GURU Na prezydenta

Moim zdaniem kazdy Modelator,Redaktor czy inny przedstawiciel tego forum powinnien byc neutralny wobec kazdej gry bo decyzja w co bedziemy grac nalezy do nas a nie do was. Jezeli Guru napisal ze nie kupujcie SWTOR to oznacza ze tej gdy nie lubi i nie poleca innym a raczej do tego nie jestes powolany wielki Guru. Ty masz nas informowac o nowych grach i co sie dzieje na rynku a nie twoje widzimisie. Ty redakujesz nie krytykujesz, krytyke zostaw nam graczom. I na milosc boska nie robcie tamatow ala Wow mamy crest do Archlord 2 i cabal 2 poprostu nowina dnia top 10 miesiaca najlepiej wrzucic. A czemu Archlord bo to gra ktora uwielbia Guru ale wokol niego swiat sie nie konczy. Guru takie cytat dla ciebie"gwiazdy ktore najmocniej swieca najszybciej gasna".

Mam nadzieję, że macie swój rozum i zrozumiecie wyżej zaprezentowane hasło "nie kupujcie", bo ja chcę tylko pokazać, że istnieją na rynku dobre, grywalne, ładnie wyglądające, a przede wszystkim DARMOWE (!!!) odpowiedniki kosmicznych MMORPG, na których niedługo zapanuje pewnie istny monopol, oczywiście za sprawą SWTOR.

I z tym macie problem? Ha ha ha ludzie czy Wam już rozum zjadł ten internet? Guru pisze wiele tego typu newsów więc nie widzę problemu.

@Up

No teraz to mnie dobiłeś. Przeczytaj to co napisałeś i się nad tym zastanów bo wyszła Ci totalna głupota.

Ty masz nas informowac o nowych grach i co sie dzieje na rynku a nie twoje widzimisie. Ty redakujesz nie krytykujesz, krytyke zostaw nam graczom.

Te zdanie (i Twój tok myślenia) mnie rozbawiło strasznie.

Moim zdaniem kazdy Modelator,Redaktor czy inny przedstawiciel tego forum powinnien byc neutralny wobec kazdej gry bo decyzja w co bedziemy grac nalezy do nas a nie do was.

Autentycznie mnie ten tekst powalił na kolana :D

Moze nie napisalem tak jak chcialem ale wybaczcie jestem fanem SWTOR i nie lubie jak ktos krytykuje cos czego nie powinnien.

Moze nie napisalem tak jak chcialem ale wybaczcie jestem fanem SWTOR i nie lubie jak ktos krytykuje cos czego nie powinnien.

Czyli nikt nie ma prawa krytykować SWOTR bo jesteś fanem? Super.

Moim zdaniem kazdy Modelator,Redaktor czy inny przedstawiciel tego forum powinnien byc neutralny wobec kazdej gry bo decyzja w co bedziemy grac nalezy do nas a nie do was. Jezeli Guru napisal ze nie kupujcie SWTOR to oznacza ze tej gdy nie lubi i nie poleca innym a raczej do tego nie jestes powolany wielki Guru. Ty masz nas informowac o nowych grach i co sie dzieje na rynku a nie twoje widzimisie. Ty redakujesz nie krytykujesz, krytyke zostaw nam graczom. I na milosc boska nie robcie tamatow ala Wow mamy crest do Archlord 2 i cabal 2 poprostu nowina dnia top 10 miesiaca najlepiej wrzucic. A czemu Archlord bo to gra ktora uwielbia Guru ale wokol niego swiat sie nie konczy. Guru takie cytat dla ciebie"gwiazdy ktore najmocniej swieca najszybciej gasna".

E?A guru, to też nie gracz :blink: nie musisz się zgadzać z guru, jeśli nie chcesz On ma własne zdani i Ty też i pozostali.Jeśli czytacie newsy z takim ''oburzeniem'', to znajdźcie sobie inny portal, jeśli ten Wam nie odpowiada.

Tak w ogóle to czemu ten temat jeszcze istnieje?

I? Ja jestem fanem różowego papieru toaletowego ale nie zamykam ust ludziom, którzy wolą szary.

poprostu jestem przeciw jakiekolwiek antyreklamy czy to tibia swtor czy inna gra mmo. A jezeli chodzi o oburzenie i inne portale. Pokaz mi portal zagraniczny czy jakis inny polski gdzie ktos pisze w temacie"nie kupujcie SWTOR" czy jakiekolwiek innej gry mmo. Jak znajdziesz bede wdzieczny. Po 2 to zamknijcie wogole tamten temat z "nie kupujcie swtor ..." bo on jest bezsensowny

Tak bardzo boli Cie fakt, że redaktor powiedział co myśli? I co z tego, że zdaniem jakiegoś kolesia było to nieodpowiednie? Guru nie pracuje. Robi to za darmo. uszanuj jego prace a jeśli Ci się ona nie podoba to jej nie oglądaj. Gdyby w CDA w zapowiedzi napisali, że gra "X" zapowiada się lepiej od gry "Y" to też byś robił afere? Taka "antyreklama" nie nastawi nikogo (kto ma mózg) przeciwko grze, na którą czeka.

