Guild Wars 2, czy jest jakaś różnica

- "serduszka" zależą od wykonywanych "eventów" na danym terenie tyczących się danej "historii" danego zagadnienia czy pomocy NPCowi i zaliczają się osobiście w zależności od wykonanych "zadań". Oczywiście można zbierać jakieś piórka, zabijać przypadkowe moby etc etc natomiast wykonanie eventu który znajduje się i nawiązuje bezpośrednio do tego NPCa uzupełnia nam te "serca", ogólnie nazwanych "reputacją", bo czym innym one są jak nie zaskarbieniem sobie przychylności danego NPCka.

- WvWvW nie są RANKIGOWANE.. jest to jedna wielka między światowa potyczka nie ma ta żadnych podziałów, rankingowane są sPvP a nie WvWvW. Ranking PvP nie ma tu nic do rzeczy, zdobywane punkty czy itemy no cokolwiek związane z sPvP nie przedkłada się na WvWvW i odwrotnie.. jest to związane z systemem e-sportowym i rankingowym... . Gra nie ingeruje w "umiejętności" graczy tylko pilnuje by statystyka "udzielających" się była na podobnym poziomie.. ale to wszystko zależy jak leży. Tak czy siak Rankingu na WvWvW nie ma - rankingu do którego była by przynależność do danego "koloru" ... nie zapominajmy, że walki WvWvW są po to by zmobilizować wszystkie serwery do wspólnej rywalizacji. Nie bez powodu na start mamy 24 serwery.

- Lepszy taki craft niż stanie 6h w miejscu i klepanie 1200 potów ala Aion. W każdej grze początkowo jest wszystko "nowe" potem ludzie odkrywają rzeczy i udostępniają, ale najfajniejsze jest to, że nie jest to kolejna koreańska produkcja, która wychodzi rok później w EU gdzie po tym roku na wszystkich możliwych stronach są już te rzeczy opisane plus bildy taktyki i inne rzeczy przez, które człowiekowi połowa frajdy z gry pve ucieka.

---- PS tłumaczę ostatnie 2 rozdziały... jakoś w nocy winny się pokazać.. ---

---- PS2 tłumaczenie zakończone, przepiszę to jutro z rana ;] ---

Jedno szybkie pytanie, czy gear z PvE można używać w PvP? Bo jeśli nie to czy jest jakikolwiek sens w craft'cie i szukaniu tych epickich i legendarnych item'ów?

Można ale tylko w WvWvW. Drogi Dreedziku mam do Ciebie pytanie. Jako, że ciężko uzyskać odpowiedź na oficjalnym forum guild wars jestem zmuszony zapytać Ciebie, ponieważ widzę, że orientujesz się w tym wszystkim. Otóż moja historia zaczyna się od tego, że zdobyłem klucz do BWE3. Aby jak najszybciej go zarejestrować powiązałem go z kontem Guild Wars. Czy po zakupie pre-purchase będę mógł znów powiązać owy klucz z kontem GW? Nie mam wiele punktów HoM, ale zawsze coś. Mam nadzieję, że chociaż Ty odpowiesz. :)

Z tego co mi wiadomo Kody można w dowolnej ilości powiązać z istniejącym kontem na tej stronie:

https://register.guildwars2.com/

Po kliknięciu na "yes" jako odpowiedź, że konto posiadasz masz możliwość przypisania kodu do konta, Kod BWE3 daje Ci tylko dostęp do tego danego eventu. Jeśli zakupisz sobie potem grę to nie jesteś zmuszany do kreowania nowego konta, po prostu dopisujesz ten ów nowy klucz do swojego stworzonego konta. Tak samo jak robi to każdy kto co BWE zdobywa nowy kod i dodaje go do swojego konta.

Nie powinieneś mieć z tym żadnego problemu.

-------------------

@Boogeyman

To co zdobywasz w czasie swojej histori i lvlowania widoczne jest tylko na PvE i WvWvW, Twoja postać diametralnie się zmienia po wkroczeniu w strefę sPvP.

