Gw2 pre gdzie kupic

chcialbymkupic gw2 z mozliwoscia grania od 25 sierpnia i najlepiej z pudelkiem. Gdzie polecacie takie cos zamowic procz strony producenta? ewentualnie gdzie kupic klucz na te 3 dni gry przed startem.

Kluczyk Keye.pl / Inexus.pl / GamesCodes ... pudelko gram.pl

Na gram.pl jest pp i później wysyłają pudełka.

jak kupie z gram to zagram rozumiem dnia 25?

allegro :P

jak kupie z gram to zagram rozumiem dnia 25?

Nie na gram.pl jest Guild Wars 2 [PRE-ORER]

(dostęp do gry jeden dzień przed premierą)

Myślałem że mają tam jeszcze PP

Na keye można kupić, http://www.keye.pl/games/product/id/5091/Guild-Wars-2-Pre-Purchase-EU

pre ordera juz nie kupisz nigdzie zeby grac 25. tylko pre purchase ktory pozwala grac 27. polecam gram.pl

pre ordera juz nie kupisz nigdzie zeby grac 25. tylko pre purchase ktory pozwala grac 27. polecam gram.pl

Prodi troche nie ogar :) Jest odwrotnie pre-purchase = 3 dni head start //// pre-order = 1 dzien head start :)

Pre-Purchase ( 3 dni headstart) masz na keye.pl / inexus.pl / gamescodes ( to sa strony na 100% pewne)

Pre-Order ( 1 dzien head start) Gram.pl ( ale jest pudelko)

no sory, powalilo mi sie :P poprostu na odwrot :D

do niedawna empik był najtańszym sposobem na pudełkową wersje GW2

złożyłem zamówienie 13.08 i wtedy gra kosztowała 169,99 zł

następnego dnia, czyli 14.08 już 10 zł więcej, tyle samo kosztuje na sklep.gram.pl ale tam zapłacicie więcej za dostawę, w empiku można odebrać sobie za free z resztą na tym gram.pl chyba też ;p

polecam empik:

http://www.empik.com...88,multimedia-p

IMO trochę pomieszali niektórzy;

Pre-order; Daje dostęp do gry 1 DZIEŃ PRZED PREMIERĄ i DWA DNI PO NIEJ, czyli od 27-30 Sierpnia (czyli dla mniej kumatych, którzy to czytają, razem 3 dni).

Po tym terminie, musisz (oczywiście nikt Cię do niczego nie zmusza) kupić pełną wersję gry i po dodaniu kodu z pełnej wersji gry, grasz dalej i nie tracisz postaci, którą stworzyłeś podczas trwania pre-order'a.

Pre-order, to tylko klucz na karteczce w pudełeczku lub bez pudełeczka, wszystko zależy od tego, czy kupujesz fizyczną wersję (namacalną), czy cyfrową (kod wysyłany mailem).

Nie dostaniesz płyty z grą.

Pre-purchase; daje dostęp do gry 3 dni przed premierą (od 25 Sierpnia). Są 3 wersje; Standard, Deluxe i Kolekcjonerka. Kolekcjonerka, daje rzeczy dla kolekcjonerów, czyli fizyczne przedmioty jak: miniaturka Rytlocka, deluxe daje kilka itemów in-game, a standard daje Ci TYLKO dostęp do gry. Każda z tych wersji dodatkowo daje Hero's Band (pierścień) in-game.

Pre-purchase, to tylko klucz na karteczce w pudełeczku lub bez pudełeczka, wszystko zależy od tego, czy kupujesz fizyczną wersję (namacalną), czy cyfrową (kod wysyłany mailem).

Nie dostaniesz płyty z grą.

Nie wiadomo ile będzie kosztować wersje premierowa, która będzie dostępna m.in. w TESCO, czy w Realu, ale na pewno mniej niż 160 złotych.

NIE KUPUJ Z ALLEGRO. Ja kupiłem i trafiłem na dobrego sprzedawcę, to jednak nie wszyscy mieli tyle farta co ja, a im bliżej do premiery, tym więcej oszustów.

Zrobisz jak chcesz. Dla mnie kupowanie gry za ok. 180 złotych, tylko po to, żeby pograć sobie 2 dni przed premierą (odjąłem już 1 dzień, który obejmuje pre-order'owców) jest moim zdaniem stratne.

Aczkolwiek każdy kieruje się swoim portfelem i zrobi jak chce.

Jedynie, co ci mogę polecić, to kupić pre-order z Empik'u za 17-20 złotych i później kupić premierową wersję gry, też w Empiku, za co dostaniesz zniżkę na grę (jeśli kupiłeś u nich pre-order).

W empiku preorder kupuje 20zł (17zł jak kupujesz wersje cyfrową)

d*pa a nie 20 zł, ja nie kupowałem wersji cyfrowej i jakoś płaciłem 17 zł.

Jeez, który to już temat o tym ;/.

