popieram.
Ludzie muszą zrozumieć, że Guru nie jest jakąś świętością, to tylko dzieciak, którego powoli chyba męczy pisanie newsów.
a co tu komentować zasłużyłeś to dostałeś jakiegoś tam bana, co to kogo obchodzi, ciekawi mnie tylko kto by pisał newsy jak by guru nie było, pewnie ty ......
Nie zasłużył niczym, a co do newsów... Jest wiele osób na portalu z odpowiednim wykształceniem (polonistyka, dziennikarstwo), którzy chętnie zajęliby miejsce Guru. Sęk w tym, że nikt nie daje im szansy, bo widocznie Guru to dobry znajomy admina.
Jeżeli myślicie, że on "napędza" portal takimi "kontrowersyjnymi" wpisami to się mylicie. Nowych użytkowników co najwyżej odpycha, sam sporadycznie czytam newsy na stronie ponieważ są mało.. cóż, profesjonalne. A jak na portal o takich rozmiarach powinny być przynajmniej na wysokim poziomie. To, że banda trolli zacznie "dyskutować" w komentarzach, nie oznacza, że portal przegląda więcej osób. Szczerze, admin chyba nie widzi, że Guru robi z tego portalu swój osobisty szmatławiec. Ja polecam założenie bloga, może pamiętnika - tam można "hejtować" i "trollować", a komentarze, w razie tak niewygodnych jak QQi, nawet usuwać. Tu zachował się jak kapryśne dziecko a nie redaktor.
Po prostu Guru się kończy, admin powinien przeprowadzić rekrutację, myślę, że naprawdę wiele osób chciałoby brać udział w życiu portalu na stanowisku redaktora.