Szukam mmo z naciskiem na ciekawą fabułę i dobre PvP. Myślę nad powrotem do GW2 lub SWTOR, swego czasu przy jednej i drugiej spędziłem mnóstwo czasu. Są tu osoby z jakiejś gildii, które potrafiłby zachęcić do powrotu
GW2 czy SWTOR, a może jeszcze coś innego
Obydwie gry mają ciekawą fabułę niestety w obydwu trzeba wydawać kasę w GW2 na dlc w SWOTR na abonament minimum. Jednak przyznam że dla mnie SWOTR był lepszy pod względem fabularnym.
Nie grałem w SWTOR, ale mogę powiedzieć coś o GW2. Fabuła jest bardzo dobra, często zaskakująca i ze zwrotami akcji. PvP to nie moja działka, ale wiem, że wg niektórych jest ono uważane za najlepsze w gatunku MMO. Warto dodać, że oprócz standardowych 5v5 jest możliwość wojny 3 serwerów na jednej mapie.
Pamiętaj też, że jeżeli nie grałeś GW2 podczas gdy powstawały epizody Living Story, będziesz musiał je kupić za golda, albo złotóweczki.
Secret World legends dobra wciągająca fabuła. Gra całkowicie F2P bez P2W. Klimacik, questy itd. tej gierki są naprawdę na wysokim poziomie bardzo polecam.
Tutaj pisalem o pvp
https://forum.mmorpg.org.pl/t/szukam-mmo-pod-pvp-z-szybkim-end-game/108911/4
Nie wiem w jakim momencie zakonczyles ale obecnie gra jest w swietnej kondycji. Mnostwo ludzi gra i nie ma problemow z eventami grupowymi. Mapa bardzo ladnie sie rozrosla a ze wszedzie jest co robic przez co mam poczucie ze doba jest za krotka. Wprowadzone mounty to cudo a gliding z hot bardzo ulatwia transport powietrzny szczegolnie jak nie masz gryffa. Elitarne specki z hot i pof daja mozliwosc tworzenia wielu ciekawych buildow. Jak lubisz wyzwania to fractale t4 czy raidy pokaza Ci czesto swoj pazur.
Zeby ciesxyc sie pelnia gry potrzebujesz dodatku hot pof i dobrze miec wszystkie living story ktore sa tanie w gem store ale daja nowe story nowe ladne mapy nowe waluty czy miejsca farmy… Szczegolnie polecam tu mape domain of istan…