Guild Wars 2 - EKIPA NA GILDIE -

Słabo szukałeś Panie.Jesteśmy tu wraz z Royal Legionem http://www.royallegion.pl/Na całym waszym blacktide nie ma ani jednej tak dobrze zorganizowanej POLSKIEJ gildii, jak RL.Polecam

Penisie... Żryj gruz z tą swoja gildią i takimi tekstami... nie lubię jak ktoś wjeżdża na wszystko co związane z polską i gwarantuje ci, że na całym naszym serwerze jest więcej Polskich gildii przewyższających te twoją niż masz włosów na jajach i pędź z takimi tekstami bo to nie przetargi kto jest lepszy. A jak ktoś chce jakieś głębsze info to niech pisze na pw do osób które w normalny sposób się zareklamowały.

A na ciebie Celebryta mam nadzieje się więcej nie spuszczać gdy tak jak inne cygany strzelicie zdaniem z którego wynika, że Polska jest gorsza.

Jest nieoficjalny Polski serwer to na nim grajcie...

ktoś ma jakieś upośledzenie względem naszego kraju to niech se gra gdzie indziej, ale niech nie szerzy swojego nędznego zdania wśród młodzieży bo im na głowę siądzie od tych waszych pierdół...

i nie wjeżdżam na osoby które grają gdzie indziej z innych powodów bo wiadomo, że różnie to bywa, znajomi, chęć spróbowania czego innego itd

Pozdrawiam!

@wagonik666

HAHAHA, siedziałem w tym topicu cicho, bo tylko czekałem kiedy wyjdzie szydło z worka.

Akurat Celebryta ma rację, Blacktide pod względem zorganizowanych gildii ssie. World vs World vs World? Robicie sobie kpiny? Wygrywaliśmy tylko z Vabbi, aż mi ich szkoda było. Najbardziej śmieszą mnie polscy commanderzy i polskie "topowe" gildie na 3W. Zemsta Mroku Akaszy - największe noobostwo, które ma swoje korzenie jeszcze w Spamadanie [Guild Wars 1], gdzie wyzywali nowych graczy szukających pomocy. Nie potrafią dowodzić, a jeśli już coś im odbije, to i tak piszą po polsku, mimo że niepolscy gracze proszą o wydawanie komend po angielsku. Jak ktoś chce sobie dowodzić grupką z gildii, to niech dowodzi, ale nie jako commander. Kolejną śmieszną gildią jest Bt War [WvW], a już w szczególności commander z tej gildii - Kalizabojca, która nie ogarnia niczego. Tytuł kupił tylko po to, żeby był swag. Nie dość, że pisze po polsku (jakim cudem wciąż siedzi w międzynarodowej gildii!?), a to i tak rzadkość, bo zazwyczaj siedzi cicho, a zerg jak głupi lata za nim, to jeszcze pyta się GDZIE POSTAWIĆ KATAPULTĘ. Commander pyta się GDZIE POSTAWIĆ KATAPULTĘ! A później chwalą się na forach jakąś fotka z zajętym keepem. Ludzie, ogarniacie to?

Na 3W wchodzę tylko wtedy, gdy jest na nim Vaugorn z The Inner Core [CORE] . To świetny commander. Jeszcze sobie nie przypominam, żebym wyszedł z niczym. Potrafił nawet walczyć z zergiem Niemców. Nie to co Kalizabojca, czy Cien Zła Akaszy, którzy stali na otwartym polu przy ostrzale z arrow cart.

I ty chcesz założyć gildię? Nie dość że jesteś chamski, to jeszcze nie potrafisz pisać po polsku. I ty śmiesz mówić o byciu Polakiem?

Jak ktoś nie lubiący Polskości może mówić komuś o byciu Polakiem?

Co z tego, że trafi się jakis debil comander i bedzie latał, a ludzie za nim beda lamić?

jestem w naprawdę dobrej gildii która myśli i nie myśl sobie , że tu wszyscy na tym serwerze myślą co to nie oni...

