Horrory

Piła 1,2,3,4,5 :)

Naznaczony

@Eustachy

Naznaczony to kiepski film.

Ale dowiedziałem się że darth maul dorabia sobie w innych filmach.

@Cookie007

Widziałem wszystkie części piły oprócz tej ostatniej 3D i szczerze mówiąc film jest ciekawy ale nie straszny.

Yanglegend jeszcze jeden film zrobiony w sposób o jaki pytałeś, właśnie przypadkowo się natknąłem na trailer:

Final Destination? [oszukac przeznaczenie] - wszystkie czesci sa zajee... moj ulubiony horror :>

Moze "Coś" ? Taki horror al'a Obcy;)

Moze "Coś" ? Taki horror al'a Obcy;)

Jeśli to odnośnie mojego zapytania o horrory sci-fi, to oba "The Thing" już oglądałem ;)

Yanglegend jeszcze jeden film zrobiony w sposób o jaki pytałeś, właśnie przypadkowo się natknąłem na trailer:

Lukne sobie tez, danke. ;]

Final Destination? [oszukac przeznaczenie] - wszystkie czesci sa zajee... moj ulubiony horror :>

Bleh nie lubie, odpadlem na drugiej czesci. :D

@EustachyNaznaczony to kiepski film.Ale dowiedziałem się że darth maul dorabia sobie w innych filmach.@Cookie007Widziałem wszystkie części piły oprócz tej ostatniej 3D i szczerze mówiąc film jest ciekawy ale nie straszny.

Mi się podoibała tylko pierwsza piła, ewentualnie druga - pozniej to juz jakis serial ze scenami gore. :D

A pierwsza czesc byla chyba rezyserowana przez tego samego typa co Naznaczony.

Odświeżę trochę, Yanglegend szukałeś czegoś w specyficzny sposób kręconego, może się skusisz na serial "The River"? Całość jest kręcona jako paradokument, za historie odpowiedzialny był Oren Peli, nie jest to co prawda horror, ale z braku laku możesz obejrzeć, póki co wyszły chyba dwa lub trzy odcinki.

13 duchów, pokój 1408, lśnienie, sierota, demon historia prawdziwa,udręczeni, amityville, Rytuał, Inni, Głosy,

Klimatyczny trailer, super muzyczka - mam nadzieje, że to będzie tez przynajmniej dobry film. :D

The Eternal hmm. Film może być ciekawy. A oszukać przeznaczenie horrorem bym nie nazwał ;)

Ej ludzie obudźcie się to ma być straszne!!! Ring, Klątwa 1 i 2

Insidious

Nie ma strasznych horrorów ale ja polecam:

*Tortury

*Piątek 13

*Krzyk

*Lustra

*Ksiądz [ to raczej thriller]

*Opętanie

*Zombie SS - jak chcesz sie pośmiać ;p

Nie polecam:

*Pił

*Teksanskiej Masakry

*Opona

*Ludzka Stonoga

*Smakosz

Hej.

Walę szybko i prosto z mostu.

Czy znacie jakieś Baaaardzo , baaaaardzo straszne horrory.

Bo zamierzamy z przyjaciółmi zrobić sobie taką noc horrorów ;>.

Więc wiecie... trzeba przygotować coś dobrego.

Najlepiej żeby to były horrory straszne , naprawdę straszne .

Horrory z duża ilością krwi - ucinanie rąk itp , się przejadły , bo są nudne i nie straszne.

Za to bardzo przypadły mi do gustu , po których się bałem nie tylko ja :

Paranormal Activity ( OO matko )

Czwarty stopień ( jejku )

Poszukuję filmów tego pokroju , żeby zżerały psychikę :>

Po obejrzeniu tych filmów w nocy nasłuchiwałem każdego szelestu z obawą , że to horror dzieje się naprawdę ;>

I żeby to nie było jakies stare filmy... z lat 80 , czy cóś.

Dzięki i mam nadzieję , że znacie jakieś dobre propozycję.