@VampirX4

chciałeś wyjaśnić/uporządkować a namieszałeś jeszcze bardziej ;p

to co już wcześniej napisali pre-order za 17 zeta to raz, a dwa to to że pre-purchase to nie tylko kod do gry, sam kod do gry jest tylko w tedy gdy zamawiamy przez np. fabrykekluczy itp. ale jak zamawiamy normalna wersje pudełkową (empik, gram) to dostajemy dvd z grą, instrukcje i kod.

aaaaa noi trzy: cena gry w dniu premiery 199zł informuje CD Projekt - oficjalny wydawca GW2 w Polsce

@dziekan

Polecam definicję nicku z wikipedii, a jak się nie znasz, to najlepiej się nie wypowiadaj.

Nie piszę o wersji PREMIEROWEJ, ale o wersji PRE-PURCHASE I PRE-ORDER. W Pre-purchase nie ma płyty pewnie dlatego, że gdy była sprzedawana, klient był zmieniany, więc nie wiem co ci mieli na płytę wrzucić. Nie dostaje się nawet instrukcji.

A wersji premierowej jeszcze się nie dostaje.

Rzeczywiście pomyliłem się w cenie, namieszałem przez to tak, że teraz Izzy pójdzie z torbami.

A co do oficjalnej premiery, to po prostu facepalm. Ja się przeniosłem w czasie, czy ktoś inny w rozwoju?

Polecam sprawdzić, czego ten news z ceną się tyczy.

Proszę nie spekulujcie o cenie wersji pojawiającej się w sklepach w dniu premiery - 28.08 - ta cena będzie wszędzie taka sama narzucona od producenta i mogę iść o zakład że jej cena nie będzie rożna od tej z wersji Pre-Orderowej zamawianej na gram.pl. Ponieważ cena gry to 55€ nie jest możliwością by nagle pudełko - coś co dodatkowo generuje koszty dla wydawcy - było tańsze o takie duże sumy. Obecnie gram.pl posiada najtańsze pudło na polskim rynku, najtańsze klucze masz na keyach itp.

Pudło standard 199zł

Klucz standard 167,30 zł.

Pytanie dlaczego wersja pudełkowa pojawiająca się w dniu premiery globalnie w sklepach ma być tańsza od obecnych kluczy digital. Przecież pudło to generowanie kosztów, wytłaczanie, wysyłanie, cała dystrybucja.

To tak samo jak z innymi premierami, kupując pre-order dostawałem paczkę do domu nigdzie nie musiałem się ruszać, koszt większy bo musiałem płacić za wysyłkę, jednak tego dnia kiedy następowała premiera i pudełka wędrowały na półki sklepowe cena była taka sama jak cena w sklepach internetowych 3 miesiące przed premierą.

Wszystkim polecam zakup digitala by szybko mieć grę i spokojnie sobie grać nie martwiąc się o nic, po miesiącu/dwóch same pudełka będą dostępne na allegro, szczególnie od tych sklepikarzy co wysyłają skany kodów z PUDEŁEK. Za grosze każdy będzie mógł sobie nabyć pudełko a cena takiego pudełka będzie mniejsza niż różnica między pudełkiem z grą a kluczem, gdzie obecnie jest to 32zł.

przykład pudła do BF3:

http://allegro.pl/battlefield-3-pc-pl-pudelko-box-bez-klucza-wroclaw-i2543144541.html

@Dreedzik

Nie chciałem spekulować, po prostu nie wyobrażam sobie ceny edycji premierowej, która daje tylko dostęp do gry, w cenie pre-purchase, która daje dostęp do wszystkich testów.

W dodatku teraz to co gram.pl sprzedaje, to jakby pre-order + edycja premiera, bo pozwala grać z pre-orderem, który ma się w cenie tego pudełka z pełną wersją gry, czyli tak jakby 180 złotych - 20 złotych = 160 złotych.

Na pewno tego dnia grania, czy 2 dni gry przed startem, nie dostaje się za darmo.

Oczywiście do tej ceny edycji premierowej, dojdzie cena płyty.

IMO jeśli tak będzie jak piszesz, to trochę fail, że cena edycji premierowej, będzie bardzo zbliżona do ceny pre-purchase, podczas gdy edycja premierowa prócz dostępu do gry, nie oferuje nic.

Co nie zmienia faktu, żeby ktoś nie zaczął tutaj znowu triumfować, to co napisał dziekan, rzeczywiście było od gram.pl, ale tyczyło się ceny wersji pre-purchase, którą to gram.pl negocjowało baaardzo, baaaardzo długo.

Moje pytanie brzmi: czy zamawiając np. w Empiku tą przedsprzedaż będę miał do zapłacenia te 20zł od razu, a 160 w momencie gdy zdecyduję się za zakup czy jak? Trochę już się w tym pogubiłem.

EDIT: Sorry, nieważne, w przeciwieństwie do gram.pl (gdzie nie znalazłem niczego poza zakupem całej gry) okazuje się że na stronie był osobny link do preordera.

Ja dla pewności proponuję kupić na buy.guildwars2.com - masz pewność, że wszystko jest okej. Cena to 225 zł