Czy gra sprawia duże problemy na początku?
Na pewno nie jest tak łatwa i tępa jak większość free to play...
Gra raczej dla ambitnych.....
Czy gra sprawia duże problemy na początku?
Na pewno nie jest tak łatwa i tępa jak większość free to play...
Gra raczej dla ambitnych.....
W sklepie jest tylko Faction i to coś tam North. Kupić Faction? Ono jest dużo gorsze od reszty? Jak by się grało bez podstawki?
Prop to nie tak do końca podstawka, jest tak nazywany tylko dlatego, że to pierwsza kampania. Faction jest druga kampanią i nie jest w cale taki zły. Mając tylko Faction dasz radę stworzyć w miarę sensowny build, jednak polecam zakup pozostałych kampanii oraz dodatki Eye of the North aby grało się przyjemniej.
fc jest zdecydowanie latwiejsze od propa
Tak w FC i NF zdecydowanie szybciej wbijesz 20 lvl i będziesz mógł w pełni cieszyć sie grą
zamów w empiku albo kup na allegro inne części
Czyli jako 1 może być? Spokoje bez problemów sobie pogram, zapoznam się zgrą a inne części mogę dokupić później? Czy to zalatuje chińszczyzną tak bardzo, że wywołuje odruch wymiotny czy jednak da się w to grać?
fc moze zalatywac chinszczyzna, inne czesci nie
Ale czy bardzo, i czy bardzo to niesmaczne czy w dobrym guście?
W dobrym guście jak dla mnie. Takie prawdziwe japońskie domki, ogrody i itp masz na wyspie na której zapoznajesz się z grą. Dalej jest to wielkie miasto, skamieniały las i skamieniałe morze.
Dobra to kupuję, bo mnie jeszcze od tego odwiedziecie ;].
kupuj,kupuj... jak zaczniesz grac to poszukaj tez dobrej gildi, jak czegos nie bedziesz umial to zeby pomogli
Jak się w GW mierzy jakość gildii?
ilosc czlonkow online i ich zaawansowanie
sa jeszcze punkty gildi ktore sie zdobywa na GvG ale to niewazne
Czy jest coś jak turnieje Gildii i ogólny ranking gildii?
jest ranking gildi i jak juz napisalem GvG(gildia kontra gildia)
Ale nie pojedyńcze bitwy, tylko po prostu turniej. Z finałami itp itd. Jest coś takiego?
Oczywiście że jest
Co dostaje zwycięska gildia?
To zaczyna robić się śmieszne. Proponuję zamknąć temat ,a autora odsyłam:
http://pl.guildwars.wikia.com/wiki/Guild_Wars_Wiki
Odpowiedzi na wszelkie Twoje niepozorne pytania znajdziesz tam.