Hmmm :D Najlepsza darmówka;P

spellborn_logo.png

Witam mam do zaprezentowania grę " The Chronicles Of Spellborn"

spellborn1.jpg

Gra wymagała abonamentu

lecz teraz jest darmowa :D więc bardzo zachęcam wszystkich graczy do wypróbowania tej gry

Mozna wybrać server PvE lub PvP

głownie gra jest nastawiona na PvP ( omg, chyba pierwsza darmówka gdzie nie chodzi tylko o grindowanie)

jak już wspominałem gra była płatna, więc jest zrobiona na bardzo wysokim poziomie

lecz niestety mało ludzi było zainteresowane tym tytułem ( ano konkurencja Aion,WoW itd itd )

więc jako płatna gra przynosiła mało dochodów :D

screenshot12preview.jpg

Nie niest to kolejny nudny free mmorpg o chińskim klimacie :P jest to mroczna gra pvp która zaciekawi każdego...

Jako darmówka to jest poprostu HIT!!!!! narazie mało osób może o niej słyszało...ale teraz przechodzę do sedna

Proszę o Dodanie gry do spisu w portalu ...

oraz dodanie tego tytułu do spisu darmowych gier aby ją zareklamować :D

chronicles_of_spellborn_01.jpg

Mam nadzieję że zaczną ludzie przychodzić do tej gry :D bo naprawde... ale tak serio... to nie ma lepszej darmówki niż The Chronicles of Spellborn :D bo jeszcze niedawno była płatna

btw powstała już kiedyś polska strona :P za czasów P2P tej gry, i było małe zainteresowanie ;P

Powoli zaczynam robić własną stronę :D i licze na pomoc chętnych graczy :D do pisania poradników itp :)

Pozdrawiam

Gra wygląda ciekawie. Może się skuszę i wypróbuje ją. :D:D

Gram od dziś i narazie mogę powiedzieć tyle, że gra ma swój piękny klimacik. Potem dam raporcik :).

A ja od dzisiaj loffciam C9 :) Nie do porównania, ale Spellborn też good.

A ja od dzisiaj loffciam C9 Nie do porównania, ale Spellborn też good.

Sranie, graj sobie po koreańsku... zalll

@Topic

Wygląda pięknie ;) I mam zamiar ściągać, a więc zobaczymy jaka w praktyce. Jak pogram to napisze wrażenia z gry.

Grafika jest nawet dobra. Oczywiscie, o ile ustawi sie all na max. Ciekawy system walki i dziwny klimat. Gra jest fajna:). Pewnie posiedze w niej z tydzien:).

Właśnie zaczynam sciągać tę grę mam nadzieje że się nie zawiode

Właśnie zaczynam sciągać tę grę mam nadzieje że się nie zawiode

hehe:D ano powiem tyle że moje pierwsze wrażenia to...

hmmmm nie moge określić... to taki jakby WoW wśród darmówek xD

naprawde polecam :D

szkoda że tylko miała ta gra taki słaby start ;/ i byla malo reklamowana ;/

ale co poradzić :P

gra i tak wymiata ^_^ powoli ludzie znajdą spellborna ;D i zacznie się zabawa :D

btw c9 grałem ale po 1.. koreańska gra... nie jesteś yellow.. to cie zbanują...

po 2.. grałem od startu bety.. prawie nie spałem ;P ale kit... teraz nawet nie działa mi ta gra.. bo ten koreański launcher jest tak @!!%@#%# że to szok -.-'

A... i jeszcze jedno... zostanie dodana na ta gra na liste w portalu? i na forum ?

Gdyby nie moje problemy z netem zapewne już miałbym jakiś wyższy level, a tak tylko 5 :(.

Oby tylko w nocy był internet :).

Gdyby nie moje problemy z netem zapewne już miałbym jakiś wyższy level, a tak tylko 5 .Oby tylko w nocy był internet .

łosiu ;P jak tam ? też się spodobała gra??

Trza by się jakoś zgadać i latać w pt ;) tak razem ;] i kilka osób jeszcze by się przydało

a właśnie... gdyby jakiś mod to czytał albo admin to dodałem gre w portalu ;) proszę o sprawdzenie i dodanie :)

hmm. Przeglądnąłem ich wiki, do dyspozycji są 3 klasy rozwijalne dalej na łącznie 9 elitarnych. Z tego co zrozumiałem skille klas nie mają poziomów po prostu się je dostaje. Strasznie śmierdzi mi tu kolejną grą klonów. Nie ma tu mowy o żadnym buildzie. Strasznie przejadły mi się takei typowe głupawe h&s. Jak będę chciał zagrać w zręcznościówkę to włączę jakieś fps, a jak w mmoropg to ... nie wiem ale raczej nie to.

hmm. Przeglądnąłem ich wiki, do dyspozycji są 3 klasy rozwijalne dalej na łącznie 9 elitarnych. Z tego co zrozumiałem skille klas nie mają poziomów po prostu się je dostaje. Strasznie śmierdzi mi tu kolejną grą klonów. Nie ma tu mowy o żadnym buildzie. Strasznie przejadły mi się takei typowe głupawe h&s. Jak będę chciał zagrać w zręcznościówkę to włączę jakieś fps, a jak w mmoropg to ... nie wiem ale raczej nie to.

nie wiem czy to cie zaciekawi..

ale to była płatna gra...

