytaniem. /nieaktualne
EDIT3: Mam kolejne 3 klucze,tyle,że niemam pojęcia czy są to klucze na EU czy NA,tak więc jajko niespodzianka /nieaktualne na tej samej zasadzie co wyżej.
Jezeli by mozna bylo, to rowniez prosilbym o kluczyk. Wiem ze malo osob juz posiada, ale jednak jakby ktos dal to dziekuje.
Jeśli ktoś posiada to poproszę kluczyk do gry