Guild Wars pytania

Tzn jest wiele rodzajów pancerzy? No to kupuje. Tylko nadal nie wiem co T.T. Czy Prop jest bardzo puste? Nie ma tam już gildii czy GvG?

prop byl pierwszy. sa gildie, GvG itd

a co do pancerzy to masz

Profesje

klikasz na profesje jaka cie interesuje i X Armor(np Warrior Armor)

armory mozesz tez modyfikowac ja np mam Bandane, Smocze rekawice, buty ss, elonianskie legginsy i Chest primeval

Swoją drogą jeśli tak się zastanawiasz, to na allegro masz klucze do "GUILD WARS PROPHECIES + EYE OF THE NORTH", lub "GUILD WARS FACTIONS + PROPHECIES + BONUS" za niecałe 60zł, a samą grę można potem ściągnąć, chyba, że się mylę, to niech mnie ktoś poprawi.

Swoją drogą jeśli tak się zastanawiasz, to na allegro masz klucze do "GUILD WARS PROPHECIES + EYE OF THE NORTH", lub "GUILD WARS FACTIONS + PROPHECIES + BONUS" za niecałe 60zł, a samą grę można potem ściągnąć, chyba, że się mylę, to niech mnie ktoś poprawi.

niemylisz sie, gre mozna sciagnac z samej strony ncsoftu lub z innych

Jednak co do takich rpduktów to ja jednak wole ze sklepu. Poradniki i jest mniejsza szansa na zgubię(fragmentacja dysku itp). I nie była by po polsku chyba, nie zeby to była konieczność jednak to zawsze milej się gra. TO ja kupie Prop. Mam nadzieję że nie bedzie za hard dla mnie...

Czy jest klasa która rządzi w PvP? Czy dla danej klasy jest tak naprawę tylko 1 dobry build i tyle, czy każda specjalizacja klasy(dajmy na to Monk na buffera nie healera)? Dużo tam dzieci neo?

BTW

Dzięki za te stronę, bardzo ładne te pancerze(poza zabójcy ;x). Widać że jest ich nie mało. Axch Ciągnie mnie do Derwisza :D.

Jaka jest najpopularniejsza klasa w grze?(wszystkie części)

poradniki zabijaja zabawe... przejdz propa ze wszystkimi bonusami bez poradnika. pamietam jak raz nad jednym misjonem godzine siedzialem(gdzies w krycie, dzungla maguma nie pamietam, gram od poczatku gw, stare dzieje) hehe.

mowilismy ci, kazda profesja jest dobra, buildy to laczone skille(np par+mes). z definicji par vs ele ognia przegrana, ale mam taki za***isty build(sam zrobilem) ze lajtowo rozwalam(gorzej z ziemia :)) nie ma najpopularniejszej klasy

ps. na poczatek sciagaj buildy stad Buildy. dobre na start, ale pozniej juz nie, sam zrobisz lepsze

Czuję że jak mi się spodoba to szybko dokupię jakiś dodatek bo coś trochę niezbyt ciekawe na 1 rzut oka te postacie w podstawce...

te postacie sa nietylko w podstawce ale i w kazdej innej. tylko w fc i nf masz 2 dodatkowe, ale pozatym te podstawowe sa zachowane.

Wiem ;]. W sobotę będe miał. Czyli Prop tak?

a ja Ci jednak radze kupić przez ich sklep

kupując nf,fc lub prop(lub wszytkie na raz) dostaniesz eoth(gwen) za free ,a język gry nie jest na płycie

i jak chcesz już grać to kup wszystkie części bo jakiś build na farm czy run czy wogle na coś innego i możesz nie mieć odpowiedniego skilla

każda część ma inne skille(no trochę skilli tych podstawowych jest w każdej części)

Język nie zależy od serwera... Język ustalasz sobie w opcjach gry i tak btw. nie graj na polskich dystryktach jak już na na amerykańskich(większa szansa na team do questa czy misji ;))

Jednak nie zamierzam wydawać 60zł x 3 na grę która może i tak być ozdoba półki. Zresztą jak mi się spodoba to i tak kupię, zresztą eventów w realu też nie mało :D. Z resztą musze się zapoznać sam. Swoją drogą to wy strasznie kręcicie, z wami to ni pruć ni łatać... Raz mówicie ze dobrze 2 raz że źle ja się gubię. W końcu dobrze ze wybrałem podstawkę czy źle? Jeszcze jedno pytanie dot. gry: da się grać na podstawce bez problemów typu: brak teamu na questa z powodu tego ze jestem sam na servie? A właśnie, zagraniczne tak, amerykańskie już nie bardzo ze względu na godziny, teraz mają 16 a pewnie i tak mało ludzi na servie... Jest jakiś zagraniczny dobry serv bez lagów?

do

gw

nie

ma

serwerow!!!

sa dystrykty na ktorych sie spotykaja gracze (np polski,angielski,rosyjski itp)

zdefiniuj slowo team: bo tu mozesz wziasc najemnikow(w nf i gwen sa herosi)- takie jakby boty ale healuja wala itp i normalnych graczy

w podstawce duzo skilli, nie ma herosow(nf i gwen) straaaaaaaaaasznie dluga i trza wysilic szare komórki czasem

a ze znalezieniem teamu tylko z gracdzy powinienes nie miec wiekszego problemu- polatasz po dystryktach i znajdziesz

tak lekko offtopujac chcialby ktos na SoOc pójść??? gildia mi wymiera i nie mam z kim isc

tak lekko offtopujac chcialby ktos na SoOc pójść??? gildia mi wymiera i nie mam z kim isc

Z jakiej to kampanii ?

dungeon w gwen.

obsydian tam leci, dlatego tam chodze

dungeon w gwen.obsydian tam leci, dlatego tam chodze

Cholerka... Akurat nie mam jeszcze Gwen. Ostatnio z gildią byłem na deepie ( głębiny ), było milutko. :)

Ja jeszcze wyjaśnię dlaczego pisałem abyś grał na amerykańskim dystrykcie. A no dlatego że jest tam sporo doświadczonych graczy i nie tylko z USA ale też z Polski, Niemiec, Francji czy innych krajów Europy ;)

up>/agree

Ja muszę do świąt na Gwen czekać, ale na głębimy możemy się kiedyś wybrac.

na deep bylem chyba z 10 razy, zreszta nic tam ciekawego nie ma... na SoOc bije sie repke krasnali i obydian zdobywa(zbieram na obsydian armor dla derwa)

a co do dystryktow to ciezko sie niezgodzic. na poskim gra tyle noobow i dzieci neo ze szkoda gadac.

Czy gra sprawia duże problemy na początku?

Jednym tak innym nie ;)