Guild Wars

Pkt1. uwierz potrafie byc naprawde złośliwy

Pkt2. jak zwał tak zwał jesli w kazdym MMORPG zabijasz tony mobow w celu poprawienia statystyk to chyba okreslenie h'n's jest na miejscu

Pkt3. Pvp na arenach? Niby fajna sprawa ale gdzie ten dreszczyk emocji? Bez pk gra jest poprostu nudna(ja juz nie mowie o huntowaniu jako pk ,ale o ucieczkach przed nimi unikaniu ich czy o głębokich emocjach jakie wywołuje zyskanie/stracenie sprzetu).

Pkt4 Czy ja pisze ze jestes noobem? Pisze "jak sie jest noobem" a ze odbierasz to personalnie to juz twoja sprawa.

pkt5 Ironia bardzo ciekawe słowo polecam sie nim zainteresować( takze wyrazem pochodnym jakim jest ironizowanie)

pkt6 a to juz kazdy tłumaczy sobie w/g własnego uznania

Na koniec dodam ze zakładam posta o nazwie ogolna dyskusja o MMORPG proponuje kontynuowac w nim tego typu wątki bo rozmywamy temat:)

EDIT: A CO DO GW jako gra Multiplayer jest bardzo dobra ale nie jako MMORPG

EDIT2: Wiedzmin syf? Gdzie mój srebrny miecz zetne głowe tej ohydnej bestii ktora mówi takie plugastwa:P. A tak powaznie To serio jeden z najlepszych cRPG ostatnich lat a napewno taranuje jak walec malucha gry takie jak Oblivion i Gothic3

SupermenDa - między 170$ a 130 zł jest różnica... i teraz za 50 zł można kupić, więc i tak powiedz, kiedy kupowałeś?

kupowałem na początku roku szkolnego GW:NF.

Ps. zachęciłeś mnie trochę do gry w gw , dasz mi swój nick w nfie jeśli grasz w nfa oczywiście.

@up: a ja się będę upierał że gothic 3 to dobra gra i 10000000000000000000x lepsza od wiedźmina gdzie mi zniknął npc i nie mogłem przejść jednej z pierwszych misji, nie wspominając już o tym że w gothicu możesz sam wybierać po której stronie staniesz i że jest o wiele więcej wyborów.

Jestem fanem Gothica i uwazam ze Gothic 1 byl PIEKNIE wykonanym RPGiem niesamowity klimat i fabula powalala. W 2 czesci juz troche w mniejszym stopniu ale tez nie byl zly. Za to 3 czesc poza grafika nie ma kompletnie NIC. i wiem jk wyglada gothic na full detalach bo gralem na nich. Ale sama gra jest zj***na jak 2 kulki gowna (sorka). Wiedzmin powala gothica na kolana tak ze gothic steka i nie wie co sie z nim dzieje.Bzdura gothic 1 i 2 muszę przyznać że są lepsze od 3 , (dwójka mym skromnym zdaniem była najlepsza ) gothic 3 był trochę "nie gothicowy" ale też nie był zły , a wiedźmin moim zdaniem w porównaniu do jakiejkolwiek części gothica to s-y-f ale to oczywiście kwestija gustu.

Wyjasnij mi co Gothic 3 ma z G1 badz G2? Prucz Diego Miltena Gorna i Lestera? W G1 fabula a raczej klimat z bariera byl grubasny. Czlowiek naprawde czul sie jak w wiezieniu. A w G2? Smoki? Albo dziecinny text naszego bezimiennego "czuje sie jak bym lezal 30 dni przywalony kamieniami. A Xardas na to "Bo takwlasnie bylo" SKad nasz na pol przytomny bohater mogl wiedziec ile lezal pod kamieniami? Wtedy juz stwierdzilem ze gra bedzie nieco dziecinna. A 3 to juz nie mowie co tam za akcje odchodza. Ja wiedzmina moge porownac do Gothica1 a nawet moze go w niewielkim stopniu przebic. Fakt akcja z utrata pamieci jest tak banalna jak malo co... ale to co sie dzieje dalej juz jest tylko grubo grubsze. I ja bede bronil tu wiedzmina od textow typu "syf" bo bije Gothica 3 ktory jest wielkim komercyjnym gownem tak ze G3 lezy jak ten syf z morda w bagnie.

