Może tak jak moja gildia w L2 NoSexGoExp albo OpppssWeWon
[Guild Wars 2] Plany Gildi
Nie, Guild Wars 2 to poważna gra, i takich "śmiesznych" nazw gildii nie powinno się spotykać. To tak jakbyśmy robili sobie żarty z gry i pokazać, że mamy ją totalnie gdzieś.
@up Słaby troll jest słaby :<
Niech będzie Headless Penguins, samym założycielom tematu się podoba, jak i innym którzy chcą dołączyć.
Piszę się do gildii, jeśli jeszcze można ofc. A co do nazwy, to może: PingDegrees ;]
I co? Temat wrzał, a teraz umarł? Gildia będzie czy nie?
Widocznie bwe3 i koniec kluczykow , a gry wiekszosc nie kupi^^
Myślisz, że zniechęcisz ludzi do naszej gildii ?
Skończył się ostatni Beta Weekend, więc zbytnio nie ma co robić, czekamy na premierę.
prosiłbym by każdy kto chciał i chce napisał po prostu ,, jestem chętny " bez żadnych niepotrzebnych postów , sporo osób pewnie już zmieniło gildię , i dlatego chce rozważyć plany co do gildi licząc osoby i jakoś potem pogadamy na ts3 albo skype
Jestę Chętnę
Myślisz, że zniechęcisz ludzi do naszej gildii ?Skończył się ostatni Beta Weekend, więc zbytnio nie ma co robić, czekamy na premierę.
Ale czy moj post mial na mysli zniechecenie? Nie wiem czemu to tak odebrales , przeciez nie napisalem nic co by moglo zaszkodzic waszej gildii...
Wiesz, to było tak pół-żartem, dałem emotkę ;]. Eustachy ja chętnie pogram, ale nie kupię gry zbyt blisko premiery. Wolę poczekać na więcej opinii, recenzji i takich tam.
Ja dalej chetny
Jeśli już ostatecznie się zdecydujecie, dajcie znać.
Eustachy synu. Droga pałko mój ty paszteciarzu wiesz gdzie mnie znaleźć więc jak coś się posunie daj sygnał brudasku : *
najszybciej posunę ciebie ale to już sprawy prywatne
Witam , wraz z Kraszanem planujemy stworzyć gildię o proponowanej nazwie CryingBlades , gildia byłaby otwarta dla każdego gracza , jedynym wymogiem jest mutacja i kultura osobista . Głównie ten temat powstał by pozbierać graczy , którzy byliby zainteresowani gildią .