Odnośnie itemów PvE. Domyślam się, że w dalszym ciągu w Twoim przekonaniu jest taki mały błąd, chodzi mi o świadomość iż itemy z PvE zrobią cię mocniejszym i będzie łatwiej Ci pokonywać wrogów w czasie WvWvW - ośmielę się Ciebie lekko naprostować. Nie chodzi tu o moc itemów. Wszystkie itemy na danym poziomie od 1 do 80 mają te same statystyki a różnią się wyglądem, mowa o tym, że itemy tego samego lvlu, tego samego rodzaju i jakości (kolor) mają te same staty a różny wygląd. Pod żadnym pozorem nie jest tak, że item na 1 lvlu ma te same staty co item na 80 lvlu i oczywiście jest różnica zarówno w PvE jak i w czasie WvW jaki itemy nosisz, ale tylko do pewnego momentu - tym momentem jest wbicie lvlu 80 i ubranie itemów na 80 lvl.

Wszystko co zdobywać będziesz na 80 lvlu nowe sety czy legendarne itemy służą jedynie ulepszeniu Twojego wizerunku i dodania nutki Prestiżu - Ja to mam a WY NIE :P. Taką politykę równych szans na każdym etapie gry obrała ArenaNet, dzięki czemu niezależnie kto ile grze poświęca ma równe szanse na sukces - oczywiście doświadczenie, ogranie i umiejętności taktyczne nie są do kupienia czy wydropienia.

Różnica jest taka, że w innych produkcjach MUSISZ chodzić na instancje, robić dzienne questy etc by być lepszym, tutaj zrobisz co będziesz chciał i kiedy będziesz chciał, bo do niczego Cię nikt nie zmusza a przez to, że to "olejesz" nie będziesz gorszy od innych.

--- o tych elementach właśnie pisze, bo przepisuje 2 ostatnie działy tego artykułu co go tłumaczyłem, także za jakieś 30 min powinno się to pojawić na stronie głównej tego topa ---

--------------------------- Artykuł Zakończony ------------------------

10 punkt

"mieszają świat rzeczy wisty (poza grą OOG)"

"- bardzo ciekawy twój Ragnara Tornquista zwany The Secret World." Chodziło może o twór?

Dzięki za świetny artykuł ;) Trzymam kciuki żeby ten temat trafił do newsa (Bez żadnych zbędnych opinii newsmana).

Dzięki za wyłapanie literówek.. poprawione :)

- "serduszka" zależą od wykonywanych "eventów" na danym terenie tyczących się danej "historii" danego zagadnienia czy pomocy NPCowi i zaliczają się osobiście w zależności od wykonanych "zadań". Oczywiście można zbierać jakieś piórka, zabijać przypadkowe moby etc etc natomiast wykonanie eventu który znajduje się i nawiązuje bezpośrednio do tego NPCa uzupełnia nam te "serca", ogólnie nazwanych "reputacją", bo czym innym one są jak nie zaskarbieniem sobie przychylności danego NPCka.- WvWvW nie są RANKIGOWANE.. jest to jedna wielka między światowa potyczka nie ma ta żadnych podziałów, rankingowane są sPvP a nie WvWvW. Ranking PvP nie ma tu nic do rzeczy, zdobywane punkty czy itemy no cokolwiek związane z sPvP nie przedkłada się na WvWvW i odwrotnie.. jest to związane z systemem e-sportowym i rankingowym... . Gra nie ingeruje w "umiejętności" graczy tylko pilnuje by statystyka "udzielających" się była na podobnym poziomie.. ale to wszystko zależy jak leży. Tak czy siak Rankingu na WvWvW nie ma - rankingu do którego była by przynależność do danego "koloru" ... nie zapominajmy, że walki WvWvW są po to by zmobilizować wszystkie serwery do wspólnej rywalizacji. Nie bez powodu na start mamy 24 serwery.- Lepszy taki craft niż stanie 6h w miejscu i klepanie 1200 potów ala Aion. W każdej grze początkowo jest wszystko "nowe" potem ludzie odkrywają rzeczy i udostępniają, ale najfajniejsze jest to, że nie jest to kolejna koreańska produkcja, która wychodzi rok później w EU gdzie po tym roku na wszystkich możliwych stronach są już te rzeczy opisane plus bildy taktyki i inne rzeczy przez, które człowiekowi połowa frajdy z gry pve ucieka.---- PS tłumaczę ostatnie 2 rozdziały... jakoś w nocy winny się pokazać.. ------- PS2 tłumaczenie zakończone, przepiszę to jutro z rana ;] ---

