[Guild Wars 2] Raven

9717dc070ec7de30.jpg

Raven obecnie prowadzi rekrutację do sekcji GW2.

Gildia ma charakter semi-hardcore a głównym obszarem naszego zainteresowania jest high-end pvp oraz wszelkie płynące z niego korzyści.

Naszym celem jest promocja marki Raven jako jednej z najlepszych gildii w GW2, gildia ma na celu skupiać wyłącznie doświadczonych graczy MMO, którzy wyróżniają się ponad przeciętnymi umiejętnościami w PvP. Aplikanci muszą uczestniczyć w grze minimum 20h w tygodniu. Wymagana jest również obecność na TS'ie podczas gry, jak i aktywne uczestnictwo na forum. W swoje szeregi przyjmujemy głównie osoby pełnoletnie o wysokiej kulturze osobistej, którym zależy na rozwoju swojej postaci oraz własnych umiejętności. Osoby które jeszcze nie nie ukończyły 18 lat również mają u nas szanse jeżeli w podaniu rekrutacyjnym, na TS'ie i w grze, pokażą że wiek to tylko formalność.

logo.png

Atutami gildii Raven są:

profesjonalne podejście graczy,

perfekcyjna koordynacja działań zarówno w pvp jak i pve,

szacunek wobec siebie nawzajem i nieprzyjaciół,

rodzinna atmosfera oraz zażyłość między graczami.

Wymagamy:

1. Wiek: 18+ lat.

2. Duże doświadczenie w PvP.

3. Zapał do gry

4. Aktywność na forum.

5. Wysoki poziom kultury osobistej.

6. Słuchawki wraz z mikrofonem.

Co oferujemy:

- doskonałą atmosferę i kulturę osobistą

- profesjonalny hosting komunikatora głosowego oraz forum

- rozgrywki pod nadzorem doświadczonych oficerów

- możliwość gry w zgranym zespole posiadającym duże umiejętności PvP

- wiele świetnie spędzonych godzin w świecie Tyrii z sympatyczna ekipą

- ciekawe eventy w trakcie gry

W SWTOR udowodniliśmy, że jesteśmy zgraną ekipą, z którą wrogowie muszą się liczyć, teraz skupiamy wszystkie siły na nadchodzące Guild Wars 2!

Wszystkich chętnych, którzy chcą być w polskiej gildii odnoszącej wysokie sukcesy w strefie PvP zapraszamy do składania podań na naszym forum

http://www.gildia-raven.net.pl/

signature3.png

O, hej Encore :D

Jak w temacie - Zapraszamy, Ekipa doborowa :]

Wszystkich, którzy chcą być w solidnej i porządnej gildii nastawionej na pvp w grze GW2 zapraszamy do napisania podania na naszym forum:)

Hmm, no ja jeszcze zobaczę iż szukam zespołu weteranów z GW.

Znowu te same wymagania.. 18+. Szkoda gadać, to nie jest cecha do grania w MMO. Rozumiem że chcecie dojrzałych ludzi ale dojrzałość nie zaczyna sie od 18 od tak.. Ogarnijcie to.

Znowu te same wymagania.. 18+. Szkoda gadać, to nie jest cecha do grania w MMO. Rozumiem że chcecie dojrzałych ludzi ale dojrzałość nie zaczyna sie od 18 od tak.. Ogarnijcie to.

Jestem pewien, że chodziło im o to, żeby osoba była po prostu ogarnięta, wydaje mi się, że jest jakiś ogarnięty, fajny koleś który ma, dajmy na to, 16 lat, to nie każą mu wypier*alać. Btw. zauważyłem, że największe trolle w MMO to własnie osoby w wieku 18-22. Jest ich co prawda mało, ale jak już się trafi, to krew zalewa człowieka niesamowicie. Stawiaja na jakośc, nie na ilośc :D

Przydała by sie ta opcja wygaszania postów, serio.

@Up popieram ;], coraz częściej spotykam się z "dorosłymi" hejterami i prawdę mówiąc są bardziej upierdliwi niż Ci młodzi wychowani na tekstach typu "twoja stara" "umyj " itp.

Wracając do tematu, w końcu gildia, której zależy na PVP i grze zespołowej, a nie gildie typu : "Gildia do zabawy i małej współpracy podczas PvE" z nazwą np. "Polska Chusaria Mrocznych Lorduw"- to cytat, który ostatnio widziałem na jakimś forum.Niestety się nie zobaczymy, no chyba że po 2 różnych stronach, wiek mnie skreśla i to bardzo (4lata), no i to że nie miałem styczności z GW1, ale na PvP się znam z innych gier. :(

Ten wymóg 18 lat jest strasznie denny. Są osoby waszym zdaniem nie dorosłe mające 15-16 lat które potrafią zachować się lepiej niż niektórzy z wiekiem 20+. Cała prawda.

Musisz się przyzwyczajać, banda rozpuszczonych, nieogarniętych, niedouczonych gówniarzy psuje reputacje całemu społeczeństwu -18 ;/.

Prawo dżungli

Tak, dokładnie znam ten ból, cóź począć trzeba spokojnie przeboleć :)

Co do tematu, zagrałbym z wami ale pewnie nie przyjmiecie ze względu na lata..

