Hmmm :D Najlepsza darmówka;P

Dużo lepsze. Jakby co to jest translate.google.pl i tam może co nieco zrozumieć.

łe na c9online.com.pl

tam dużo poradników ;D

troche tłumaczyłem ;) i poradniki robiłem :D

ale niestety c9 mi nie działa.. coś sie spieprzyło ;P

Nie wiem ja dopiero zainstalowalem spellborna.... Klimat faktycznie ciekawy... taki fantazy nie wiadomo co... Podoba mi sie :)... Troche dretwo wyglada system walki ale chyba sie rozwinie :). No i chodzi na max detalach bez problemow :D.

Jak co gram na serie PvP i jakos zrobilem wlasna postac.... bez zadnych problemow... i postepy gry tez mi zapisalo.... w ogole jak mozna grac na PvE?? :D Bez napierdalanki ;p

Co do C9.. mozna to normalnie zassac?

Nie wiem ja dopiero zainstalowalem spellborna.... Klimat faktycznie ciekawy... taki fantazy nie wiadomo co... Podoba mi sie ... Troche dretwo wyglada system walki ale chyba sie rozwinie . No i chodzi na max detalach bez problemow . Jak co gram na serie PvP i jakos zrobilem wlasna postac.... bez zadnych problemow... i postepy gry tez mi zapisalo.... w ogole jak mozna grac na PvE?? Bez napierdalanki ;pCo do C9.. mozna to normalnie zassac?

Tutaj masz link do downloadu

Ale trzeba ściągać w 16 partach. Jeśli Cię to nie odstraszy to ściągaj. Gra podobno rewelacyjna, ale wersja koreańska trochę mnie przeraża.

Jak Spawn mowi ze niezle to chyba też sie skusze :D

Ja już sobie zacierałem ręce, że już sobie zainstaluje i będę biegać w C9 a tu gra mnie zgasiła i się okazało, że nie mam 5 parta :/ No nic, trzeba poczekać to 40 minut. A w TCoS zagram jak mi się C9 znudzi :)

Podaj ktos officiala strony C9. translate.google.pl ja przetlumaczy?

Przetłumaczy spokojnie, ale myślę, że teraz to tylko do robienia konta, bo u mnie się jakoś stamtąd nie da pobrać klienta.Jeżeli ściągacie w partach i macie 3.66 na komie, to polecam to : http://www.zajefajna.com/prezentacja-dzial...25057.htm#64957

W 40 minut ściągnąłem C9, bez problemów. Nie ściąga wszystkich partów od razu, ale maxymalnie po 4.Jeżeli ściągnie 4, ściąga następne 4.

Ja ściągnąłem z oficialnej i nie przyspożyło mi to problemów...

Może ściągnięcie gry C9 nie spożyło problemów przy ściąganiu, ale chyba jest gorzej z koreańską rejestracja na głównej stronie gry (widziałem poradnik, ale i tak chyba wiele osób ma problemy z logowaniem się tam).

Yyyy jakiego maila podac przy rejestracji na C9... :) bo nie ma opcji Gmail :P

Yyyy jakiego maila podac przy rejestracji na C9... bo nie ma opcji Gmail

tam ostatnie są jakies krzaczki to musisz nacisnac, i wpisać w okieku po prawej gmail.com

Dałem sobie ustawienia na te najsłabsze i gra wygląda całkiem znośnie (całkiem bardzo, bardzo znośnie) i na dodatek śmiga na moim sprzęcie aż miło, gdzie w WoWie w Dalaranie mam nieraz po 6FPS (a w C9 spokojnie wyciskam 40FPS). Jeszcze tego do końca nie ogarniam, ale jak wyjdzie wersja EU albo US to gra będzie przekozacka :)

Ja narazie nie będę próbował C9, teraz gram akurat w tego spellborna :D . Fajna gierka.

Ludzie mam prozbe... Niech ktos mi zalozy konto na C9 i przesle na PM'a albo na GG... Bo za cholere nie moge znalesc wolnego KSSN... A jak daje KSSN osoby niepelno letniej... to przy koncu rejestracji wyskakuje mi komunikat z krzakami i tez spie :D bede wdzieczny :D

mała informacja : Slod bardzo szybko i dobrze robi konta.

Podoba mi sie ten Spellborn... Ma naprawde fajny klimat... 1 raz widze MMO o takim klimacie i takim swiecie... Sam swiat przypomina mi ten z Populous: The Begining... stara gra jak swiat ale byla boska :). Cos mi sie wydaje ze chyba bede mieszac w te gre :D

Jeśli komuś TCoS się zacina mimo żę spełnia wymaganai gry spróbujcie tego:

LINK

Robicie to na własną odpowiedzialność, żeby nie było potem na mnie :P

Zły dział. Przenoszę

Pytanko, czy to oby napewno nie jest kolejna nawalanka? I czy w tej grze nie jest głównym celem zabij jak najwięcej? :)

Pytanko, czy to oby napewno nie jest kolejna nawalanka? I czy w tej grze nie jest głównym celem zabij jak najwięcej?

tak głównym aspektem gry jest fajna walka bo fabuły za ch... nie zrozumisz. Powód? koreańskie krzaczki.