Nie wiecie czy PL wyjdzie od razu czy parę lat/miesięcy musi minąć ?
Guild Wars 2
Rox wiemy +/- tyle samo ile ty. Można się spodziewać że będzie pierw Eng, potem wyjdzie PL(ciekawe czy na takiej samej zasadzie jak dystrykty w GW1)
Lepsze dystrykty niż tak jak w AoC j**ane "polskie serwery", na których teraz sami Ruscy biegają.
Fajnie by było gdyby PL wyszedł równolegle z ENG. Ale Cd-Projekt już pewnie nie zaangażuje się w coś takiego po porażce AoC PL.
nie okłamujmy się: polska wersja może będzie, ale niemożliwa do kupienia w polsce ;]
Z tego co gdzieś czytałem to wydawca zapewnia, że Guild Wars 2 będzie wydany w tych samych językach co jedynka. Czy to prawda, nie wiem. ^^
Wiadomo ,że na półkach w Polsce pierw będzie angielska wersja ,a dopiero pózniej wersja pl. Tak jak z GW1.
No nie wiem , skoro dodatki wychodzily w PL w dobrym tepie
Ja tam kupuje angielską wersje nie ma co.
Ale się napaliłem na tą grę, jak tylko będzie premiera to kupuje i gram
Dodatki wychodziły w dobrym tempie? Mi się wydawało że v.PL była wydana równolegle z ang. tylko w przypadku GWEN i wtedy wyszły też Polskie wersje innych dodatków. Ale może źle mi się wydawało.
A czy w Guild Wars 2 będzie system mikropłatności'aka'Item Shop? Bo nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie.
Item Shop jest głównie w darmówkach, miejmy nadzieje że w GW2 go nie będzie
Raczej mało prawdopodobne, w jedynce nie było takich bajerów.
Raczej mało prawdopodobne, w jedynce nie było takich bajerów.
I to jeden z wielu plusów jak dla mnie w tej grze .
W jedynce jest IS , można np dodatkowe sloty na postać kupić i ajkieś tam pierdoły
Ale takie coś to nie to samo co item shop z Archlorda np.
znowu coś nowego: obrażenia, leczenie i śmierć w GW2. ciekawie to wygląda
Może jakieś linki czy cuś...
Ktoś napisał kiedyś, że dziwi się ludziom nie grającym w jedynke, a czekającym na dwójkę. Teraz to oczekiwanie staje się uzasadnione, ta gra nie będzie tym samym co wielu z nas pokochało... GW2 nie będzie polegał na instach w każdej lokacji, max lvl to 80, a nie 20. Słowem sporo się zmieni. Ja prosił bym jeszcze o jakieś fajnie profki by było co robić i by pojawił się jakiś auction hause. W WoWie to bardzo fajnie urozmaicało grę. Czy grze takie upodobnienie się do klasycznych mmo wyjdzie na dobre. Sądzę, że tak. Co sądzą o tym osoby, które bardziej niż ja czciły tą wyjątkowość Guild Wars?
max lvl to 80, a nie 20
... To nic nie zmienia. Zależy jak będzie można kreować postać, buildy itp. Bo jeżeli tak samo jak w jedynce to ciężko wam będzie ,ale da radę się oswoić i nauczyć.