Witam!Chciałbym kupić GW. Jednak mam parę pytań dot. starych wyjadaczy. 1. Czy poszczególnie części różnią się grafiką?2. Która będzie najlepsza jako ta 1?3. Jak to jest z tym 20 lvl? Czy to nie jest aby trochę mało?4. Grafika się zestarzała?5. Ogólnie opłaca się kupić?6. Twórcy nie zapomnieli o graczach? 7. Dużo tam botów i takiego tałatajstwa? 8. Można w nią pograć bez kolegi? Czy nie da się tak jak w DDO?9. Bardzo zalatuje wschodem?10. Gra dużo polaków i czy pomagają innym?Pozdrawiam!
1. Grafiką raczej nie bardzo, mocno różnią się lokacjami. Kwestia gustu.
2. Zdecydowanie Prop, bowiem to tzw '' podstawka ''. Najlepiej od niej zacząć.
3. Nie jest to za mało, bowiem mając 20 lvl nie będziesz miał nawet połowy skillów,sygnetów itp. Od 20 lvl zaczyna się prawdziwa zabawa w GW.
4. Czy ja wiem, skoro są zwolennicy '' szpetnej '' grafiki WoW-a, to ta w GW na pewno się nie zestarzała.
5. A czemu się nie opłaca ? Graczy jest sporo, zabawa przednia, gra po polsku, brak opłacania abonamentu. Nic tylko grać.
6. Oczywiście, że nie bowiem są liczneee eeventy, zabawy. Co weekend jest event PvP, który zapewnia podwójne punkty frakcji i Baltazara. Więc powiedzenie, że zapomnieli o graczach byłoby nietaktem.
7. Botów ? Nie spotkałem ani jednego, a gram rok. Tam botowanie nie istnieje. Jedynie czasem są dzieci neo, ale takich jest trochę w każdej grze mmo. ![:)]()
8. Możesz bez kolegi, bowiem możesz do party wziąć najemników, NPC sterowane przez komuter.
9. Tylko część Factions, a tak to klimaty są typowo fantasy. Szczególnie Prop, NF zawiera liczne dzungle i pustynie, natomiast Fac to typowe '' skośnookie '' obszary.
10. Polaków jest na prawdę sporo, a czy Ci pomogą ? Cóż trudno powiedzieć, bowiem nie ma na to definicji, w każdej grze znajdziesz miłych i nie miłych.
Jak będziesz chciał pomocy, to zwróć się do mnie.
Crracked Draniu, napisaliśmy w tym samym czasie, a byłeś przede mną. ![:D]()
Up@
:< Buuu