@RyukPL
20h minimum w tygodniu w grze jest dlatego że jako gildia które chce być półprofesjonalna, nastawiona mocno na pvp nie możesz pograć sobie 10h czy 5h w tygodniu 4fun i być u nas w gildii, nie ma opcji żebyś uczestniczył aktywnie w gildii podczas eventów, ataków i bronienia keepów kiedy dysponujesz 2h dziennie na gre bądź wchodzisz kiedy ci się chcę Czytając ze zrozumieniem dojrzysz informację że chcemy być gildią półprofesjonalną pvp a nie gildią casual, dlatego też nasze wymaganie jest takie. Dlatego nie uważamy że jest to lekka przesada, chociaż nikt xfire czy tego typu programów nie każe instalować członkom gildii i nie sprawdzamy tego co do minuty
Mamy w swoich szeregach 16 latków, czy niżej to szczerze nie wiem. Podania były ładnie napisane, na tsie też nie widać żadnej różnicy czy dana osoba ma 16 czy 18 lat więc czemu go nie przyjąć skoro wygląda na ogarniętego gracza w kwesti pvp
@PaPek
Zgłoszenia rozptarujemy na naszym forum, lecz zastanów się czy chcesz i czy nadajesz się do gildi półprofesjonalnej nastawionej na pvp jeżeli tak odpowaidasz na punkt 2.
2. Duże doświadczenie w PvP. (coś tam umiem lecz wolę PvE)
@n4zArh
Fakt że kiedyś słyszałem na naszym tsie że niektórzy wolą społeczeństwo koło 20 bo nie ma ani różnicy pokoleń, rozumiemy mniej więcej swoje żarty nawzajem itd itd, a jak się spotka facet 38 lat vs 14 to nie zawsze istnieje szansa że się dogadają, oczywiście powtarzam że nie jest to tak restrykcyjnie przestrzegane, dużo zależy od podania i tego jakie zrobi na nas pierwsze wrażenie osoba która chce wstąpić do Raven
@RaVeN
Dokładnie cię rozumiem, sam za czasów gimnazjum grałem w gildiach z ludźmi wiekiem 30-40 którzy mówili np. że nie idą na raid czy inne gówno bo musza przewinąć dziecko czy tam się zająć dzieckiem itd itd, nie można powiedzieć że każda osoba młodsza niż 18 lat jest pokemonem/turkiem/itd itd. Post curenora nad moim też fajnie opisuję mniej więcej o co nam chodzi A zawsze ktoś starszy może kupić piwo tym młodszym
Pozdro
Gibki