HearthStone temat ogólny

Mógłby ktoś dodać mnie do znajomych i dać obejrzeć 1 mecz swój ? Potrzebuje do misji :)

jezeli umiesz grac i areny wychodza ci na srednio 6 winach graj areny zarabia sie najszybciej golda, a jezeli chodzi o same daily to srednio ma sie te 55 golda dziennie teraz plus 100 za same wygrane wiec na dzien jestes wstanie zrobic 155 700/155=~5dni wiec srednio co 5 dni mozna miec jedno skrzydło kto pisał o miesiacach ? musze go wyśmiać niestety Dodatkowo jezeli nie wiecie to za pokonanie komputera na trybie expter [ wszystkie klasy] dostaje sie golda, za 100 pierwszych winow dostaje sie golda za wbicie wszystkimi 10 lvl dostaje sie cos tam wiec jezeli tego nie macie warto.

100 golda za wygrane? Przecież to jest 30 zwycięstw, mało kto ma na tyle czasu by rozegrać tyle gier dziennie.

Mógłby ktoś dodać mnie do znajomych i dać obejrzeć 1 mecz swój ? Potrzebuje do misji

Dalej aktualne :)

Za 5 aren może się już spokojnie zwrócić gra, zależy od farta i tego co dostaniemy. Dobicie takiej ilości nie jest trudne, wystarczy mieć jakiś pomysł i wiedzieć mniej więcej jak grać danym bohaterem. Jest też multum stron, gdzie karty są podzielone na tiery, z tym że nie zawsze ta z dołu nie będzie przydatna, trzeba trochę samemu pomyśleć i widzieć co się ma.

Jeżeli ktoś poważnie myśli o grze, to niestety ale Naxx posiada dużo przydatnych kart we wszystkich skrzydłach, natomiast z drugiej przygody must have do większości tali jest pierwsze skrzydło. Imperator thaurissan robi grę i jest bardzo przydatny - to właśnie na niego bym pierwszego dozbierał, reszta to tam no... Z tym że Naxx bym już radził kupić za pieniądze, to naprawdę nie jest tak dużo, tyle co na inną grę, a pomaga niesamowicie. Jak ktoś gra codziennie, to nie powinna go boleć taka sumka.

DzokerS - wysłałem zaproszenie, jak zaakceptujesz to postaram się coś wygrać.

Sam w HS gram dla przyjemności, nie nabijam raczej rangi, bo mi się nie chce - mam wszystko co potrzebne do facehuntera, ale nie potrzebuje takiej gry. O wiele więcej zabawy sprawia mi zrobienie talii i patrzenie na to, że jej niecodzienne mechaniki potrafią coś ugrać. Jak ktoś chce się pobawić, pograć pojedynki karczmiane dla zabawy z kimś innym, to można mnie zapraszać do znajomych~

Mógłby ktoś dodać mnie do znajomych i dać obejrzeć 1 mecz swój ? Potrzebuje do misji

wiesz, że możesz raz dziennie zamieniać wybraną misję na inną losową? jak ci któraś nie podchodzi, to lepiej ją wymień, bo z doświadczenia wiem, że wykonywanie na siłę tych które Ci nie leżą, prowadzi do obrzydzenia gry.

wiesz, że możesz raz dziennie zamieniać wybraną misję na inną losową? jak ci któraś nie podchodzi, to lepiej ją wymień, bo z doświadczenia wiem, że wykonywanie na siłę tych które Ci nie leżą, prowadzi do obrzydzenia gry.

A Ty wiesz, że to jest najlepsza dzienna "misja" z obecnie dostępnych (nie licząc tej co daje 100 golda), dająca Ci praktycznie za nic (bo tylko musisz obejrzeć jak ktoś wygrywa grę) pakiet z podstawki? Więc wymiana tej misji byłaby chyba najbardziej nierozważnym posunięciem jakie ktoś (zwłaszcza początkujący) mógłby wykonać (no chyba, że posiada już wszystkie karty z podstawki).

A Ty wiesz, że to jest najlepsza dzienna "misja" z obecnie dostępnych (nie licząc tej co daje 100 golda), dająca Ci praktycznie za nic (bo tylko musisz obejrzeć jak ktoś wygrywa grę) pakiet z podstawki? Więc wymiana tej misji byłaby chyba najbardziej nierozważnym posunięciem jakie ktoś (zwłaszcza początkujący) mógłby wykonać (no chyba, że posiada już wszystkie karty z podstawki).

Nie chce mi się w sumie Ci odpisywać, ale ok, może pomogę Ci otworzyć oczy. Dżokers męczy się z tym od 3 dni. Są ludzie którzy nie mają z kim tego wykonać, a umawianie się z ludźmi jest upierdliwe i nie każdemu pasuje. W tym czasie mógłby już wykonać 2-3 inne misje które bardziej mu pasują. Więc daruj sobie niekonstruktywne odzywki, które nie wnoszą nic do tematu, a jedynie mogą wywoływać konflikty. Z góry zaznaczam, że cokolwiek na to odpiszesz, zostanie przeze mnie zignorowane.

