Cocher nie jesteś sam, mi także powinno śmigać na normal-high bez problemów, a na low mam nawet malutkie lagi .
Hmmm :D Najlepsza darmówka;P
Cocher nie jesteś sam, mi także powinno śmigać na normal-high bez problemów, a na low mam nawet malutkie lagi .
ano malutkie to też mam
ale to takie baardzo małe ;D
ale spokojnie da się grać
łoś kim grasz?
Cocher, tak chodzilo mi o to co musimy sciagnac, a nie o to ile to zajmuje na dysku.
Ja ustawilem grafike na maks, a kompa tez nie mam jakiegos uber. Gra wyglada oczywiscie ladnie, ale nie jest to jaka rewelacja. Czasami moze lekko sciac, ale nie przeszkadza to w plynnej rozgrywce, co nie zmienia faktu, ze optymalizacja troche possysa:)
Ta gra wymiata mój nick w grze to Elesoir gram Spellcasterem humanem na servie PVP
kontakt
gg 258723
xfire erix28
Zapraszam wszystkich do gry to jest nawet lepsze od wow-a i Aiona bo ma klimat i nie jest chińska grindówką i rajem dla chińskich gold farmerów z.o.o jest nawet podobne do fable xD
Ta gra wymiata mój nick w grze to Elesoir gram Spellcasterem humanem na servie PVPkontaktgg 258723xfire erix28Zapraszam wszystkich do gry to jest nawet lepsze od wow-a i Aiona bo ma klimat i nie jest chińska grindówką i rajem dla chińskich gold farmerów z.o.o jest nawet podobne do fable xD
Zapraszam wszystkich na server PvE
po 1.. nie ma PK mode ;P więc żaden 10lvl wyżej od ciebie cię nie zabije
i można tworzyć postać ;P na PvP servie jest bug że się nie da:P
a reszta jest taka sama jak PvP server:D pozdrawiam
gg 10209662
Jak cosik mam nick Kebra.
Ja może dołączę się do was do tej rozgrywki. Mam ochotę w to zagrać .
Nie wiem czym tu sie podniecac. Wypuscili crapa za ktorego nikt nie chcial placic i zrobili z niego darmowke. I nie dziwota. 2 rasy, 3 klasy plus zestaw skilli, ktore dostajemy na sztywno. Moze pomysl ze skillami jest fajny z laczeniem w combo. Ale tylko to. Na deser pieknie zoptymalizowany silnik graficzny, ktory na atku 4x 6,6. ati 4850 i 8gb obsrywa sie niemilosiernie. Gdzie tu silnik unreala? Gra zostala porzucona. Ot i co.
Nie wiem czym tu sie podniecac. Wypuscili crapa za ktorego nikt nie chcial placic i zrobili z niego darmowke. I nie dziwota. 2 rasy, 3 klasy plus zestaw skilli, ktore dostajemy na sztywno. Moze pomysl ze skillami jest fajny z laczeniem w combo. Ale tylko to. Na deser pieknie zoptymalizowany silnik graficzny, ktory na atku 4x 6,6. ati 4850 i 8gb obsrywa sie niemilosiernie. Gdzie tu silnik unreala? Gra zostala porzucona. Ot i co.
hehe dzięki za koment
ale jakoś mnie nie zniechęcił do dalszej gry ;P coś mnie wciągło
i wiesz:P jak komuś się podoba gra i jak usłyszy komentarz jakiś, że komuś się nie podoba i odrazu ją porzuca..
to widocznie jest dzieckiem bez własnego zdania
polecam grę i naprawde warto spróbować
i wiesz:P jak komuś się podoba gra i jak usłyszy komentarz jakiś, że komuś się nie podoba i odrazu ją porzuca..to widocznie jest dzieckiem bez własnego zdania
A Ty, jak rozumiem jestes dzieckiem z wlasnym zdaniem? Nie wiem o co tu chodzilo...
Dodalem post i nie chcialem nikogo odstraszyc. Tylko opisalem swoje odczucia.
Tyle ochow i achow do gry. Trzeba tez spojrzec troche krytyczniej. Albo ktos musi. Nie stala sie darmowa tylko dlatego, ze tworcy mieli dobre serce. Owszem, cos ma. Kazda ma to cos. Cos co trwa od 5 min do czasu konca podjarki nowa gierka. W moim odczuciu bedzie kolejnym crapem w spisie
A Ty, jak rozumiem jestes dzieckiem z wlasnym zdaniem? Nie wiem o co tu chodzilo...Dodalem post i nie chcialem nikogo odstraszyc. Tylko opisalem swoje odczucia. Tyle ochow i achow do gry. Trzeba tez spojrzec troche krytyczniej. Albo ktos musi. Nie stala sie darmowa tylko dlatego, ze tworcy mieli dobre serce. Owszem, cos ma. Kazda ma to cos. Cos co trwa od 5 min do czasu konca podjarki nowa gierka. W moim odczuciu bedzie kolejnym crapem w spisie
wiem że nie chciałęś odstraszyć ;P
i po 1 czytaj ze zrozumieniem ;P " jest dzieckiem bez własnego zdania "
mam namyśli kogoś czytającego tego posta, który po twojej wypowiedzi zrezygnował z tej gry
no i dobrze że każdy ma swoje zdanie ale nie musisz odrazu odstraszać
nie chciałeś ale jednak to tak wygląda
Ciągłe DC, wiele bugów i dla Kebrusia nie zapisało stanu gry .
Zobaczymy jak to będzie, zobaczymy ile mam cierpliwości .
Grafi troche przesadzasz. Ta gra moze nie jest dzielem sztuki i czyms, dla czego warto zarwac pol dnia, ale mimo wszystko jest to pozycja ciekawa. Jest lepsza od darmowych gier i oczywiscie slabsza od tych platnych. Wszystko juz gdzies widzielismy, do tego malo klas i praktycznie zerowa ilosc drog rozwoju, ale gra przyciaga ciekawym klimatem, troche innym niz w reszcie gier swiatem i systemem walki, ktory potrafi wciagnac. Watpie, zeby gra zrobila szal, ale mimo wszystko, warto troche pograc, w jakis nudnawy wieczor:).
Już drugi raz mam znów 3 lvl, znów nie ukończone dalsze questy i utraciłem kilka itemków ... o_O
Nie zamawiałem wehikułu czasu ... o_o
Już drugi raz mam znów 3 lvl, znów nie ukończone dalsze questy i utraciłem kilka itemków ... o_ONie zamawiałem wehikułu czasu ... o_o
jak utraciłeś itemki? .. ja 6lvl prawie 7 ;]
no rouge jestem na SS czyli taki jakby assasin
fajny skill jest z teleportowaniem się za plecy przeciwnika i later to juz w 2sec go nie ma xD
no i DC tylko 1x miałem bo był reset serva ;P
tylko troche nudno sie expi bez rodaków

Cofaj swoje cieple slowa. Gra nie zpaisala moich postepow przez co stracilem 2h gry. Pozdro.
Ja teraz straciłem pół levela , kończe.
czyli karzaczkowe C9 lepsze?
Gra na serio jest bardzo fajna, ale nie mam się ochoty bawić w '' Planete Małp '' czyli z wehikułem czasu...
Potem jeszcze raz spróbuje, ale jeśli znów nie zapisze moich wypocin, to kończę.
czyli karzaczkowe C9 lepsze?
Dużo lepsze. Jakby co to jest translate.google.pl i tam może co nieco zrozumieć.