Zapowiedz zapowiedzi nie rowna.

Ocenic gre mozna nie po zapowiedziach, lecz po zagraniu w nia, wiekszosc z was tego moze nie zrozumiec jak bardzo zapowiedzi (nie mylic z oczekiwaniami) moga sie roznic od samej gry, szkoda mi czasu na pisanie.

Jedynym moim zastrzezeniem to tylko zagranie pod publiczke zeby miec wiecej komentarzy (?), wiec jak kiedys sie wysilalem zeby cos odpisac, tak juz ignoruje.

Yyy...traktor. Poza tym nie wiem czemu służy dyskusja.

zamknijcie ten temat i juz bylo minelo.

brak obiektywności u moda od artykułów to jakiś smutny RZart

dla naszego guru po prostu stoi pala i ktoś musi ja utemperować ile można tego słuchać? porównywania gier gdzie 1 z nich to B&S a 2ga to archeage i oczywiście B&S to render filmik a archeage to wyciągnięty z studni filmik robiony na pegazusie... 0 obiektywizmu te portal schodzi na psy newsy robią się coraz bardziej nudne i denne kiedyś czytałem każdy teraz 1 na parę dni

brak obiektywności u moda od artykułów to jakiś smutny RZartdla naszego guru po prostu stoi pala i ktoś musi ja utemperować ile można tego słuchać? porównywania gier gdzie 1 z nich to B&S a 2ga to archeage i oczywiście B&S to render filmik a archeage to wyciągnięty z studni filmik robiony na pegazusie... 0 obiektywizmu te portal schodzi na psy newsy robią się coraz bardziej nudne i denne kiedyś czytałem każdy teraz 1 na parę dni

Nikt Ci nie napisał na czole, że masz ukazywać swoją łaskę wchodząc tutaj. Połowa użytkowników, którzy się tu udzielili powinna się leczyć, ewentualnie dorosnąć. Co fanboy'e Guru obraził Waszą pro elo grę to teraz trzeba go zjechać? Może opinie nie są zbytnio obiektywne, ale prawdziwe. Ktoś tam pisał o walce powietrznej SW:TOR, w czym to jest takie fajne? Zero otwartości, lecimy praktycznie po wyznaczonej trasie i jedyne co to czasem możemy sobie wcisnąć klawisz od rakiet czy blasterów. Albo porównywanie grafiki w ArcheAge i Blade & Soul, naprawdę nie widziałeś, że B&S ma dużo lepszą grafę? ArcheAge będzie kolejnym kiczem, który ma reklamę głośniejszą i lepszą od samej gry, a dzieci, które się na niego napaliły będą go bronić jak mohery krzyża...

@ Might chyba inni chcą się pośmiać trochę:)

@TOPIC To jest mega śmieszne, a mianowicie temat założony przez fanboya SWTOR, który jak najbardziej chce dopiec guru :D Tak ogólnie to nie wiem o co wam chodzi i jeśli chcecie kogoś zjechać z błotem to polecam słownik języka polskiego, bo te błędy ortograficzne to straszna żenada ;p. No i ten news nie jest o tym jak straszny jest SWTOR tylko jak beznadziejne są walki powietrzne ;p.

Peace :D

P.S guru poczekaj aż wyjdzie GW2:D Takich tematów będzie 10 więcej xD

Oj karmicie trola, aż zaraz pęknie :)

Wiesz, nie wiem jak Ty, ale ja nie czytam newsów dla subiektywnej opinii, a po prostu chcę dostać dawkę informacji.

Ja także nie wchodzę w newsy dla postów guru, po prostu jak tytuł mnie ciekawi to oglądam filmik i tyle ;p każdy wie jaki "talent" w pisaniu postów mają informatycy ^^

dodając na marginesie płaczącego trolla który rozpoczął ten temat

STWOR

jesteś w ch wielkim fanem, że nawet w swojej uber pro nazwie gierki robisz błąd, bo ja nie znam żadnego STWORa, chyba że Ciebie, ponieważ jeśli chodziło Ci o Star Wars: The Old Republic, to skrót będzie SWTOR :)

Powiem wam Guru jest w porządku ;]

Pisze dobre "Newsy" Miło się czyta czasami nawet zabłyśnie dawką humoru ; D

Co na temat jego różnych recenzji i słowa na temat gier to ma chłopak do tego prawo jeśli on nie napisze czegoś ostrego o jakiejś grze to nikt prawdopodobnie nie zrobi tego tak jak on ;p

A to że wpadł jakiś typek i płacze że guru obraził jego "STWORA" no to kurde szkoda go ;)

ja uważam, że każdy ma prawo do wypowiadania swojego zdania, o ile nie obraża i wyśmiewa drugiej osoby. Jeśli chodzi o tego typu recenzje, artykuły to o to chodzi, żeby autor wyraził swoje zdanie, czy gra się podoba, czy nie i co o niej sądzi, bo o to chodzi w recenzjach, jest to "spojrzenia" autora na daną grę, trzeba się pogodzić, z tym, że GURU gra nie przypadła do gustu.