GURU Na prezydenta

Czy , aby caly admin serwisu moglby uswiadomic PER guru , ze jego denne teksty na temat jak i STWOR jest zly brzydki u.......i w ogole bo jest do denne nudne cyniczne i zenujace od kilku tygodni....i 99% osob wchodzacych na portal ma tego dosc , jednoczesnie GURU uwarza siebie za super mega MODA , ktory jest najlepszy .....

rage off przyjacielu :)

Z tego co wiem forum jest po to, żeby się przedstawić swoje zdanie, a skoro jest negatywnie nastawiony do tej gry to chyba, nie będzie wypowiadać się, o jaki to STWOR jest piękny, ponieważ pan Bladek - kolejny fanboy - strzela jakieś fochy, bo źle ktoś się wypowiada o jego grze.

PS.

Czemu mówisz, że 99% użytkowników., człowieku mów za siebie, a nie pieprzysz, że każdemu się to nie podoba.

Wiesz, nie wiem jak Ty, ale ja nie czytam newsów dla subiektywnej opinii, a po prostu chcę dostać dawkę informacji.

Wiesz, nie wiem jak Ty, ale ja nie czytam newsów dla subiektywnej opinii, a po prostu chcę dostać dawkę informacji.

Dokładnie. Guru to też człowiek. Ma prawo mieć swoje zdanie. Ja tam czekam na SW:TOR i mimo to jego teksty jakoś mnie nie rażą.

Guru nie jest polonistą, tylko bodajże informatykiem, to co on sobie napisze to mnie nie obchodzi za bardzo, jedyne co się dla mnie liczy to szybka informacja na dany temat.

ZAPOMNIELIŚĆIE O JEDNYM. On tego nie pisze na forum, tylko w newsach NA GŁÓWNEJ STRONIE.

WĄTPIE BY KTOŚ CHCIAŁ JAK KTOŚ OBRAŻA STAR WARS NA GŁÓWNEJ STRONIE. Użytkownicy mają racje. TO TYLKO PAMIĘTNIK GURU.

warn_ico.png
Caps Lock attack! - Dzz'

Tja... Ja też jestem wielkim fanem star łarsów ale bez przesady. Nie zachowuj się jak wrocławski biskup. Guru nikogo nie obraża. On pisze co myśli. Nie zabronisz mu tego.

o to dowod na to ze guru to KIDS OF NEO krytykujac wsyztski mSTWOR GURU jestes dzieciakiem idz do szkolt bo jestes juz zalosny tymi postami dzieciaku FANBOJU B&S

Wybacz, ale z kimś takim, kto na stronie głównej pisze takie debilstwa, a tu nagle staje się rzecznikiem praw użytkownika - nie będę rozmawiał. Ja Cię nie wyzywałem.

uwarza

I tym masz czelność pisać skargę?

Guru z wielką chęcią wypowiada się na forum jak sa jakieś sensowne tematy -.-

Wesołe to nasze forum :D

Ja tam lubie guru i nic do niego nie mam lubie poczytać jego newsy.

Na forum może pisać co chce, ALE jeżeli ktoś pisze "NIE KUPUJCIE SWTOR" na stronie głównej to ktoś tu jest nie tak.

jednoczesnie GURU uwarza siebie za super mega MODA , ktory jest najlepszy .....

Od kiedy guru jest modem? I powtórzę to, co On już sam wielokrotnie powiedział: Robi to bo "lubi", ciekawe czy Ty byś też pisał codziennie po 6 newsów przez 7dni w tygodniu.

Mam nadzieję, że macie swój rozum i zrozumiecie wyżej zaprezentowane hasło "nie kupujcie", bo ja chcę tylko pokazać, że istnieją na rynku dobre, grywalne, ładnie wyglądające, a przede wszystkim DARMOWE (!!!) odpowiedniki kosmicznych MMORPG, na któryc...

Czytałeś tylko tytuł, czy całego newsa?

Skoro chcesz TYLKO pokazać że istnieją inne i dorównujące tej grze ( co ciężko ocenić po gameplayach ) MMO to po co zaczynasz zdanie od "Nie kupujcie SWTOR"

I po co cały ten temat proste ty lubisz sw masz takie prawo on też ma prawo napisać że mu się nie podoba tak samo jak pewno ty bys pisal o tibi.

że macie swój rozum

Dalej nie wiesz?

I po co cały ten temat proste ty lubisz sw masz takie prawo on też ma prawo napisać że mu się nie podoba tak samo jak pewno ty bys pisal o tibji.

Temat jest po to, że niektórym fanboy'om nie podobają się tytuły moich newsów, więc jedyną formą obrony jest wyzywanie, pisanie bezsensownych tematów (z błędami) oraz totalna ciemnota.

Czekamy na news'a rozpoczynającego się słowami" Nie kupujcie GW2"...

I po co cały ten temat proste ty lubisz sw masz takie prawo on też ma prawo napisać że mu się nie podoba tak samo jak pewno ty bys pisal o tibi.

Na forum pełno jest kłótni o MMO, bo można, mi chodzi o to że On wyraził swoje zdanie (wyraża*) w news'ie, gdzie nie powinno to mieć miejsca. News to news a nie "Moim zdaniem"

Czekamy na news'a rozpoczynającego się słowami" Nie kupujcie GW2"...Na forum pełno jest kłótni o MMO, bo można, mi chodzi o to że On wyraził swoje zdanie (wyraża*) w news'ie, gdzie nie powinno to mieć miejsca. News to news a nie "Moim zdaniem"

A czy ktoś Cie zmusza byś to czytał?

Fakt faktem, sam tytul newsa jest troszke glupi, trzeba to przyznac, ale juz sama tres juz nie. Walki kosmiczne w SWTOR sa zalosnie zalosne, nie ma co do tego watpliwosci i chyba tylko slepiec moze stwierdzic inaczej albo osoba, ktora nigdzie nie wyczytala, jak w rzeczywistosci te walki beda wygladac. To nie bedzie swobodny lot, to nie bedzie eksploracja, to nie bedzie walka we wszystkich kierunkach-wymiarach. To bedzie zwykly lot przez ustalony z gory tunel, gdzie bedziemy robic uniki i z wcisnietym przyciskiem odpowiadajacym za strzal, bedziemy rozprawiac sie z kolejnymi walami przeciwnikow. Lepsze gry widywalem juz pare lat temu na wakacjachnad morzem, gdzie w salonach gier spedzalem cala kupe czasu.

A co do osoby guru: musicie pamietac, ze wszystko, co pisze, jest jego subiektywna ocena. Mozecie sie z nia nie zgadzac, mozecie sie zgadzac, ale nie o to chodzi. To sa newsy i polegaj ana szybkim dostarczeniu informacji. A ze guru dodaje cos od siebie? Taki jego styl, ja osobiscie w wiekszosci spraw sie z nim nie zgadzam, ale przyznac tez musze, ze taki sposob pisania newsow jest bardzo ciekawy i sprawia, ze nawet kiedy dana gra mnie nie interesuje, to wiadomosc przeczytam, bo zachecil mnie np. tytul newsa. Tak wiec nie piencie sie tak, nie wyzywajcie i nie narzekajcie, bo jesli sie komus nie podoba, to nikt do czytania nie zmusza. A jesli mimo to, nadal chcecie czytac, a nie odpowiadaja wam przytyki guru, to ignorujcie je, to tylko gosc z internetu, ktorego nigdy nie spotkacie, wiec po co sie denerwowac, ze napisal cos zlego o grze, ktora lubicie? Wazne jest to, ze przekazal pewna tresc, dzieki ktorej jestesmy bogatsi w informacje o danym tytule.