Tak nie jest i zdajemy sobie z tego sprawę, ale staramy się coś z tym robić i powoli zaczyna to wychodzić, a Vabbi faktycznie szkoda, ale co z tego? taki się trafił wróg i tak jest.

A jak już pisałem gildie prowadzące skaczą sobie po serwerach przetrzymując i nie dopuszczając niektórych serwerów dalej.

Jest co raz lepiej i nie dzięki jakimś zagraniczniakom tylko dzięki nam, a wyjaśni mi ktoś jaki ma sens pomaganie obcokrajowcom na innych serwerach?

W tej grze nie trzeba maniaczyć, zdobywać maniakalnie eq i doś. Tu liczy się bycie, umiejętności i zgranie, a tego zgrania jest co raz więcej.

Po co pomóc... lepiej marudzić, to , że jakis lipny się trafił commander to nie jest wina ogółu bo są też lepsi, a czy nie lepiej za miast marudzić to zrobić z tym coś ? jak lata koleś i pyta gdzie katapulte postawić to uważasz, że jest poważny i trzeba go traktować poważnie? ja tak nie uważam i nawet bym o nim na twoim miejscu nie wspominal

Całość zaczyna się powoli kleić, ale trzeba pomóc i grać, a nie jak wiele osób wypowiadających się pewnie tylko obserwować...

Znam takich co se olewają, ale też takich co są konkretni i we dwóch potrafią zwojować tyle co czasem po 30 osób nie ogarnia bo jest zamęt.

Kogoś kto rodzi się w kraju którego nienawidzi można porównać do pedała rodzącego się w normalnym społeczeństwie, a jaki ma sens wjazd na Polske z waszej strony to nie wiem, ale nie mieszajcie w głowach bo aż sie szkoda robi.

Gw2 nie ma Polskiego serwera oficjalnego wiec powinniscie sie wgl cieszyc z mozliwosci stworzenia swojej nie malej spolecznosci i w tej grze, a zamiast tego robicie coś całkiem innego.

I nie ważne jest to, że dostajemy po tyłku, że taki ranking itd itd bo zauważam, że wiele osób chce grać tam gdzie jest jak najlepiej i omija serwery gorsze, tylko szkoda, że między tymi serwerami jest taki sobie nieoficjal Polski który jest zaniedbany.

W dniu premiery liczyłem na coś konkret, a wyszło na to, że wielu wypina się tyłkiem już od samego początku i z kim tu cokolwiek robić i ustalać?

Musicie sobie zwiększyć e-penisa przychodząc na gotowe i lizać tyłki jakimś zagraniczniakom którzy maja was głęboko w tyłku i nie zwracają na was uwagi.

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA... ZSZEDŁ NA ZŁĄ DROGĘ MOCY I NIE MA SENSU DALEJ SIĘ W NIM WYPOWIADAĆ.

PROSZĘ TO ZAKOŃCZYĆ ;) I WIĘCEJ SIĘ TU NIE WYPOWIADAĆ

Siemanko wam :P, tak jak w innym temacie była mowa :P, zakładam nowy temat z pytaniem ile osób i czy wgl ktoś się znajdzie chętny na założenie gildii w owej grze :).

Oczywiście miło by było zgrać się w ekipe na serwerze Blacktide :), ludzie z tego forum graja w te gre i pewno nie kazdy ma ekipe w której czuje sie fajnie, a tak to małym kosztem mozna by bylo stworzyc gildie w ktorej nie dosc ze bysmy sie jako tako juz znali to i atmosfera byla by inna :). Jak najbardziej pochwała będzie dla kogoś kto ma ze sobą jakiś kanał ts czy mumble :).

Ja od siebię oferuję aktywną gre i pomoc jako taką :) bo na pewno wszystkiego jeszcze nie wiem, wiec zarowno ci starsi gracze jak i ci nowi mile widziani.

Jak osiągniemy pewną ilość ludzi to powstanie w grze gildia.

pisze to na szybkensa wiec sora za jakies bledy :P