Ale tak czy siak cały czas mam 2 inne wolne sloty na misje wiec robię tez inne, tak czy siak pakiet kart praktycznie za darmo by sie przydał :)

Nie chce mi się w sumie Ci odpisywać, ale ok, może pomogę Ci otworzyć oczy. Dżokers męczy się z tym od 3 dni. Są ludzie którzy nie mają z kim tego wykonać, a umawianie się z ludźmi jest upierdliwe i nie każdemu pasuje. W tym czasie mógłby już wykonać 2-3 inne misje które bardziej mu pasują. Więc daruj sobie niekonstruktywne odzywki, które nie wnoszą nic do tematu, a jedynie mogą wywoływać konflikty. Z góry zaznaczam, że cokolwiek na to odpiszesz, zostanie przeze mnie zignorowane.

Jakie konflikty? Tylko mówię jak jest. Co do tego, że "męczy się z tym 3 dni", są dwie bardzo proste opcje, które polecam:

1) Umieścić swój BattleTag na forum (najlepiej oficjalnym) i zapewne doda nas od razu kilka osób, bo bardzo prawdopodobne jest, że potrzebują tego samego.

2) Podczas normalnych gier, po prostu zapraszać każdego z kim się grało do znajomych - bardzo dużo "randomów" akceptuje zaproszenia i potem mamy bardzo duży wybór na liście znajomych, jeśli znowu potrzebujemy wykonać tę misję jeszcze raz. (Oczywiście zaraz ktoś może napisać: ale po co mam mieć na mojej liście znajomych randomowe osoby, których w ogóle nie znam? - Odpowiedź jest bardzo prosta: jeśli nie posiadasz swoich znajomych, żeby ich dodać na listę, to co Ci będzie przeszkadzało, że będą na niej leżeć osoby randomowe?).

@DzokerS - Wysłałem Ci zaproszenie na przyszłość.

Graliście już w nową bójkę? Świetny pomysł, chyba jedna z lepszych do tej pory.

Graliście już w nową bójkę? Świetny pomysł, chyba jedna z lepszych do tej pory.

Ja grałem, fajna zabawa :) Tylko nie wiem czemu dostałem pakiet kart bo pierwszej przegranej grze :P

Pewnie dlatego, żeby nie było frustracji, że nie można wygrać przez sojusznika

Dzieki za pomoc dostałem parę zaproszeń na pewno zaraz coś obejrzę :)

Sądzicie, że warto wydawać ok 100 zł na dodatki, aby mieć lepsze karty ? Gram od początku na podstawowych kartach i o ile z początku mi jakoś szło to teraz po prostu rankingowe przegrywam jeden po drugim ze względu na słabe karty. Lecz zauważyłem podobną tendencje jak w wowie. Nabijam max lvl na danym dodatku - wychodzi nowy podnosi lvl cap o 5 lvl i moja postać może się schować tak w H's co nowy dodatek tym lepsze karty a cała reszta zbytnio się nie liczy.

Ja sobie przygody kupuję za golda ;) Trochę farmienia jest, ale dla chcącego nic trudnego. No i 15 rank da się nabić, więc i pod koniec miesiąca coś będzie. Gram sobie Beast Hunterem. Niedrogi deck. 2 lwy, 2x ram wrangler, jakieś belchery, loatheb i standardowe karty huntarda, czyli 2xpieseły i 2xworgen, co spuścił psy. A z takich normalnych kart Shreddery, Jugglery... Co tam można wrzucić.. Webspinnery. Creepery. Wystarczą 2 pierwsze skrzydła Naxxa i trochę dustu na te podstawowe, najczęściej używane karty. Jak ktoś ma całego Naxxa to scientisty. Aa no i sekrety. Ja mam węże i 2x misia, żeby być lekko do przodu z tempo. Brakuje mi dociągnieć, ale to możecie sobie Elków dorzucić i będzie ok.

A mi najlepiej idzie imitacją tempo mage czemu imitacją? bez flame maker'a troche trudno to nazwać TEMPO, ale z żmiją, uczennicą wieloma tanimi zaklęciami typu frost bolt nie dopuszczam przeciwnikowi na jakikolwiek udział w early a na koniec zabijam go czym? Antonidasem.... oraz boom'em wycraftowane? DLACZEGO bo moje boskie szczęście daje mi legendy ala wiedziciel, not pagle, błyskotron czy mełko....

Powie mi ktoś do czego był ten updejt 1,5gb wczoraj ? I Czy bdz 5 miejsc na questy, słyszałem pogłoski.

Może wyda Ci się to dziwną poradą ale próbowałeś wcisnąć guzik learn more na ekranie głównym?

ale dlaczego po każdym updejcie ściąga mi się znów 1,5GB ? jakieś ustawienia czy coś ?

Ktos aktualnie pogrywa i moze mi opisac czy idzie grac bez placenia kasy? Jak wyglada sprawa rankingowa itd : )