Uwielbiam, kiedy starają się mnie poprawiać osoby, które mają ode mnie dużo mniejszą wiedzę o grze...

- SERDUSZKA nie mają nic wspólnego z eventami i są STAŁE I NIEZMIENNE (to po prostu takie questy); gdybyś chciał się kłócić to najpierw GYFS: http://wiki.guildwar...ki/Renown_Heart

- WvW (taka jest oficjalna nazwa, nie żadne WvWvW) jest "rankingowane" w taki sposób, jaki opisałem: naucz się czytać albo sprawdź, zanim znowu mnie poprawisz: http://www.reddit.co...x5qsk?context=3

I uspokój się trochę, bo zachowujesz się jakbyś nie mógł usiedzieć na miejscu w związku z tą premierą. Zdania też byś mógł zacząć sklejać w jakiś bardziej przejrzysty i czytelny sposób.

Pozdrawiam.

EDIT:

Och, i jeszcze:

Wszystkie itemy na danym poziomie od 1 do 80 mają te same statystyki różnią się wyglądem.

To nieprawda. Są lepsze i gorsze itemy, stopniowane według: Junk Gray Common White Fine Blue Masterwork Green Rare Yellow Exotic Orange Legendary Red Mystic Purple

Każdy kolejny stopień to lepszy item, przy czym Exotic od Legendary różni się tylko wyglądem; nie wiem co z Mystic.

Wszystkie itemy na danym poziomie od 1 do 80 mają te same statystyki różnią się wyglądem.
Ale tylko w sPvP i WvWvW, tak? W PvE to item'y dadzą nam jakąś przewagę?

W sPvP każdy ma dostęp do takich samych itemów. W PvE i WvW masz takie itemy, jakie sobie zdobędziesz - są lepsze i gorsze (nie tak, jak napisał Dreedzik), ale te z maksymalnymi statystykami stosunkowo łatwo zdobyć (gorzej z tymi najładniejszymi zwanymi "legendary").

Mam pytanie, czy przytaczasz tylko puste słowa pisane czy masz za sobą jakieś doświadczenia z gry, dodatkowo chciałbym się dowiedzieć czy w ogóle zrozumiałeś sam coś z tego co mi tu pokazałeś na temat "Serduszek", bo z opisu na tej WIKI nie ma nic co by zaprzeczało temu co "trochę jaśniej" wytłumaczyłem i prościej dla ludzi nie znających gry.

Do czego mogę się przyznać, to niefortunny dobór słów w moim komentarzu w którym nie wspomniałem, że mowa o rankingu pvp samych graczy. Tak samo jak lekko nie zrozumiałem Twojego komentarza, który według mnie tyczył się rankingu graczy a nie serwera - to jest ten mechanizm o którym wspominałem, by nagle nie było tak, że serwery na których jest więcej graczy pvp niż pve ciągle grały razem przeciw graczom pve, którzy nie pojawiają się na WvWvW. (Dlaczego używam rozszerzonej nazwy a nie WvW- by cały czas pamiętano o tym, że jest to wojna 3 światów a nie 2).

PS: apropos zdań to wybacz, ale mój obszerny komentarz nie różni się od Twojego, w którym pełno "wielkich" słów, zamiast tego mogłeś zastosować wyróżnienia, do tego jest to jeden wielki wall of text, myślniki - wyliczanki - nie oddzieliłeś nawet jedną przerwą, więc o stylistyce to mi tu nie kadź.