Pamietam jak wlaczylem wiedzminka 1 raz... ide po jakies wiosce leje deszcz. i jakis wiesniak wyskakuje z textem "ale z nieba napierdala" zialem z tego textu chyba z 10 min.

SupermenDa - miło mi, że zacząłeś grać w GW:D Mam wszystkie GW, ale lepiej ty mi podaj swój nick pls:P

Pkt1. uwierz potrafie byc naprawde złośliwyPkt2. jak zwał tak zwał jesli w kazdym MMORPG zabijasz tony mobow w celu poprawienia statystyk to chyba okreslenie h'n's jest na miejscuPkt3. Pvp na arenach? Niby fajna sprawa ale gdzie ten dreszczyk emocji? Bez pk gra jest poprostu nudna(ja juz nie mowie o huntowaniu jako pk ,ale o ucieczkach przed nimi unikaniu ich czy o głębokich emocjach jakie wywołuje zyskanie/stracenie sprzetu).Pkt4 Czy ja pisze ze jestes noobem? Pisze "jak sie jest noobem" a ze odbierasz to personalnie to juz twoja sprawa.pkt5 Ironia bardzo ciekawe słowo polecam sie nim zainteresować( takze wyrazem pochodnym jakim jest ironizowanie)pkt6 a to juz kazdy tłumaczy sobie w/g własnego uznaniaNa koniec dodam ze zakładam posta o nazwie ogolna dyskusja o MMORPG proponuje kontynuowac w nim tego typu wątki bo rozmywamy temat:)

Jedno - jeśli potrafisz być BARDZO ZŁOŚLIWY, to admin potrafi to bardzo dostrzec. A w moim przypadku (jeśli chodzi o PvP) dreszczyków było ZA DUŻO.

Wyjasnij mi co Gothic 3 ma z G1 badz G2? Prucz Diego Miltena Gorna i Lestera? W G1 fabula a raczej klimat z bariera byl grubasny. Czlowiek naprawde czul sie jak w wiezieniu. A w G2? Smoki? Albo dziecinny text naszego bezimiennego "czuje sie jak bym lezal 30 dni przywalony kamieniami. A Xardas na to "Bo takwlasnie bylo" SKad nasz na pol przytomny bohater mogl wiedziec ile lezal pod kamieniami? Wtedy juz stwierdzilem ze gra bedzie nieco dziecinna. A 3 to juz nie mowie co tam za akcje odchodza. Ja wiedzmina moge porownac do Gothica1 a nawet moze go w niewielkim stopniu przebic. Fakt akcja z utrata pamieci jest tak banalna jak malo co... ale to co sie dzieje dalej juz jest tylko grubo grubsze. I ja bede bronil tu wiedzmina od textow typu "syf" bo bije Gothica 3 ktory jest wielkim komercyjnym gownem tak ze G3 lezy jak ten syf z morda w bagnie.

Pamietam jak wlaczylem wiedzminka 1 raz... ide po jakies wiosce leje deszcz. i jakis wiesniak wyskakuje z textem "ale z nieba napierdala" zialem z tego textu chyba z 10 min.

Ale przecież wiedźmin zaczyna się w zamku , którego z resztą nie mogłem przejść bo npc mi zniknął .

A co do g3 nie mówię że jest tak dobry jak poprzednie dwie ale nie jest takie kompletne dno.

Wogole nie kumam twojego posta :D a z tym NPC... ten bug maja pirackie wqersje wiedzmina ktore poprawia specialna latka :D (nie bym cos sugerowal bo sam swiety nie jestem :P )

Ja kupiłem GW : Factions za 89zł półtora roku temu. W dodatku dostałem piękny dwustronny plakat A1 :)

Siemano mam pytanie który z was gra w Guild Warsa. Bo przewaliłem całe forum i nie znalazłem wzmianki o tej grze