Guild Wars 2 - EKIPA NA GILDIE -

Siemanko wam :P, tak jak w innym temacie była mowa :P, zakładam nowy temat z pytaniem ile osób i czy wgl ktoś się znajdzie chętny na założenie gildii w owej grze :).

Oczywiście miło by było zgrać się w ekipe na serwerze Blacktide :), ludzie z tego forum graja w te gre i pewno nie kazdy ma ekipe w której czuje sie fajnie, a tak to małym kosztem mozna by bylo stworzyc gildie w ktorej nie dosc ze bysmy sie jako tako juz znali to i atmosfera byla by inna :). Jak najbardziej pochwała będzie dla kogoś kto ma ze sobą jakiś kanał ts czy mumble :).

Ja od siebię oferuję aktywną gre i pomoc jako taką :) bo na pewno wszystkiego jeszcze nie wiem, wiec zarowno ci starsi gracze jak i ci nowi mile widziani.

Jak osiągniemy pewną ilość ludzi to powstanie w grze gildia.

pisze to na szybkensa wiec sora za jakies bledy :P

Moim zdaniem tworzenie kolejnej polskiej gildii na tym serwerze jest bez sensu, na Blacktide mamy dużo gildii obecnie aktywnych jest coś około 5, nie lepiej stworzyć gildie na jakimś innym serwerze? A jeśli chcesz grać koniecznie na blacktide to chyba lepiej dołączyć do już istniejącej

Nie o to chodzi :) tylko o to , ze kupe osob jest z tego forum w polskich gildiach w ktorych nawet slowa nie zamienia z reszta , a kupe jest takich co nawet w gildiach nie sa ;P, a jak zmiana serwera to na jaki proponujesz ? sa jakies serwery godne uwagi ?

Bo przecież mozna zrobic na ktoryms serwerze dobrym i w wvw i na takim gdzie jest spora populacja :), a jak ta by bylo to i polska gildia by sie przydala

a jak wyglada ogolnie sprawa na tym serwerze? i pvp czyli tez wvw ? bo mi wvw nie hasa tak jak bym chcial wiec nie chce zanizac :P, ale normalne pvp gitara jest

Co do tematu to ja się pisze na gildie ;)

ja bodajze na gandarze gralem, jesli gramy na jakims serwerze innym niz blacktide to ja sie pisze na gildie, najwyzej zrobie transfer postaci i tyle bo z tego co pamietam nie byl on jakos mocno drogi

a ile taki transfer kosztuje ?

Z tego co pamiętam na każdy serwer jest inna cena, zależy to od populacji graczy na danym serwerze. Im więcej graczy tym większa cena, w każdym razie transferu dokonuje się za pomocą tych gemów (które swojego czasu kosztowały 10srebra około 100sztuk, stare dobre czasy, teraz kosztuje 100 około 1 golda jak nie więcej bo dawno grałem) sam transfer kosztuje tak około 200-300gemów, ale nie wiem dokładnie

transfer na najbardziej zaludnione serwery kosztuje nawet 800 gemow.

jejku to sporo :P

ja bym się pisał, ale zamierzam przejść w tryb casual. więc dłużej niż 3-5h w grze wolałbym nie spędzać... trzeba zacząć się uczyć. >.<

No i do PvP to też się raczej nie nadaję... bardziej mnie interesuje eksploracja i kolekcjonowanie.

tez tak mowilem :P ale jak zaczolem zdobywac skrzynki na pvp to sie zrobilo fajnie :D haha, a powie mi ktos na ktorej mapce idzie kupic ten armor z rogami za karme? bo chce go na staty i czy jak usune wszystkie postacie to transfer mam darmowy?

To jak? Napiszcie jaki serwer, kiedy spotkanie i gramy

W sumie to może i ja bym był chętny, kwestia jest tylko jaki serwer i ile jest osób. Bo zawsze mnie ciągnie, żeby wracać i wracać do Guild Wars 2, ale zrobiłem sobie znowu kolejna, dłuższą przerwę i nie chce mi się samemu.

A moze zrobi ktos jakas ankiete ? jaki serwer i ile ludzi bedzie, to przynajmniej bedzie mozna wybrac tak by bylo fer :D i zobaczyc czy to sie wgl oplaca

Moglbym zagrac na desolance tyle ze ja nowy i fajnie by bylo jakby ktos mi pomogl ogarnac ta gre :)

W zasadzie to ja też w to wchodzę :P Dajcie znać na jakim serwerze zamierzacie grać to dołączę się do wspólnej gry:)

Ja obecnie gram ze znajomym na gandarze, więc jeśli ktoś jest na tym serwerze, albo zamierza tam zagrać bo ludzi jest tam wciąż sporo, to pisać.

Desolation, jakby coś się ogarnęło, to dajcie znać Muten.2840

ja tez z chcia pogram :D. to jak z ta ankieta ? bd czy nie