Może Ci się uda, tak jak napisali "wymóg 18 lat to tylko formalność" i tak wszystko wyjdzie w praniu, lecz nie oszukujmy się, ciężko jest znaleźć "dorosłe dziecko".

Sancio, zawsze można spróbować ;) Szczerze powiedziawszy, jeśli wykażesz się ponadprzeciętną kulturą, oraz (eh te nasze zasady) wymogiem rekrutacji, to nie widzę większego problemu czemu zarząd nie przyjąłby Cię ;)

Pozdrawiam.

Sancio, dla ciebie z ogłoszenia rekrutacyjnego:

Osoby które jeszcze nie nie ukończyły 18 lat również mają u nas szanse jeżeli w podaniu rekrutacyjnym, na TS'ie i w grze, pokażą że wiek to tylko formalność.
Aplikanci muszą uczestniczyć w grze minimum 20h w tygodniu.
Nie rozumiem takich gildii... Gracie po to, aby umilić sobie życie, czy żyjecie po to, aby umilić sobie rozgrywkę? Czas ile w grze mam spędzić to już "lekka" przesada. Gram się po to, aby mieć ubaw, a nie żeby liczyć, czy na pewno przegrałem te 20h... Tak samo te +18, jaki idiota wymyślił coś takiego? Prawda, jest młodzież, która zachowuje się jak banda pederstów, ale nie są to wszyscy. Moglibyście napisać, że osoba powinna mieć dojrzałość osiemnastolatka, wtedy by było ok, a tak to razi. :)

Ryuk, jednak jeśli czytasz ze zrozumieniem to wiesz, że 18 lat to tylko formalność. Poza tym jesteśmy gildią nastawioną na semi-hardcore, i po prostu chcemy uświadomić potencjalnego aplikanta w co się pakuję. Każdy z nas ma życie, a tym życiem jest GW2! :D Nie no, a tak szczerze to po prostu jesteśmy grupą zapaleńców :) Poza tym 20h tygodniowo to nie tak dużo, myślę że 3/4 graczy spędza tyle w grze, nawet o tym nie wiedząc ;) Nikt nie będzie Ci co do sekundy liczył ile godzin przesiedziałeś w grze, więc to także tylko formalność. Wymagamy jednak dosyć "wzmożonej" aktywności ^^

Wymagamy:

1. Wiek: 18+ lat. (16)

2. Duże doświadczenie w PvP. (coś tam umiem lecz wolę PvE)

3. Zapał do gry (jest)

4. Aktywność na forum. (jest)

5. Wysoki poziom kultury osobistej. (jest)

6. Słuchawki wraz z mikrofonem. (jest)

Wszystkich chętnych, którzy chcą być w polskiej gildii odnoszącej wysokie sukcesy w strefie PvP zapraszamy do składania podań na naszym forumhttp://www.gildia-raven.net.pl/

@UP następnym razem czytaj uważnie a nie piszesz pseudo podania na "odwal się"...

Dlaczego mam wrażenie, że jedynymi oburzonymi na wymagania wiekowe (które nota bene są do przeskoczenia, co było od samego początku w pierwszym poście) są osoby, które są poniżej tych wymagań? Zrozumcie że najwidoczniej założyciele wolą mieć ekipę która jest już pełnoletnia, to jest ich i tylko ich wybór i należy to uszanować. Jak stwierdzą że przyjmują tylko takich którzy są mańkutami/seplenią/nie jadają mięsa to też będzie ich decyzja. Póki co to zamiast rozmowy o samej gildii piszecie o tym jak bardzo złe jest wymaganie od kogoś osiemnastu krzyżyków na karku, a to podchodzi pod offtop...

Wiecie co, jeśli będę miał fundusze i czas na GW2 to warto będzie przemyśleć dołączenie do was - ekipa wygląda na wystarczająco fajną żeby nie było jakichś głupich spinek.

Dlaczego mam wrażenie, że jedynymi oburzonymi na wymagania wiekowe (które nota bene są do przeskoczenia, co było od samego początku w pierwszym poście) są osoby, które są poniżej tych wymagań? Zrozumcie że najwidoczniej założyciele wolą mieć ekipę która jest już pełnoletnia, to jest ich i tylko ich wybór i należy to uszanować. Jak stwierdzą że przyjmują tylko takich którzy są mańkutami/seplenią/nie jadają mięsa to też będzie ich decyzja. Póki co to zamiast rozmowy o samej gildii piszecie o tym jak bardzo złe jest wymaganie od kogoś osiemnastu krzyżyków na karku, a to podchodzi pod offtop...

Może dlatego, że jest to nieco dyskryminujące. Byłem w wielu gidliach i rozmawiałem z wieloma dorosłymi graczami i nigdy nikt nie powiedział na mnie złego słowa. Ba! Dużo osób mówiło mi, że wyróżniam się nadzwyczajną powagą jak na swój wiek, więc nie rozumiem dlaczego odrzucać młodszych graczy na wstępie, bez wcześniejszego zapoznania się z nimi.

Kiedy my ich nie odrzucamy na wstępie...

Poza tym, dlaczego 18+? Ponieważ chcemy mieć stu procentową pewność, że dana osoba będzie mogła pojawić się na danym evencie (chyba że ma na prawdę ważny powód, a nie że mama mu nie pozwala), zarwać nockę czy nawet przyjechać i wypić piwo.