PS2: Temat nie jest związany z premierą - i tak niewątpliwie czekam na nią od kilku lat -, jest to miejsce przetłumaczenia artykułu i z odpowiedziami na pytania od ludzi.

Pod żadnym pozorem nie chce być złośliwy, a już bankowo nie chce robić z siebie Alfa i Omegi, są rzeczy, które mi umykają pomimo iż przeczytałem każdy artykuł i każdy wywiad z Twórcami oraz osobiście uczestniczyłem w każdym BWE. Wybrałem i przetłumaczyłem ten konkretny artykuł, by pokazać ludziom pewne rzeczy związane z GW2. Artykuł ten jest napisany bardzo prosto, ma proste porównania i opisy elementów gry w taki sposób, by osoba nie znająca GW2 wiedziała co i o czym czyta. Tak samo chciałem zachować dalszy ciąg tego TOPA, w którym wyjechałeś z ogólnikami - linkami w języku angielskim - oraz tłumacząc pewne rzeczy - poprawnie - ale nie przystępnie dla ludzi, którzy dopiero zaczynają się GW2 interesować.

Dlatego chciałbym, jeśli chcesz dzielić się swoją wiedzą i spostrzeżeniami, byś zachował formę tego topa.

-----------------------

@Boogeyman

Zaraz poprawię ten opis, bo wynika z niego coś kompletnie mylnego - z tego co widzę - .. chodzi mi o fakt iż na danym poziomie - np. 10 - masz 2 różne sety w danym przedziale:

2 - białe

2 - niebieskie

2 - zielone

itd. oczywiście są to liczby umowne

Każdy z tych setów w danej dziedzinie (biały, zielony, niebieski) ma te same staty ale inny wygląd. Oczywiście mowa o itemie tego samego typu - jakości (kolor) - oraz tego samego lvlu, item na lvl wyżej/niżej będzie miał już inne statystyki.

Nie za bardzo rozumiem Twojego postu, ale postaram Ci się odpowiedzieć... :rolleyes:

1. Grałem w każde BWE, jestem szczęśliwym posiadaczem pre-purchase edycji kolekcjonerskiej GW2.

2. Nie za bardzo Ci wyszło to tłumaczenie "serduszek"... Tam gdzie jest ikonka serduszka, znajduje się kolekcjoner, który będzie z nami handlować tylko po wykonaniu "serduszka" - a tak nazywają się QUESTY, które trzeba wykonać (a nie żadne eventy, jak Ty podałeś) - z angielskiego "renown hearts".

3. Nie interesuje mnie tłumaczenie artykułu, ja tylko odpowiadam na pytania/poprawiam postawione przez Ciebie tezy. Nie ma czegoś takiego jak "forma topa". :rolleyes:

4. Nie masz pojęcia o stylistyce. Wykorzystałem schludne myślniki, nie było dodatkowej potrzeby stosowania "przerw". :huh: Tu nie chodzi o liczbę wcięć, tylko o sam tekst...

5. Nie wiem jak mogłeś nie zrozumieć mojego komentarza nt. WvW:

przecież serwery będą "rankingowane" tak, by te [serwery] z najsłabszymi uczestnikami konkurowały między sobą, więc nie będzie aż takiego dysbalansu - zwłaszcza, jak gracze po jakimś czasie zauważą, że WvW może być ciekawe nawet jak przegrywa się z kretesem

Dlaczego mówisz, że można zrobić je raz jeśli możesz w nich uczestniczyć wielokrotnie ale tylko raz zapełnisz serce.

"Renow heart" to w wolnym tłumaczeniu serce sławy, więc dlaczego nie nazwać tego "reputacją" dla uproszczenia danego zagadnienia.

