Jak ktoś nie lubiący Polskości może mówić komuś o byciu Polakiem?
Co z tego, że trafi się jakis debil comander i bedzie latał, a ludzie za nim beda lamić?
jestem w naprawdę dobrej gildii która myśli i nie myśl sobie , że tu wszyscy na tym serwerze myślą co to nie oni...
Tak nie jest i zdajemy sobie z tego sprawę, ale staramy się coś z tym robić i powoli zaczyna to wychodzić, a Vabbi faktycznie szkoda, ale co z tego? taki się trafił wróg i tak jest.
A jak już pisałem gildie prowadzące skaczą sobie po serwerach przetrzymując i nie dopuszczając niektórych serwerów dalej.
Jest co raz lepiej i nie dzięki jakimś zagraniczniakom tylko dzięki nam, a wyjaśni mi ktoś jaki ma sens pomaganie obcokrajowcom na innych serwerach?
W tej grze nie trzeba maniaczyć, zdobywać maniakalnie eq i doś. Tu liczy się bycie, umiejętności i zgranie, a tego zgrania jest co raz więcej.
Po co pomóc... lepiej marudzić, to , że jakis lipny się trafił commander to nie jest wina ogółu bo są też lepsi, a czy nie lepiej za miast marudzić to zrobić z tym coś ? jak lata koleś i pyta gdzie katapulte postawić to uważasz, że jest poważny i trzeba go traktować poważnie? ja tak nie uważam i nawet bym o nim na twoim miejscu nie wspominal
Całość zaczyna się powoli kleić, ale trzeba pomóc i grać, a nie jak wiele osób wypowiadających się pewnie tylko obserwować...
Znam takich co se olewają, ale też takich co są konkretni i we dwóch potrafią zwojować tyle co czasem po 30 osób nie ogarnia bo jest zamęt.
Kogoś kto rodzi się w kraju którego nienawidzi można porównać do pedała rodzącego się w normalnym społeczeństwie, a jaki ma sens wjazd na Polske z waszej strony to nie wiem, ale nie mieszajcie w głowach bo aż sie szkoda robi.
Gw2 nie ma Polskiego serwera oficjalnego wiec powinniscie sie wgl cieszyc z mozliwosci stworzenia swojej nie malej spolecznosci i w tej grze, a zamiast tego robicie coś całkiem innego.
I nie ważne jest to, że dostajemy po tyłku, że taki ranking itd itd bo zauważam, że wiele osób chce grać tam gdzie jest jak najlepiej i omija serwery gorsze, tylko szkoda, że między tymi serwerami jest taki sobie nieoficjal Polski który jest zaniedbany.
W dniu premiery liczyłem na coś konkret, a wyszło na to, że wielu wypina się tyłkiem już od samego początku i z kim tu cokolwiek robić i ustalać?
Musicie sobie zwiększyć e-penisa przychodząc na gotowe i lizać tyłki jakimś zagraniczniakom którzy maja was głęboko w tyłku i nie zwracają na was uwagi.