Ludzie Desolation, nie Desolance.
Dzisiaj była zmieniona metoda dobierania przeciwników. Szwaby nas cisną ostro :/
Ludzie Desolation, nie Desolance.
Dzisiaj była zmieniona metoda dobierania przeciwników. Szwaby nas cisną ostro :/
Ja polecę serwer Aurora Glade, spotkałem tam kilka moich gildii z GW1, więc ani mi się śni się przenosić, nie należę do żadnej z nich, ponieważ miałem trochę przerwy od GW2, ale wczoraj wróciłem i expie moją Thiefke ( 20 lvl + ) Moglibyśmy na tym serwerze utworzyć Polską gildię użytkowników portalu, ponieważ nie gra tam aż tak dużo Polaków, ( choć też jest ich sporo ) to dużo specjalnych polskich gildii nie znalazłem, a miło jest się wyróżniać.
Pozdrawiam i zapraszam na Auora Glade. ^^ - nick w grze - Kolbi / Tia Asce Nar
Sranie w banie, kazdy gra na inntym serwerze i kazdy go poleca.
jest polski to gram na polskim i wszytko, a wy se róbcie co chcecie ;P,
tez gram na blacktide nawet gildie juz mam
Na blacktide mam nekrusa 80lvl i huntera którym wczoraj zacząłem grać, jeżeli dalej chcecie grać na bt to zaproście Zalird.4321, chociaż na desolation też mogę grać, zawszę to ta wyróżniająca się gildia będzie miedzy zagranicznymi:)
Polecam go nie dlatego, że na nim gram, tylko dlatego, że spotkałem tam multum POLSKICH gildii ( multum, czyli wbrew moim oczekiwaniom - coś ok. 10 gildii ) , które znałem / byłem w nich w GW1, jak wyżej napisałem nie wiem czemu akurat na tamtym serwerze grają. Wspomnę, że nie są to dzieci, chodzi mi tu o dojrzałość a nie o wiek tak więc zdania nie zmieniam i zapraszam ^^
@Wagonik jesteś w jakieś polskiej gildi ? Bo poszukuje jakieś fajnej i pomocnej
Ja wlasnie koncze updatowac klienta, po dluzszej przerwie wracam troche no-life'ic. Jkbc to mozna byc ogarnac jakies party i poszalec
jasne ze jestem i to w takiej ktora naprawde stara sie ogarnac ten serwer
Jakie są Wasze wymagania, aby można byłoby do Was dołączyć ?
Ja polecę serwer Aurora Glade, spotkałem tam kilka moich gildii z GW1, więc ani mi się śni się przenosić, nie należę do żadnej z nich, ponieważ miałem trochę przerwy od GW2, ale wczoraj wróciłem i expie moją Thiefke ( 20 lvl + ) Moglibyśmy na tym serwerze utworzyć Polską gildię użytkowników portalu, ponieważ nie gra tam aż tak dużo Polaków, ( choć też jest ich sporo ) to dużo specjalnych polskich gildii nie znalazłem, a miło jest się wyróżniać. Pozdrawiam i zapraszam na Auora Glade. ^^ - nick w grze - Kolbi / Tia Asce Nar
Słabo szukałeś Panie.
Jesteśmy tu wraz z Royal Legionem http://www.royallegion.pl/
Na całym waszym blacktide nie ma ani jednej tak dobrze zorganizowanej POLSKIEJ gildii, jak RL.
Polecam
skończyli polecać serwery teraz gildie.
@Celebryta stwierdził jedynie fakt, na blacktide nie ma porządnie ogarniętych gildii
@Celebryta
Słyszałem o Was, nawet spotkałem kilku członków, jednak nie spodziewałem się, że jesteście polską gildią. O.o
Mógłbym dołączyć ? Jakie są wymagania i te sprawy ?
Właśnie jakie ? Ja szukam gildii, która pomoże ogarnąć mi to i owo
@UP zarejestruj się na forum, które podał kolega wyżej i tam jest dział "rekrutacja"
"Na całym waszym blacktide nie ma ani jednej tak dobrze zorganizowanej POLSKIEJ gildii, jak RL.
Polecam"
Po tym zdaniu zniechęciłeś wielu ludzi do gildii... Wiesz przez co ?
@Down
Zbyt duża pewność siebie... Pycha.
Po tym zdaniu zniechęciłeś wielu ludzi do gildii... Wiesz przez co ?
Nie wiem, proszę poucz mnie co zrobiłem nie tak.
Ja tam wole być na blacktide czemu? może i jest bardzo słabo na WvW ale z drugiej strony daje nam możliwość podbicia reputacji,np: na tych top serwerach zbytnio już nie powiększysz reputacji bo są już wysoko a tak to jest szansa na zbicie z tronu jakiegoś serwera
Nie grajcie w GW2, bo w następnym patchu będzie zamknięcie serwerów
skąd takie info?