Guru i promowanie cheatów

Tak cheats są były i będą no nie oszukujmy się, że w mmo nie ma cziterów/hakerów/hacków więc nie wiem w czym problem, ciekawe jakby zwykły user zamieścił ten filmik co by było, chyba wszyscy byście to olali, a tak znowu jest kto za guru kto za nie. Nie mam nic do autora tematu, i tak samo do guru, więc w czym problem nie wiem. Tak samo pisali cd/action o ataku hakera na nie pamiętam gry chyba hon or dota2. Póżniej miało miejsce/ma być atak na lola. To od nas zależy czy oszukujemy w grze czy gramy uczciwe. Tylko co to za zabawa z hackiem nie wiem nigdy nie próbowałem.

Ja osobiście nie widzę w tym nic złego. Nie wiem czy na forum jest taki sam regulamin jak na portalu. Wydaje mi się, że nie. No i co z tego, że dał linka? Może chciał, żeby ludzie zniszczyli The WarZ cheatami? Może i powinien być bezstronny, ale wole czytać niektóre ociekające aż emocjami newsy niż jakieś gówno.

ciekawe jakby zwykły user zamieścił ten filmik co by było, chyba wszyscy byście to olali

Może i by to olali, ale dostałby warna na 100%.

ale portal to nie forum i te pojęcia niektórzy z Was mylą

QQi... Co Ci się dzieje?

Dostałby warna i by się skończyło, a wy płaczecie (tak to do ciebie QQi) Niech guru dostanie tego warna jeżeli poczujecie się lepiej z tego powodu. Naprawdę nie ogarniam waszego problemu

Już porostu przesadzacie

Może i by to olali, ale dostałby warna na 100%.

Może tak może nie ;). To chyba od modka zależy ;).

może to już lekka przesada wyciągać takie coś, bo guru robi dużo gorsze rzeczy mimo to promowanie cheatowania na portalu przez redaktora jest nie na miejscu.

xoxoxo. cheaty sa osom. <3

Może i "...gdyby nie Guru nie byłoby newsów...", ale powinien też uważać co udostępnia. Kilka osób pomyliło się, wstawiając post typu "ale z niego haker", bo nikt tu nie osądza go o "hakerowanie", ale o promowanie czegoś co jest zabronione przez serwis. Gdyby zwykły użytkownik wstawił ten filmik to dostałby bana, ale to Guru, mu wszystko ujdzie na sucho, bo w końcu dzięki Guru jest tyle newsów i wyświetleń, a to jest właśnie to, co misie lubią najbardziej... :) + taki news mógł wyglądać podejrzanie, bo nie wiadomo, z kim zadaje się Guru i rzeczywiście mogło być tak, że "dostał w łapę aby taki filmik znalazł się w newsie."

ale portal to nie forum i te pojęcia niektórzy z Was mylą

Ale informacje o newsach pojawiają się na forum również, wiec jakieś powiązania są.

Stephen-Colbert-Popcorn.gif

facepalm-300x216.jpg

No nie, po prostu... Eh, szkoda słów. Temat tyle razy wałkowany, a nadal to samo. Hejt na guru, który ma to głęboko gdzieś, a z tego co mi wiadomo jego relacje z adminem są ok i nie zanosi się, aby został wywalony. Koleś odwala kawał dobrej roboty DLA NAS, a tutaj zero podziękowań. Już nawet sam nie wiem o co poszło. O to, że hejci GW2? Bo chyba tutaj jest najwięcej wrzawy. Tak samo wy hejtujecie pierdyliard innych rzeczy. Owszem, jako redaktor teoretycznie powinien być bezstronny, ale mimo tego codziennie zasypuje nas newsami i jakoś mi taki charakter tych informacji nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie. Macie z tym problemy gorsze niż baba w ciąży. Ludzie, ogarnijcie się.

@up +1

Wyprzedziłeś mnie nieco z obrazkiem :P.

Może i "...gdyby nie Guru nie byłoby newsów...", ale powinien też uważać co udostępnia. Kilka osób pomyliło się, wstawiając post typu "ale z niego haker", bo nikt tu nie osądza go o "hakerowanie", ale o promowanie czegoś co jest zabronione przez serwis. Gdyby zwykły użytkownik wstawił ten filmik to dostałby bana, ale to Guru, mu wszystko ujdzie na sucho, bo w końcu dzięki Guru jest tyle newsów i wyświetleń, a to jest właśnie to, co misie lubią najbardziej... + taki news mógł wyglądać podejrzanie, bo nie wiadomo, z kim zadaje się Guru i rzeczywiście mogło być tak, że "dostał w łapę aby taki filmik znalazł się w newsie."

ciekawe macie te teorie, nie ma co

przy newsach o cziterach w GW2 również umieszczałem takie filmiki i takich głosów nie było, przy PlanetSide 2 było podobnie, teraz nagle komuś to zaszkodziło

hah, próbowano mnie już przekupić gotówką, zdarzały się również oferty "wirtualnych" przedmiotów, ale żeby płacono mi za umieszczenie ich czita, haha

wojna się zaczeła

czas wyjąć popcorn

Idę po kanapki.

Gdyby nie guru to strona by upadła :P

Guru raczej pokazał tylko słabe zabezpieczenia WarZ w newsie. BO jak inaczej miał je pokazać? QQi proszę spasuj trochę.

No nie, po prostu... Eh, szkoda słów. Temat tyle razy wałkowany, a nadal to samo. Hejt na guru, który ma to głęboko gdzieś, a z tego co mi wiadomo jego relacje z adminem są ok i nie zanosi się, aby został wywalony. Koleś odwala kawał dobrej roboty DLA NAS, a tutaj zero podziękowań. Już nawet sam nie wiem o co poszło. O to, że hejci GW2? Bo chyba tutaj jest najwięcej wrzawy. Tak samo wy hejtujecie pierdyliard innych rzeczy. Owszem, jako redaktor teoretycznie powinien być bezstronny, ale mimo tego codziennie zasypuje nas newsami i jakoś mi taki charakter tych informacji nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie. Macie z tym problemy gorsze niż baba w ciąży. Ludzie, ogarnijcie się.@up +1 Wyprzedziłeś mnie nieco z obrazkiem .

Widzę, że chyba nie czytałeś nawet tego tematu, nie wiesz o co się rozchodzi, a się wypowiadasz. I ta sprawa jest poważniejsza niż "hejcenie" GW2.

a tak na marginesie Guru nie wstawia dobrych newsów. Myślę, że porównanie newsman'a do dziennikarza jest trafne, a jak wiadomo dobry dziennikarz jest

"osoba która posiada łatwość mówienia, słuchania i zbierania informacji, jest komunikatywna, osoba która z jednej opowiadanej historii potrafi na bierząco wyciągnąc najwazniejsze informacje, osba ta powinna być obiektywna, opanowana, duza mobilność, posiada umiejętność współpracy, musi być elastyczny," GURU TEGO NIEMA. I wolałbym gdyby Guru postawił na jakość a nie na ilość.

Hah znowu, tylko czekają aż Św. Guru wdepnie w g*wno by sensacje na forum zrobić.

ide ukarac Guru, wezme swoje rozowe kajdanki...

mod_ico.png
Punish me also - S.