Guru i promowanie cheatów

66982983.png

Tak, właśnie przed chwilą wielki guru zaczął rozprowadzać cheaty. Stało się to w raz z newsem oraz dobranym filmikiem do niego. W filmiku pokazane są cheaty, a w jego opisie linki do pobrania.

Teraz stanowisko tego portalu co do tej sytuacji.

Każdy gracz spotkał się ze zjawiskiem oszukiwania w grach mmo. Cheaty lub hacki to plaga, z którą walczą twórcy gier, gracze oraz serwisy poświęcone grom mmo. Walczymy każdy na swój sposób - nasz serwis nie promował i promować nie będzie żadnych programów wspomagających. Wszelkie próby reklamy cheatów w naszym serwisie skończą się permanentnym banem.źródło: http://mmorpg.org.pl...o=show&pageId=1

W razie gdyby treść samego newsa jak i link do filmu został zmieniony, jego kopia poniżej:

link do filmiku: watch?feature=player_embedded&v=KsC_5wEiB7oopis filmiku: Download Now http://www.iLikeCheats.com join today!Follow on Twitter At https://twitter.com/#!/ilikecheatsFollow on FaceBook At http://www.facebook.com/ilikecheats

Proszę Administatorów (nie żadnych Moderatorów, ani innych pokrewnych wymyślonych rang) na wyjaśnienie tej sprawy, ponieważ ktoś tu jest na tyle głupi aby iść naprzeciw, albo dostał w łapę aby taki filmik znalazł się w newsie.

A ups xd Pomyliłem się,sorry xd

QQi...

to je guru tego nie zrozumiesz...

na jakim szanującym portalu newsman stosuje tak debilne prowokacje hejty i hypy jak tu? admin ma wywalone dopóki jest oglądalność nawet jak robi z portalu ścierwo...

byle byly odwiedziny... żałosne i nie raz zgłaszane do roota co nic nie dalo ! kolega który tak jak ja jest fanem MMO ale siedzi na zagranicznych stronach wpadł w śmiech jak zobaczył typowy "gurowski news" twierdząc ze to jest jakiś głupi blog a nie portal ! i ma racje

"Ale to jest GURU, gdyby nie nasz GURU byście czytali papier toaletowy REGINA a nie newsy, ZAMKNĄĆ SIĘ i nie narzekać, bo on tyle DLA NAS robi, a wy go mieszacie Z BŁOTEM! " - czekam na tego typu posty.

Myślę, że news zostanie taki jaki jest, admini to oleją i guru nadal będzie miał wolną rękę (jedną, bo drugą sobie.... sami wiecie *badum tss*).

ja tam 90% nesow guru olewam

od newsow mam Ozonka ktory zadziwia mnie swoja postawa

A ja np mam dość wypranych z emocji suchych faktów gdyby nie guru to pewnie bym siedział na zagranicznym portalu , a jest jedna zasada nie podoba się nie musicie tu wchodzić.

Guru to spoko newsman ;), lubię jego hype i hejt zawsze jest wtedy o czym podyskutować :D

pier**licie 3 po 3. Gdyby nie guru nie zaglądałbym tutaj nigdy, bo od 6 lat dzięki niemu ten portal nabrał barw i kolorów. ch*j z tym, że czasami przegina... Oczywiście nie dyskryminuję w tym momencie innych redaktorów, nic do nich nie mam.

Mi tam guru nie przeszkadza. Zawsze mogę się pośmiać jak łatwo dają się ludzie sprowokować.

MagarPL skoro tak mało czerpiesz z tegoż forum to może już się z nami przegnasz na zawsze ? :D

QQi jakbyś był odrobinę inteligentny i czytał uważnie newsy a nie wybierał sporadycznie jeden na milion od tak by się przyp... z nudów zwróciłbyś uwagę że w czasie newsa o cb warz i pierwszych cheatach guru wkleił praktycznie identyczny filmik nawet zawarte są te same ujęcia co tam były . Co do samego filmiku i cheata czy ty uważasz że ludzie są naprawdę tacy tępi .... i ten kto używa cheatów do tej gry właśnie dowiedział się o tym z newsa ? 10 letnie dziecko wpisuje w google http://postimage.org/image/l6971yeh7/ i oto masz efekt ( Widzisz podobieństwo czy mam ci się dokładniej rozpisać ?). O qr** Guru rzeczywiście jest nie lada hacker że potrafił znaleźć w internecie taki filmik . Z takim czymś się jeszcze tu nie spotkałem Guru polują na ciebie:D

