ale co ma pre-purches do pre-ordera?
Dostęp do bet + 3 dni headstartu i jakiś item to tylko Pre-purches
Pre-order posiada 1dniowy headstart by dostawca zdążył dostarczyć pudełka z grą w których jest faktyczny klucz aktywujący.
Powiem Ci, że zawiedziesz się na cenie bo nie spadnie, nie jest to abonamentówka tylko b2p, powiedz mi jak szybko spada cena takich gier jak BF3, CoD czy inny sieciówek b2p. A jak już jednak przy cenach MMOków jesteśmy to powiedz mi która z tych gier obniżyła cenę swojej gry wcześniej niż po 6 miesiącach:
Aion, AoC, SWTOR, RIFT.
Tutaj nie ma co na to liczyć.. a co z ceną D3, gra ma już prawie 2 miesiące.. a cena... cena w digitalu jest wyższa niż cena pre-orderów a pudełka nadal kosztują 199zł pomimo iż nie jest to gra MMO która w jakimś stopniu będzie rozwijana i nie, nie jest to produkcja EA tylko Blizzarda.
Nie ma co liczyć na jakiekolwiek obniżki cen kluczy/gry przez okres do czasu wydania pierwszego płatnego dodatku, gra kosztowała, kosztuje i kosztować będzie 179zł...
@ Crimsontear
A potem wpadają do gier f2p i w przeciągu 2 miesięcy wydają więcej niż ów gra na którą żałowali kasy...
Taaa a zaraz dorzucą odpowiedź, że przecież jest tam IS - a ja odpowiem .. a kto każe Ci płacić za niego realną gotówką .. :]