Jako gimnazjalista słuchałem Eminema, nie lubiłem tego zbytnio, ale mój (wtedy) kumpel, stawiał wszystko swoim kumplom którzy go lubili
Skorzystałem więc. Teraz od 4 lat słucham Metalu. Jednak nie ubieram się jak typowy metalowi, z tłumu to ja się nie wyróżniam. Lubię take zespoły jak:
- Iron Maiden,
- Judas Priest,
- Epica,
- Nightwish (z Anette też ^^)
- Within Temptation.
Nie cierpię za to:
Hip-Hopu, Disco-Polo, Techno, Trance'ów, i wszystkich DJ'ów. Po prostu to do mnie nie przemawia, w żołądku mi się przewraca od tej muzyki. Jeszcze do tego pop, obciach na całego. Cała furora wszechogarniająca wokół Cyrus, Biebera, Gagi, Beyonce i Dody. Koszmar! Gdzie są prekursorzy takich legendarnych, starych, i znanych całemu światu wokalistów metalowych? Oni mają w swoim starzu 30, lub nawet 40 lat doświadczenia. A tu taki 16-letni dzieciak Bieber wlezie na scene i cały szum wokół niego jakby drugi Jezus się narodził. Kicz! Co on osiągnął ja się pytam?! Sama dzięcęca morda i dziecięcy głosik, a kariera większa niż legendarni metalowcy, zarobek też większy. Głupota na świecie się szerzy. Metalowcy mają bardzo inteligentne, życiowe, bardzo głębokie przesłania, z których można brać przykład i wcielać je w swoje życie. A przy takich kiczowatych i dennych jak drugie dno Bajkału wokalistach i wokalistkach które tylko cyckami na scenie i w kolorowych pisemkach świecą. Słyszę tylko ,,Bejbe, bejbe, bejbe oooo!" albo takie coś skopiowane z Gagi ,,Oh m-m-marry m-m-m-marry m-m-m-marry the night".
Istnieje stereotyp, że metalowcy to najwięksi sataniści świata. Mówię wam, że to nie prawda! Największymi satanistami świata w muzyce to popowcy i raperzy, oczywiście ci z Ameryki. Lady Gaga, Jay-Z, Beyonce i Rihanna. Widzieliście ich teledyski? Satanizm w satanizmie. Na dodatek nasza rodzima Doda też propaganduje satanizm. Ludzkość upada, inteligencje odrzuca, głupotę przyjmują za prawdę. Potem przedstwię wam dowody.
I jeszcze jedno o muzyce: Jedyne co podoba mi się z muzyki elektronicznej, to album zrobiony specjalnie dla Deus Ex: Human Revolution i trochę z Trona ![:)]()
I jeszcze kolejne jedno ^^: Klikaliście na napis w mojej sygnaturce?
Żem wylał swe żale xD