Zauważyłem, że prawie wszystkie wypowiedzi tych, którzy obstają za guru, kończą się wrednymi docinkami, tekstami lub wyzwiskami w stronę przeciwną. Wy macie czelność mówić, że osoby takie jak QQi czy silvach zaniżają poziom forum? (mowa np. o ishtar'rze) To Wy zaniżacie poziom tego forum/portalu właśnie czymś takim, ktoś po prostu wyraża swoje zdanie i opinię (co prawda w sposób bardziej dosadny, ale nikogo przy tym tak na prawdę nie obrażając) a wy od razu wskakujecie w temat niczym rycerze na białych koniach dla guru i zaczynacie wypisywać swoje problemy lub jakże pomocne rozwiązania, najbardziej zauważalna jest chociażby hipokryzja PlainLazy'ego, przecież równie dobrze Ty możesz wyłączyć zakładkę albo od razu całą przeglądarke żeby nie czytać tematów związanych z "hejtem", którego tak bardzo nienawidzisz, czy nie jest to równie proste?
Koniec spekulacji na temat "sprawiedliwych użytkowników" broniących guru bo żygać się chce...
Co do całokształtu, również obstaję za zdaniem, że z guru marny newsman, niech będzie, że ma jakiś talent do pisania, tego mu nie zaprzeczę, ale te jego docinki i prywatne spostrzeżenia są najzwyczajniej w świecie ZBĘDNE. Co do guru: czy nie prościej po prostu przestać wypisywać gówno warte teksty typu "Gra jest kiepska (chociaż i tak wypada lepiej niż GW2)" i pisać tylko na temat taki, jakiego dotyczy dany news? Czy to jest tak bardzo niezbędne i tak bardzo Cię boli, kiedy czegoś takiego nie dopiszesz, że po prostu musisz to robić? Jeżeli wreszcie się ogarniesz i przestaniesz dodawać te debilne dopiski do praktycznie co drugiego news'a to gwarantuje Ci, że liczba hejterów na pewno zmaleje, bo problemem nie jesteś Ty jako osoba (wbrew temu co myślisz, kiedy pokazujesz siebie w świetle poszkodowanego) tylko to co piszesz, takie jest moje zdanie na ten temat, kto chce może się zgodzić, kto chcę może mnie zjechać za prawdę, którą napisałem, nie dbam o to, po prostu chcę żeby guru wiedział co przynajmniej ja myślę, nie wiem jak z innymi ludźmi, którym przeszkadza jego "twórczość" w news'ach. Pozdrawiam ![:)]()