w płatnych nie daje się skilli.. tylko kupisz i masz;p

i nie liczy się skill pointów... i nie musisz resetować przez to, w płatnych nie ma item mall żeby zresetować skille

więc bierze się wszystkie jakie można :)

takie są plusy tego :D

i w spellborn bierzesz skilla :P i musisz umieć grać żeby dobrze je wykorzystać :P

nie wiem czy to cie zaciekawi..ale to była płatna gra...w płatnych nie daje się skilli.. tylko kupisz i masz;pi nie liczy się skill pointów... i nie musisz resetować przez to, w płatnych nie ma item mall żeby zresetować skillewięc bierze się wszystkie jakie można takie są plusy tego i w spellborn bierzesz skilla i musisz umieć grać żeby dobrze je wykorzystać

No to teraz już na pewno nie będe w to grał. Nie chce żebyś mnie źle zrozumiał ale ja okres zachwytu ładną grafiką i efektownymi skillami mam za sobą. Jeśli uważasz, że brak konieczności myślenia w grze jest plusem to raczej nie polubimy tych samych gier. A jak piszesz, że w "płatnych nie daje się skilli ... tylko kupujesz i masz" to trochę przykre, taka tibia 3d. Szkoda mi na to czasu i nawet trochę mnie to denerwuje bo przy takich nakładach na grę mogło by powstać coś ciekawego i interesującego. Jakas gra wymagająca między gridowaniem myślania. A tak oto powstał kolejny napierdzielator nad którym będzie siedziała spora grupa 15stolatów i będzie trwonić nadmiar czasu.

Kiedyś śmiano się z d2. Dziś system d2 w stosunku do obecnych rpg jest strasznie "zawiły" i rozbudowany. Ręce opadają. Jutro mmorpg będzie miałom 4 guziki: "pvm mode", "pvp mode", "pvm mass mode" i "pvp mass mode" i żadnej innej intereakcji.

Uh ale wywaliłem swoje żale. Bleeee ^^

omg ;P liczenie skilli jest tylko poto żeby nie było potrzeby resetowania.. to całe liczenie skilli wymyślili żeby ludzie musieli kupić kamienie do resetu za $...

a co do myslenia jesli myślenie sprowadza się do liczenia.. w tym wypadku skilli to lol.

w spellbornie jest to gra PvP

musisz myśleć jakiego debuffa rzucić. jakiego skilla itd ;P żeby być dobrym w pvp a nie lecieć pokolei każdy skill jaki masz na liście :P i czekać na koniec cooldowna ;P

i jednak widać że nigdy w płatną gre nie grałeś ;P czyli lepszą bo darmówki to tylko liczy się o expienie :P

a tak btw spellborn to PvP gra:P nie wali sie w moby jak idiota cały dzień ( poza wow`em, i aionem tam miodzio się expi)

;P tylko pvp

omg ;P liczenie skilli jest tylko poto żeby nie było potrzeby resetowania.. to całe liczenie skilli wymyślili żeby ludzie musieli kupić kamienie do resetu za $...

A ja pamiętam kilka gier z wyborem skilli i bez kamieni do resetów. No ale widac dziś to przezytek.

a co do myslenia jesli myślenie sprowadza się do liczenia.. w tym wypadku skilli to lol.w spellbornie jest to gra PvPmusisz myśleć jakiego debuffa rzucić. jakiego skilla itd ;P żeby być dobrym w pvp a nie lecieć pokolei każdy skill jaki masz na liście i czekać na koniec cooldowna ;P

No jeśli to Ci wystarcz (n/c)...

i jednak widać że nigdy w płatną gre nie grałeś ;P czyli lepszą bo darmówki to tylko liczy się o expienie a tak btw spellborn to PvP gra:P nie wali sie w moby jak idiota cały dzień ( poza wow`em, i aionem tam miodzio się expi) ;P tylko pvp

Grałem i płaciłem (i pewnie zanim w ogóle Ty usłyszałeś o mmorpg) . Trochę Ci współczuję tego podejścia do mmorpg, no ale dziś rynek kreuje takich właśnie Mettionowców.

Wybaczcie za offtopic. Już kończę postowanie w tym temacie.

Wlasnie siedze u kumpla i sciagamy to , zapewne bym gral ale moj komp na low detail tego nie pocianie :<. rowniez dam raport src="<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/nowe_biggrin.png" alt=":D" srcset="<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20">

Inhis, Spellbron troche rozni sie od innych gier (zaznaczam slowo "troche"). Styl graficzny bym okreslil mianem dark-future-fantasy (yeah, super jestem), a sama walka bardziej angazuje, niz w typowych klepankach. Jednak nie mozesz oczekiwac niczego wiecej, bo to kolejny mmo. Ot, taka gra na tydzien-dwa. Jednak z twoich postow wnioskuje, ze to nie dla Ciebie, wiec nie sciagaj, bo Spellborn ma ok. 3gb z patchami. Chyba, ze masz szybkiego neta...Wtedy nic nie tracisz:)

Może to być fajna gra, ale niestety nie mam jak się przekonać bo po włączeniu launchera wyskakuje mi error z ustawieniami proxy.

Dzz, gdzie ty tam masz 3GB z patchami? Chyba sama instalka, gdyż gra po instalacji ma prawie 9GB.

Co do Spellborna, powiem tak - najwyraźniej mają ch*jowo zoptymalizowany silnik graficzny gdyż grafika nie jest "pr0 evul mastah" a cięła mi się niemiłosiernie [ oczywiście na low] na parametrach:

Pentium 2.8GHz [dwu rdzeniówka]

3GB ram

geforce 8800 GTX

Gdyby nie to gra byłaby nawet ciekawa, jednak tak czy siak, mimo tego że poszukuję gry z takim właśnie systemem walki, pograłbym max tydzień.

Oj to dziwne ;P

ja mam troszke słabszy komp ale praktycznie nie mam lagów ;P

podejrzewam że za dużo "xxx" się ściągało ;) hehe, nie no żart ;P

dziwne że tobie się tnie ;P