Odnośnie "eventów" to dalej nie rozumiem dlaczego czepiasz się tego słowa. Ów serca nie są questami, które bierzesz i wykonujesz je w dowolnym momencie - pojawiając się w rejonie "serca", możesz trafić na event, który już trwa lub na taki co się kończy lub nawet nie zaczął. Aczkolwiek sama idea tych "serc" jest taka by przypominały questy tradycyjne, dzięki temu, że są zawsze w tym samym niezmiennym miejscu i posiadają stałą listę rzeczy do wykonania - coś ala questy powtarzalne.

Jeśli grałeś w BWE to powiedz mi, czy za każdym razem uzupełniałeś serca "zbierając piórka", "jajka" czy inne rzeczy. Ja osobiście miałem za zadanie w jednym z miejsc pomóc/wesprzeć kupców i oczyścić drogę z "mobów". W tym czasie pojawił się w tej lokacji event, który traktował o ataku "mobów" na handlarzy, wykonując ów ewent automatycznie zaliczałem reputacje u 'sercowego'. Nie zaprzeczaj czemuś tylko dlatego, że tego nie doświadczyłeś osobiście i nie ma o tym mowy na stronach, jest to możliwość a nie coś stałego.

Poza tym, jest forma topa, nie został o stworzony po to, by gracze GW2 wymieniali się informacjami i używali stwierdzeń kompletnie obcych i mylących innych ludzi, którzy potem wypowiadają się na forach, czy komentując newsy/filmy ukazując swoje kompletne mylne pojęcie o grze, tylko dlatego że opacznie zrozumieli wypowiadających się ludzi.

No po prostu tak zrobiłem, nie zrozumiałem, źle zinterpretowałem słowa, odpowiedziałem a następnie się wytłumaczyłem, nie wiem po co dalej to drążysz - dodatkowo jest to tylko potwierdzenie, że pewne rzeczy mogą zostać opacznie zrozumiane, gdy słowo "serwer" zostaje zamienione na "gracze", bez szerszego opisu-przykładu.

Chcesz się dzielić wiedzą, zapraszam, sam z chęcią się czegoś dowiem - co mogło mi umknąć przy tym nawale informacji - tylko rób to w sposób odpowiedni, a nie wytykając innym błędy czy niedomówienia.

Do tego dążę w tym temacie i taką formę tutaj zachowam wszelkimi dostępnymi środkami. Jednocześnie bardzo bym prosił by zakończyć te osobiste uwagi i wrócić do kwintesencji Topa.

:rolleyes:

I właśnie dlatego wysłałem Ci link do wiki - bo bredzisz.

"Serca" to są questy STAŁE I NIEZMIENNE. Można je zrobić RAZ na jednej postaci. One się nie "pojawiają" - one są cały czas, tylko trzeba je odkryć (przejść obok).

Ok w takim razie przetłumacz mi opis WIKI na polski w tym topie.

Eventy się nie pojawiają - w takim razie kiedy się kończą a kiedy zaczynają - są przerwy. Nie ma tu questów bo nie ma interakcji z NPC: "... no NPC interaction is required to begin progress on a heart." - questa nie bierzesz od NPC tylko event się pojawia, jeśli jest uruchomiony - w twoim "event assist column" - po zakończeniu go następuje przerwa i po pewnym czasie event pojawia się ponownie - jajka robaków zbierałem kilka razy tylko dlatego, że ładnie dropiły pewien mats do craftu. - Proszę przestań opierać się na czystych tekstach rodem z WIKI - które ogólnie informują o danym elemencie - a podeprzyj się swoją wiedzą praktyczną w czasie BWE.

"Serca" przypominają questy a nie nimi są - jak sama WIKI mówi "Hearts are reminiscent of traditional "quests,"... "

Raz zakończone a raczej uzupełniony w pełni pasek postępu - nie musi zostać zapełniony w czasie JEDNEGO EVENTU - nie może zostać zapełniony ponownie - zgadzam się - czyli nie dostanie się nagrody mailowej - jednakże jak każdy event w grze może by wykonywany wielokrotnie i dowolną ilość razy a za ich zakończenie dostajesz normalnie nagrodę -> gold + karma + exp.

