[Guild Wars 2] Leth mori Aiwe [RolePlay/PvE/PvP]

Cóż, nie chodzi w tym o to, żeby zagadki były nie wiadomo jak trudne :) Ot klimatyczna zabawa, po której zrobieniu zainteresowany może poznać znaczenie naszej gildii :)

Aiwe.eu

RP poza GW2

Nie jest tajemnicą, że rozwijamy gildię głównie w GW2 i to tam gramy najwięcej, ale mimo wszystko warto zwrócić uwagę na inne uniwersa, w których również jesteśmy bardzo aktywni. Są to między innymi: Marvel, Świat Mroku, Warhammer, Gothic, SSSS, Shadowrun, Planescape a nawet Metro 2033!
Każda z tych gier ma swój osobny dział na naszym forum - są one jednak dostępne do wglądu jedynie dla członków gildii.

Aiwe.eu

Eh ten Xar ; -;

AIWE.EU

[LmA] vs [xTHC]

I fajny comeback z 200-400

Aiwe.eu

Rekrutacja cały czas otwarta. Nowi gracze i początkujący w rp,pve,pvp są mile widziani :wub:

AIWE.EU

A jak ktoś nie ma komunikacji głosowej, będzie to problem : nie mam z przyczyn technicznej.

A jak ktoś nie ma komunikacji głosowej, będzie to problem : nie mam z przyczyn technicznej.

Nie zmuszamy ludzi do wchodzenia na TS3 - robią to z własnej woli, także nie będzie to problemem :)

Tym razem trochę screenów z naszego role play

Aiwe.eu

A tu trochę ode mnie z ostatniego rp:

Aiwe.eu

Czy Vincent rzeczywiście jest taki straszny?

KvHkuzJ.jpg

Dołacz do gildii i sprawdź!

Aiwe.eu

Pojawia się dużo aplikacji (ponad dwadzieścia w ciągu ostatnich dni) ale bez obaw, rekrutacja cały czas jest otwarta :) Wszystkie będą stopniowo rozpatrywane.

Aiwe.eu

Aiwe.eu

Już gdzieś to słyszałem.

Już gdzieś to słyszałem.

To nagranie sprzed lat, tylko wyciągnięte z innego (nieaktualnego już) filmiku :) W sumie jest plan, żeby nagrać nowe, fabularne promo gildii, ale wszystko w swoim czasie :)

Hmm jeżeli ktoś w ogóle nie zna się na RP i nigdy go nie próbował to też może znaleźć u was miejsce?

Hmm jeżeli ktoś w ogóle nie zna się na RP i nigdy go nie próbował to też może znaleźć u was miejsce?

Jak najbardziej :) Jesteśmy otwarci na osoby, które nigdy nie brały w czymś takim udziału - w zasadzie wielu naszych graczy dopiero w Leth mori Aiwe rozpoczęło swoją przygodę z RolePlay. Przy czym zaznaczam, że aktywność w grze fabularnej jest wymagana (przynajmniej w minimalnym stopniu) :)

Naturalnie poza RP gramy także PvE/PvP.

Aiwe.eu

Zapraszamy :wub: Pokażemy co i jak.

To nagranie sprzed lat, tylko wyciągnięte z innego (nieaktualnego już) filmiku W sumie jest plan, żeby nagrać nowe, fabularne promo gildii, ale wszystko w swoim czasie

I wszystko jasne

Jak najbardziej Jesteśmy otwarci na osoby, które nigdy nie brały w czymś takim udziału - w zasadzie wielu naszych graczy dopiero w Leth mori Aiwe rozpoczęło swoją przygodę z RolePlay. Przy czym zaznaczam, że aktywność w grze fabularnej jest wymagana (przynajmniej w minimalnym stopniu) Naturalnie poza RP gramy także PvE/PvP.Aiwe.eu

Skoro tak to wypada wkrótce spróbować jakoś się przegryźć przez ten formularz rekrutacyjny aby miało to ręce i nogi.