GW2 kupić?

Jeśli w poprzednich grach robiłeś coś, bo miałeś w tym cel. I taka rozgrywka dawała Ci radoche, to GW2 nie jest dla Ciebie. Tam nie ma sensu nic robić. Po prostu musisz, to lubić. Niektórych bawi bieganie po mapie, robienie ciągle achievementów i daily questów. Mnie, to nie bawiło. Zebrałem eq, wbiłem lvl, zrobiłem story i dungi. Po tym czasie zabawa PvE się skończyła, bo jest strasznie niski poziom w GW2 i po raz kolejny robienie tego samego Cię nie bawi i nie zaskakuje. Jeśli lubisz PvP, to spędzisz dodatkowo trochę czasu na tych trybach.

WvWvW nie jest takie fajne jak w opisach. Początkowo tryb był nowy i o wiele fajniejszy niż teraz. Obecnie niewiele serwerów opiera taktyki na group vs group. Głównie to zergi lub puste serwery. Jeśli masz dobrą ekipe i walczysz na serwerach opierających się na GvG, to może być fajnie. Do tego opis tych epickich walk małe grupy vs zergi, wynika głównie z głupoty graczy na zerg serwerach. A nie z mechaniki i skill>ilość.

PvP jest dobre, ale znowu AN obiecała go rozwijać. Niestety AN ma polityke robienia story eventów zamiast czegoś sensownego. Do tego te story eventy głównie są zapychaczami czasowymi i nie dają stałego contentu.

Zmiany na lepsze są zapowidane od roku, ale na razie ich nie widać. GvG może będzie za kilka lat, poziom trudności miał się zwiększać, ale społeczność GW2 płacze. Mi by wystarczyło dobre GvG by wracać co jakiś czas na ten tryb, niestety jak już napisałem AN woli dodawać głupie eventy co dwa tygodnie, zamiast zrobić coś sensownego.

Jestem graczem GW2 od czasow bety, oczywiscie mozna narzekac itd. gra trzyma swoj poziom lecz po wbiciu 80lvl, odkryciu calej mapy orazu zrobioniu wszystkich dung (oczywiscie troche to zajmie zanim to wszystko zrobisz ) to malo jest do roboty. w tym momencie naleze do najlepszej polskiej gildi WvWvW, GvG. Gw2 jezeli masz gildie to gra bedzie ciebie trzymac jak malo ktora, i bd ci sie bardzo milo gralo. lecz jezeli wolisz solo gre, ze zrobisz wszystko samemu a najwyzej do dungow wezmiesz zlozysz team bo musisz. to ta gra nie jest dla ciebie...

GW2 jak dla mnie Zaje**oza spvp lux na WwW duzo lepsza pvp dlatego ze mozna wyciagnac z postaci 100% co daje nam naprawde masaka zabawe ja osobiscie gram od poczatku do dnia dzisiejszego mam tam tyle do zrobienia i robie ze moge sie os*rac ze tak powiem kazdy ma swoje poglad na granie robi co lubi :) polecam naprawde kupcno gry postaci i mozliwosci jakie tam mozna robic buildy sa sakakujace mam wszystkie postacie oprocz necro z tego gram tylko warkiem moj main przegralem nia 1700h do dnia dzisiejszego urozmaicenia buildow mnie zaskakuja :) ktore lubie sam wymyslac zreszta :) poleca jak najbardziej . GW2 ma styl wlasny... walsny ma go nie kazdy :) jak kazda gra

a PVP na 3w grupy 10 na 10 jest miazga jak zreszta GvG miedzy serverowe 10vs10 15-15 20-20 i 25-25 zabawa SZTOS :D

Ciekawi mnie po co wałkujecie po raz kolejny to samo. Był już taki temat i wszystko co było do powiedzenia w sprawie + i - GW2 zostało powiedziane.

Jednym gra się spodoba, drugim nie. Mi osobiście się spodobała i z przyjemnością wbijam na godzinkę, może dwie dziennie. Jedyna różnica w endgejmie między GW2m a innymi MMO jest taka, że w GW2 nie ma prawie żadnego progressu EQ. Wszystkie lokacje, dungeony możemy spokojnie robić z ekwipunkiem, który kupimy na aukcji za pare goldów. Mi to pasuje, bo nigdy nie chciało mi się spędzać na jednym rajdzie po kilka godzin, żeby zdobyć rękawiczki, które dają 10 więcej siły.

Jeśli lubisz grać casualowo, chcesz się cieszyć prostą, niewymagającą dużo czasu rozgrywką, graj w GW2. Jeśli oczekujesz hard grindu do bycia PRO, to gra nie dla Ciebie.

Oczywiście gra zawiera elementy, które są bardzo wymagające, ale nikt nikogo nie zmusza do robienia ich. Takie właśnie miało być GW2 i takie jest.

pozdro

kolejny bezsensowny temat ... bo przeciez nie bylo juz tu takich tematow. Poogladaj filmiki ludzi, poczytaj co pisza o gw2 jesli Ci sie spodoba kup ( 100-150 zl perm to nie wydatek). NIe ma platnych dodatkow a IS w grze jest smieszny i nie czyni nikogo OP. Kazda klasa moze ogarnac kazdego a plakacnie nad zerkami czyni z Was tylko idiotami. W tej grze liczy sie ogarnicie klasy na tyle zeby wiedziec jaki skill do czego sluzy i kiedy go uzyc (ameryke odkrylem nie? przeciez to jest MMO jak kazde inne). Jesli chcesz spedzic czas przy w miare pożadnym MMO z nutka czegos nowego, ze stabilną polityka i systemem gry, z wycieczkami na bosy ( prawie na kazdej mapie jakis jest) to polecam CI gw2. Nie musisz siedziec 20h dziennie zeby wy***ac sie w koks iteamy. A to ze schodzac na nizsza mape masz jej lvl to da Ci dodatkowy fun i jak zaprosisz kogos do gry mozesz mu pomoc nie ograniczajac mu expa ani przyjemnosci z 1shotowania wszystkiego.

jeśli 150zl to dla ciebie nie wydatek to mi kup GW2 -.- ten temat nie jest bezsensu bo jak mam się doszukiwać odpowiedzi na 15stronach to sory ale wole założyć nowy temat :)

jeśli 150zl to dla ciebie nie wydatek to mi kup GW2 -.- ten temat nie jest bezsensu bo jak mam się doszukiwać odpowiedzi na 15stronach to sory ale wole założyć nowy temat

105zł

http://www.fabrykakl...w-ii-eu-94.html

Te tematy są jak:

"Nie wiem czy kupić masło czy lepiej nie kupować, co sądzicie ?"

74 osoby lubią masło i zaczną wypisywać plusy, 81 nie lubi masła i zaczną wypisywać minusy, dojdzie do dyskusji i debaty, każda strona ma swoje argumeny - ale NIKT nie ma pojęcia czy tak na prawdę sam zainteresowany lubi masło...

Jeżeli nie jesteś pewien, POCCZEKAJ na jakiś darmowy weekend, przynajmniej nie będziesz zawiedziony, że źle ulokowałeś pieniądze.

Rozważam kupno tej gry ale tak naprawdę wiem o tej grze może od 2 miesięcy. Wg was ta gra idealnie pasuje do mojego opisu jedynym minusem była cena na którą nie mogłem sobie pozwolić. Oglądałem pare filmików na temat gry ale: jak wygląda end game? nie chce żeby takie 100zł znudziło mi sie po np roku gry. Bedą teraz jakieś triale czy coś? wiadomo kiedy będą jakieś znaczące przeceny ?