Guest key?

Re i ponawiam pytanie czy posiada ktoś jeszcze jakikolwiek klucz czy to trial czy dostęp do testów z góry dziękuje za kluczyć na pw ponieważ rzadko bywam na stronie żeby zauważyć jak ktoś rozdaje. Co do gry w Ws to grałem bardzo długo tylko oddałem konto z powodu tego ze mało ludzi grało a teraz skoro gra przechodzi na f2p liczę ze ludzi napłynie chce porostu protestować czy coś sie zmieniło. Pozdrawiam

Hej ma ktoś kluczyk na zbyciu przetestuje sobie zanim wejdzie na F2P :D

Gra kosztuje 30 zl obecnie i nawet tyle nie jestecie w stanie wydac na pewny miesiac gry bez trialowych ograniczen + bonusy ?

Gra kosztuje 30 zl obecnie i nawet tyle nie jestecie w stanie wydac na pewny miesiac gry bez trialowych ograniczen + bonusy ?

Ile ? 30zł ? sprawdzam allegro i najtańsze to 80zł..

Też bym prosił kluczyk jeżeli ktoś ma wolny :D

Również bym prosił hojnego człowieka o kluczyk ;) Zawsze przymierzałem się do Wildstar'a ale w efekcie końcowym nigdy go nie kupiłem, a teraz jak jest okazja, to chciałbym jak najszybciej go przetestować. W razię w, to proszę o PW i z góry dzięki!

https://www.g2a.com/wildstar-standard-edition-cdkey-proerder-eu.html?___store=polish Wiesz ze nie tylko allegro istnieje :)

https://www.g2a.com/wildstar-standard-edition-cdkey-proerder-eu.html?___store=polish Wiesz ze nie tylko allegro istnieje

Nie korzystałem z tego serwisu więc wole nie ryzykować :D

Ja kupiłem ostatnio i wszystko ok, za pośrednictwem paypal.

Ja także dołączam się. Jak można to przeslijcie kluczyk na pw

Bardzo proszę o kluczyk na priv jeżeli ktoś takowy posiada :)

Mam 3 kluczyki do rozdania.

Trzeba rozwiązać zadanie matematyczne i wysłać mi na pw odpowiedź:

(x^4)-(3*(x^3))=4*(x^2)

A ja sie nie będę pierniczył. daje kodzik na guesta ^^ D7O77ESLQ2X7WM74UE13 pozdro!

Wyśle ktoś bez cwaniakowania jaki to jest mądry w internecie :)?

Też bym poprosił o kluczyk najlepiej PW ;) Z góry dziękuje ;)

Posiada ktoś może na stanie guest key'a? Chciałbym sprawdzić tą grę, a niestety znieśli już trial.

Prosiłbym o prywatną wiadomość, jeżeli jakaś dobra duszyczka chciałaby się podzielić takim kluczykiem.