Re i ponawiam pytanie czy posiada ktoś jeszcze jakikolwiek klucz czy to trial czy dostęp do testów z góry dziękuje za kluczyć na pw ponieważ rzadko bywam na stronie żeby zauważyć jak ktoś rozdaje. Co do gry w Ws to grałem bardzo długo tylko oddałem konto z powodu tego ze mało ludzi grało a teraz skoro gra przechodzi na f2p liczę ze ludzi napłynie chce porostu protestować czy coś sie zmieniło. Pozdrawiam
Guest key?
Hej ma ktoś kluczyk na zbyciu przetestuje sobie zanim wejdzie na F2P
Gra kosztuje 30 zl obecnie i nawet tyle nie jestecie w stanie wydac na pewny miesiac gry bez trialowych ograniczen + bonusy ?
Gra kosztuje 30 zl obecnie i nawet tyle nie jestecie w stanie wydac na pewny miesiac gry bez trialowych ograniczen + bonusy ?
Ile ? 30zł ? sprawdzam allegro i najtańsze to 80zł..
Też bym prosił kluczyk jeżeli ktoś ma wolny
Również bym prosił hojnego człowieka o kluczyk Zawsze przymierzałem się do Wildstar'a ale w efekcie końcowym nigdy go nie kupiłem, a teraz jak jest okazja, to chciałbym jak najszybciej go przetestować. W razię w, to proszę o PW i z góry dzięki!
https://www.g2a.com/wildstar-standard-edition-cdkey-proerder-eu.html?___store=polish Wiesz ze nie tylko allegro istnieje
https://www.g2a.com/wildstar-standard-edition-cdkey-proerder-eu.html?___store=polish Wiesz ze nie tylko allegro istnieje
Nie korzystałem z tego serwisu więc wole nie ryzykować
Ja kupiłem ostatnio i wszystko ok, za pośrednictwem paypal.
Ja także dołączam się. Jak można to przeslijcie kluczyk na pw
Bardzo proszę o kluczyk na priv jeżeli ktoś takowy posiada
Mam 3 kluczyki do rozdania.
Trzeba rozwiązać zadanie matematyczne i wysłać mi na pw odpowiedź:
(x^4)-(3*(x^3))=4*(x^2)
A ja sie nie będę pierniczył. daje kodzik na guesta ^^ D7O77ESLQ2X7WM74UE13 pozdro!
Wyśle ktoś bez cwaniakowania jaki to jest mądry w internecie ?
Też bym poprosił o kluczyk najlepiej PW Z góry dziękuje
Posiada ktoś może na stanie guest key'a? Chciałbym sprawdzić tą grę, a niestety znieśli już trial.
Prosiłbym o prywatną wiadomość, jeżeli jakaś dobra duszyczka chciałaby się podzielić takim kluczykiem.