GURU Na prezydenta

@miriadel zgadzam się z twoim zdaniem.

Nie chodzi mi tylko o SWTOR ale też inne np. " Archeage jest brzydkie. Oto dowód [ tutaj gameplay z ALPHA testów]. Napisze to jeszcze raz: problem polega na tym, że GURU wyraża swoje zdanie zdanie tam, gdzie nie może mieć to miejsca. Od tego jest forum, a nie NEWS. Normalny użytkownik czytając news'a ma w d*** co news'man o tym myśli bo to chyba On ma to ocenić dla siebie.

ja uważam, że każdy ma prawo do wypowiadania swojego zdania, o ile nie obraża i wyśmiewa drugiej osoby. Jeśli chodzi o tego typu recenzje, artykuły to o to chodzi, żeby autor wyraził swoje zdanie, czy gra się podoba, czy nie i co o niej sądzi, bo o to chodzi w recenzjach, jest to "spojrzenia" autora na daną grę, trzeba się pogodzić, z tym, że GURU gra nie przypadła do gustu.

tak, NA FORUM, nie w news'ie

News na temat SW TOR lekko mnie uraził i to nie ze względu na to ,że jestem fanem sagi. Gry nadal nie ma w sklepach ,a ludzie jakoś wykreowali sobie opinie na jej temat. Czytając news mam gdzieś opinię autora tylko samą informację. Czy w gazetach czy TV prowadzący mówi co o czymś sądzi?

Nie rozumiem was xD Jakby nasz guru skonczył pisać, to od razu skargi i płacz ;/ Jeśli wyraża swoje zdanie to też jest źle, mam dla was poradę. Ja, jak widzę np. newsa o Vindictusie, który mnie nie interesuje, to idę dalej i wchodzę na newsa który mnie ciekawi np. o LoL'u Jeśli guru powie, że SWTOR mu się nie podoba a komuś się podoba to niech to PO PROSTU oleje. Tako ja powiadam!

Chodz jedna osoba z tego forum mnie rozumie. dzieki Crracked. I nadal podrzemuje to ze wczorajszy temat Guru jest bezsensowny i nie na miejscu.

Mi się wydaje ,że news to informacja, mająca na celu uświadamiać kogoś o jakimś wydarzeniu. I tylko tyle ,a nie ponad to.

Mam pomysł, zamknijcie ten temat. A ty Ammon zanim coś napiszesz, to naucz się w szkole co to jest recenzja, poczytaj w gazecie recenzje filmów itp. Bo tam też piszą, że "Harry Potter i Insygnia Śmierci cz.1, była według mnie najgorszą częścią, w ciągu całego filmu odnaleziono tylko 1 horkuksa" (sorry jeżeli źle napisałem(z recenzji w szkole miałem 2)ale taka jest prawda). Więc chciałbym tu napisać takie pewne słowo na k, ale wiem że zaraz warna złapię :D. Więc skończcie obrażać guru, jego sprawa co pisze, to jego recenzja, a jak chcesz to napisz na forum swoją, lepszą od niego, zobaczymy czy wtedy bd taki chojrak. Powiem ci jedno, jeżeli obraziłeś się o to, to jesteś nikim innym jak No-Lifem, przykra prawda : >. To odnosi się także do założyciela tematu, zresztą sam założył go, a nic w nim nie pisze.

Jeden lepszy od drugiego. Nieźle można się uśmiać jak się czyta wszystkie posty.

Kontynuujcie proszę chcę sobie poprawić humor ;D

z drugiej strony to chciałbym zobaczyć też newsy innych redaktorów, a nie tylko Pana guru (lub też Szanownego admina)

więc pytanie : gdzie inni redaktorzy ?

fakt, piszą recenzje, artykuły itp. ale na głównej nie widziałem ani razu (czasem tylko guru wrzucał news, że są jakieś interesujące tematy i teksty na forum, ale to tyle)

chyba, że macie podzielone tak, że jeden wstawia newsy, a reszta pisze na forum, to chyba że ; ]

Chcemy nowych informacji to Guru nam je daje, a jeśli komuś się coś nie spodoba to trudno zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony. Guru powinieneś pisać newsy według takiego wzoru:

Początek newsa - obiektywne przekazanie informacji np. gra xx będzie miała premierę w dniu xx, a pod tą informacją nagłówek przemyślenia Guru

i tu byś pisał co myślisz o danej grze, albo news'sie(jak zajdzie taka potrzeba to możesz hejtować do woli ) i nikt nie ma prawa się przyczepić, bo to nie jest tema do dyskusji (o gustach się nie dyskutuje )

No chyba to co napisałem jest całkiem logiczne

Temat został zamknięty. Powód: Zamykam z jasnego powodu. Rozmowa bez żadnego rezultatu do tego większość nie jest komunikatywna .

Czy , aby caly admin serwisu moglby uswiadomic PER guru , ze jego denne teksty na temat jak i STWOR jest zly brzydki u.......i w ogole bo jest do denne nudne cyniczne i zenujace od kilku tygodni....i 99% osob wchodzacych na portal ma tego dosc , jednoczesnie GURU uwarza siebie za super mega MODA , ktory jest najlepszy .....