Guild Wars 2

Nie wiecie czy PL wyjdzie od razu czy parę lat/miesięcy musi minąć ?

Rox wiemy +/- tyle samo ile ty. Można się spodziewać że będzie pierw Eng, potem wyjdzie PL(ciekawe czy na takiej samej zasadzie jak dystrykty w GW1)

Lepsze dystrykty niż tak jak w AoC j**ane "polskie serwery", na których teraz sami Ruscy biegają.

Fajnie by było gdyby PL wyszedł równolegle z ENG. Ale Cd-Projekt już pewnie nie zaangażuje się w coś takiego po porażce AoC PL.

nie okłamujmy się: polska wersja może będzie, ale niemożliwa do kupienia w polsce ;]

Z tego co gdzieś czytałem to wydawca zapewnia, że Guild Wars 2 będzie wydany w tych samych językach co jedynka. Czy to prawda, nie wiem. ^^

Wiadomo ,że na półkach w Polsce pierw będzie angielska wersja ,a dopiero pózniej wersja pl. Tak jak z GW1.

No nie wiem , skoro dodatki wychodzily w PL w dobrym tepie

Ja tam kupuje angielską wersje nie ma co.

Ale się napaliłem na tą grę, jak tylko będzie premiera to kupuje i gram :)

Dodatki wychodziły w dobrym tempie? Mi się wydawało że v.PL była wydana równolegle z ang. tylko w przypadku GWEN i wtedy wyszły też Polskie wersje innych dodatków. Ale może źle mi się wydawało.

A czy w Guild Wars 2 będzie system mikropłatności'aka'Item Shop? Bo nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie.

Item Shop jest głównie w darmówkach, miejmy nadzieje że w GW2 go nie będzie

Raczej mało prawdopodobne, w jedynce nie było takich bajerów.

Raczej mało prawdopodobne, w jedynce nie było takich bajerów.

I to jeden z wielu plusów jak dla mnie w tej grze :).

W jedynce jest IS , można np dodatkowe sloty na postać kupić i ajkieś tam pierdoły

Ale takie coś to nie to samo co item shop z Archlorda np.

znowu coś nowego: obrażenia, leczenie i śmierć w GW2. ciekawie to wygląda

Może jakieś linki czy cuś...

Wejsc na oficjalna stronie nie boli

:D

Ktoś napisał kiedyś, że dziwi się ludziom nie grającym w jedynke, a czekającym na dwójkę. Teraz to oczekiwanie staje się uzasadnione, ta gra nie będzie tym samym co wielu z nas pokochało... GW2 nie będzie polegał na instach w każdej lokacji, max lvl to 80, a nie 20. Słowem sporo się zmieni. Ja prosił bym jeszcze o jakieś fajnie profki by było co robić i by pojawił się jakiś auction hause. W WoWie to bardzo fajnie urozmaicało grę. Czy grze takie upodobnienie się do klasycznych mmo wyjdzie na dobre. Sądzę, że tak. Co sądzą o tym osoby, które bardziej niż ja czciły tą wyjątkowość Guild Wars?

max lvl to 80, a nie 20

... To nic nie zmienia. Zależy jak będzie można kreować postać, buildy itp. Bo jeżeli tak samo jak w jedynce to ciężko wam będzie ,ale da radę się oswoić i nauczyć.