Już bardziej dosadny nie mogę być:

[media=]

Zobacz jakie i ile ma eventów związanych z sercem, zobacz, ze po zapełnieniu serca - event sercowy znika - pojawia się kolejny raz EVENT i znów może ta postać w nim uczestniczyć, dla nagród standardowych.

!@#$^&

Właśnie na tym filmiku pokazałeś, że ma jeden QUEST związany z zapełnieniem serca. To, że może go wykonać na kilka sposób jeszcze go nie czyni "kilkoma eventami". To, co się pojawia potem, nie jest w żaden sposób związane z sercem - to jest ZWYKŁY event.

Event musi być z definicji DYNAMICZNY, ZMIENNY, musi WPŁYWAĆ NA OTOCZENIE. Serca za każdym razem na Ciebie czekają i nic nie zmieniają - bardziej pasują do definicji QUESTA.

GRAŁEM w GW2 i, w przeciwieństwie do Ciebie, znam DOSKONALE mechanikę tej gry.

SERCE NIE MOŻE BYĆ WYKONYWANE WIELOKROTNIE! -_-

Jezusie drogi...

Niech będzie Twoja racja a mój spokój - dla ciebie quest dla mnie event. Potwierdziłem, że nie można ponownie napełnić serca i dostać nagrodę - a ty dalej się czepiasz. Pokazałem filmik, w którym - gracz wpierw wykonuje rzeczy związane z sercem - tj zabija moby z ludźmi - po czym zaczyna wykonywać eventy, które również zaliczają mu się do "serca". Wspomnę tylko, że te eventy przy "sercach" pojawiają się cyklicznie i są takie same - bo są związane z "LOCAL LORE" - przy każdym "sercu" znajdują się eventy powtarzalne, które pomagają w wypełnieniu paska "reputacji", są też stałe i pojawiają się w tym samym miejscu. By nie być gołosłownym - grając nornami - trafiłem na serce, wpierw "czyste" napełnianie serca zbierając kamyczki w jaskini czy inne duperele, kiedy to się zakończyło pojawił się event, tego NPC - serce - trzeba było przeprowadzić w głąb jaskini, po zakończeniu tej fazy pojawiała się nagroda: gold+karma+exp, następnie zaczęła się kolejna faza, w której trzeba było pokonać większego bosika i jednocześnie ochronić NPCka - po zapełnieniu serca, nie możemy znów wykonać zadania związanego ze zbieraniem kamyczków, narzędzi i innych, ale po tym czasie pojawia się - jeśli pierwsza faza została zakończona - event, w którym możemy uczestniczyć i zdobyć nagrody, więc nie wiem dlaczego ciągle masz o te stwierdzenia pretensje - podobno grałeś i znasz grę.

... ale przecie ty wiesz najlepiej. Kończę tą jałową dyskusję, bo najwyraźniej ktoś tu pozjadał wszystkie rozumy i uważa się za chodzącą bazę wiedzy o GW2, który jak dotąd nawet nie starał się wypowiedzieć na temat gry.

--- Drodzy czytelnicy tego topa ---

Ostatnie x postów traktuje o tym, że serca nie można ponownie napełnić, nie wiem tylko po kiego grzyba justinque co post wytyka to samo, pomimo iż od dłuższego czasu za każdym razem pojawia się ta sama informacja w moich postach- serce zapełnia się raz! Przytakuję i potwierdzam jego słowa, dodają tylko dodatkowe możliwości jakie są z sercami związane oraz fakt iż można do tego miejsca wracać i ponownie wykonywać te czynności, nie wspomniałem nigdzie ze SAMO SERCE można wykonać wielokrotnie... doprawdy nie rozumiem takich ludzi, narzucających swój tok myślenia i rozumowania jednocześnie nie przyjmując do wiadomości tego, że ktoś może pewne rzeczy nazywać inaczej lub po prostu chce, by czytający to ludzie mieli pełny obraz sytuacji.