MagarPL skoro tak mało czerpiesz z tegoż forum to może już się z nami przegnasz na zawsze ?

nie wiem czemu sie z wami nie PRZEGNAM w sumie 80% z was to gimbaza ale znalazlem tu paru spoko ludzi

no i fakt wieczornych newsow Ozonka tez mnie przyciaga

nie staraj sie zabłysnąć trollowaniem mnie

Hejtery jedne

Hejtery jedne

Haters gonna Hate ;D

Ja nie widze nic złego w tym newse a nawet bardzo dobrze żę poinformowano osoby które gry jeszcze nie zakupiły .Wszyscy, a raczej większa część osób wiedziała że są cheaty do tej owej gry bo jak grali to napewno kogoś napotkali z cheatami (ale nie wszyscy). Jak osoba nie lubi oszukiwać to nie będzie przecież pobierać tego programu a jesli osoba jest nieuczciwa co wiekszosc to juz ich spraawa. Przeciez w wiekszosci gier znajda sie cheaty bo ile kroć grałem i takie osoby spotkałem. Ja uważam że news jest jak najbardzej na miejscu.

Tak czytam wasze wypociny i wpadłem na genialny pomysł. Zróbmy temat z jedną, wielką listą cheatów do najpopularniejszych gier MMORPG i innych tego typu, pododawajmy krótkie opisy jak takie cheaty działają, filmiki i linki do downloadów. No bo skoro ludzie i tak sobie wygooglują hacki, to czemu nie mamy iść im na rękę?

Idźcie poczytać regulamin zamiast pisać takie głupoty wybielające guru. Popełnił gafę i nie powinien zamieszczać takich materiałów, bo są one wbrew zasadą które on, jako newsman i na nasze nieszczęście podpora tego portalu, zaakceptował i powinien ich przestrzegać niezależnie od sytuacji. Kto będzie chciał znaleźć sobie cheaty - to sobie wygoogluje, prawda. Ale to nie oznacza, że powinno się takie rzeczy rozpowszechniać.

To nie jest tak, że jeśli nie podoba nam się to co robi guru to mamy sobie znaleźć inny portal. Tak jak koledze Magarowi, podobają mi się newsy Ozonka, to że pisze on lekko, żartobliwie, dosadnie i na temat. Guru nie jest najgorszym newsmanem i doceniam to jego pracę w rozwój tej strony, ale trzeba być ślepym by nie zauważyć, że ma on właściwie wolną rękę i może pisać co chce, nawet łamiąc zasady serwisu.

W realu za takie rzeczy jest pouczenie lub dyscyplinarka, ale tutaj są internety i to my, jako czytelnicy musimy się ubiegać o poprawę jakości.

ten film jest, o ile się nie mylę, wrzucony w kontekście pokazania, że do warz cheaty w ogóle są. Chyba a propos przesłanek z przeszłości, według których twórcy niby zaczęli tworzyć jakiś anti-cheat system, a tak naprawdę nie zrobili nic. Info o tej sprawie jest dostępne pod tym adresem, któryś tam już post z kolei, nie chce mi się dla was szukać dokładnie ;D

znów guru? znów jego "inność"? znów jego postawy, które nie przystoją Redaktorowi?

znów QQi?

olaboga co za temat, idź się leczyć na głowę QQi, szkoda słów na ciebie

jak taki pewien swoich racji jesteś było trzeba do admina maila ze skargą wysłać, ale wiesz dobrze że to g da, więc walisz pod publiczkę takie tematy

dokładnie, dużo poważniejszym problemem jest brak nowych obrazków rang dla PRZYJACIÓŁ NAJLEPSZYCH NA ŚWIECIE I WSZECHŚWIECIE TEŻ forum, niż te bzdury, za które się tu zabieracie. Wstyd!