PS: Koniec !!!! Kolejne bezsensowne nawracanie do tego tematu poskutkuje raportem, mam dość zaśmiecania tego topa. Zrób coś chłopie sam, a nie wbijasz swoje brudne buciory w czyjąś pracę, zamiast pomagać to szkodzisz.. typowy polak.

NIE MOŻNA WYKONYWAĆ SERCA WIELOKROTNIE. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Ostatnie x postów traktuje o tym, że serca nie można ponownie napełnić, nie wiem tylko po kiego grzyba justinque co post wytyka to samo, pomimo iż od dłuższego czasu za każdym razem pojawia się ta sama informacja w moich postach- serce zapełnia się raz! Przytakuję i potwierdzam jego słowa, dodają tylko dodatkowe możliwości jakie są z sercami związane oraz fakt iż można do tego miejsca wracać i ponownie wykonywać te czynności, nie wspomniałem nigdzie ze SAMO SERCE można wykonać wielokrotnie... doprawdy nie rozumiem takich ludzi, narzucających swój tok myślenia i rozumowania jednocześnie nie przyjmując do wiadomości tego, że ktoś może pewne rzeczy nazywać inaczej lub po prostu chce, by czytający to ludzie mieli pełny obraz sytuacji.
NIE MOŻNA WYKONYWAĆ SERCA WIELOKROTNIE. :angry: :angry:

Justinque nie wprowadzaj chaosu w ten temat, pogrubiłem część wypowiedzi Dreedzik'a i chyba jest widoczny napis, że "serce" zapełnia się tylko raz. Każdy może nazywać sobie jak chce eventy, czy questy zostało wszystko wytłumaczone i nie wyprowadzaj kolejnych niepotrzebnych kłótni. Rozumiem, że chcesz się pochwalić wiedzą o GW2, ale taki sposób do niczego nie prowadzi.

Ten temat służy do zapoznania się z podstawami GW2, więc mam nadzieję, że spokojnie będziecie pytać/odpowiadać bez kłótni o jedną kwestię. Jeżeli ktoś będzie tutaj za bardzo przeszkadzał zostanie wyrzucony z tego tematu bez możliwości wypowiadania się w nim.

Raz zakończone a raczej uzupełniony w pełni pasek postępu - nie musi zostać zapełniony w czasie JEDNEGO EVENTU - nie może zostać zapełniony ponownie - zgadzam się - czyli nie dostanie się nagrody mailowej - jednakże jak każdy event w grze może by wykonywany wielokrotnie i dowolną ilość razy a za ich zakończenie dostajesz normalnie nagrodę -> gold + karma + exp.

Moderator-inteligencik. :) Ale nie martw się - może jak troszkę dorośniesz to zmądrzejesz.

Ależ oczywiście, nie mam nic lepszego do roboty, niż chwalenie się swoją wiedzą o GW2 na jakimś nędznym forum pod nickiem, którego nigdzie nie używam (wstyd byłoby mi się przed kimkolwiek przyznać, że zaglądam tutaj).

Próbowałem przekazać Wam jakieś informacje, ale trudno. Polskie community nigdy nie trzymało poziomu. ^_^

Z tego co ja zrozumiałem z waszej kłótni to nagrody za serca można pokazać tak:

Jednokrotnie za samo zapełnienie paska + nieskończoną ilość razy za wykonanie eventu który jest związany z sercem, correct?

Ależ oczywiście, nie mam nic lepszego do roboty, niż chwalenie się swoją wiedzą o GW2 na jakimś nędznym forum pod nickiem, którego nigdzie nie używam (wstyd byłoby mi się przed kimkolwiek przyznać, że zaglądam tutaj).Próbowałem przekazać Wam jakieś informacje, ale trudno. Polskie community nigdy nie trzymało poziomu.

Nie ma to jak stare dobre wywyższanie się, i pokazanie jakim to się nie jest lepszym i do tego standardowo obrażanie forum i Polskiego community. +10 do e-penisa