heh no ba
To juz prawie klasyk u mnie xD
heh no ba
To juz prawie klasyk u mnie xD
A ja tam jednak wolę bardziej psychiczne horrory, bo kiedyś ten gatunek filmowy poruszał umysł, no a dziś - żołądek . Szkoda, że już coraz mniej takich filmów, ale jak znacie jakiś tego typu, dajcie znać.
Skazani na strach - to sadystyczny film ... ;p ja osobiście nie polecam ;p
Nieodebrane połączenie -kozacki polecam bardzo
Pulse 1 - strasznie nudny niestety spałem na nim.
Dawn of the Dead - fajny "lekki" horror
Grave Encounters - jeden z lepszych jakie widziałem !
To takie małe info, może komuś się przyda ;p
Nie rozumie osób którym podoba się film Ludzka stonoga u mnie wywołał on co najwyrzej odruch wymiotny. Zastanawiam się jak bardzo trzeba mieć nasrane pod czaszką żeby nakrecić taki szit
Nie rozumie osób którym podoba się film Ludzka stonoga u mnie wywołał on co najwyrzej odruch wymiotny. Zastanawiam się jak bardzo trzeba mieć nasrane pod czaszką żeby nakrecić taki szit
Ja też już nie mogę się doczekać 3 części, a już jest zapowiedziana. ^^
Polecicie coś podobnego do grave encounters?:]
Polecicie coś podobnego do grave encounters?:]
Australijski The Tunnel, mi osobiście średnio się podobał, ale ja i za Rec'ami nie przepadam jak pisałem.
Swoją drogą polecam trylogie Feast, dla tych którzy chcą się pośmiać, kino klasy b, połączenie horroru i komedii z hektolitrami krwi
Ludzka Stonoga /emoticons/nowe_wink.png" alt=";)" srcset="/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20"> ( obejrzyjcie sobie rowniez 2 )
A tak na serio:
Wzgorza maja oczy.
Polecam Smakosz 2, świetny horror rodem z ameryki.
Australijski The Tunnel, mi osobiście średnio się podobał, ale ja i za Rec'ami nie przepadam jak pisałem.Swoją drogą polecam trylogie Feast, dla tych którzy chcą się pośmiać, kino klasy b, połączenie horroru i komedii z hektolitrami krwi
Widziałem niestety już, ale dobry trop, bo też mi się podobał.
Wzgorza maja oczy.
Ale najlepiej w wersji z Michaelem Berrymanem
Ogólnie jakiś horror sci-fi dobry może ktoś rzucić? Coś w klimatach Screamers? Tylko bez nowego The Thing Aha i Pandorum już oglądałem w razie czego.
Yanglegend do głowy przychodzi mi jeszcze The Descent, ale to nie do końca to samo, poza tym film w stylu tych nowych horrorów "made in USA".
Ale najlepiej w wersji z Michaelem Berrymanem Ogólnie jakiś horror sci-fi dobry może ktoś rzucić? Coś w klimatach Screamers? Tylko bez nowego The Thing Aha i Pandorum już oglądałem w razie czego.Yanglegend do głowy przychodzi mi jeszcze The Descent, ale to nie do końca to samo, poza tym film w stylu tych nowych horrorów "made in USA".
Też widziałem, ale w sumie to już trochę daleko od tego o co mi chodziło. Grave encounters mają bliżej do paranormal activity niż do rec'a.
Na dzisiaj wybiore sobie chyba "Uninvated", filmweb mi mówi, że film mi się spodoba na 78% fajny gadżet.
Na dzisiaj wybiore sobie chyba "Uninvated", filmweb mi mówi, że film mi się spodoba na 78% fajny gadżet.
Szału nie ma, ale obejrzeć można. Co do Paranormal Activity niby dałem 5/10, ale wg mnie film słaby, a z perspektywy czasu pewnie dałbym co najmniej oczko mniej.
Ale muszę przyznać w moim przypadku gustometr całkiem celnie podaje te procenty
Szału nie ma, ale obejrzeć można. Co do Paranormal Activity niby dałem 5/10, ale wb mnie film słaby, a z perspektywy czasu pewnie dałbym co najmniej oczko mniej.Ale muszę przyznać w moim przypadku gustometr całkiem celnie podaje te procenty
Jesteś taki alternatywny - rozumiemy. :]
Jesteś taki alternatywny - rozumiemy. :]
Bo uważam, że Paranormal Activity jest filmem słabym? Może obraziłem jakiś klasyk i o tym nie wiem ? Film miał dobry start i był dobrze przyjęty, bo był chwytliwy, ale sama treść jak dla mnie wcale nie błyszczała, bo nie trzymał mnie w napięciu. Nie jestem fanem filmów kręconych w ten sposób, poza wymienionym wcześniej Grave Encounters.
Swoją drogą o ile dobrze mi się przypomniało, to Projekt: Monster był częściowo kręcony w ten sposób, ale to nie horror.
Bo uważam, że Paranormal Activity jest filmem słabym? Może obraziłem jakiś klasyk i o tym nie wiem ? Film miał dobry start i był dobrze przyjęty, bo był chwytliwy, ale sama treść jak dla mnie wcale nie błyszczała, bo nie trzymał mnie w napięciu. Nie jestem fanem filmów kręconych w ten sposób, poza wymienionym wcześniej Grave Encounters.Swoją drogą o ile dobrze mi się przypomniało, to Projekt: Monster był częściowo kręcony w ten sposób, ale to nie horror.
Widziałem fajny.
A co do wczesniejszego to odnosilem sie do ogolnego tonu wypowiedzi, ze nowe filmy są be, ze hamerykańskie horrory są be, czas sie ujawnic i zostac zdeklarowanym hipsterem. ;p
A co do wczesniejszego to odnosilem sie do ogolnego tonu wypowiedzi, ze nowe filmy są be, ze hamerykańskie horrory są be, czas sie ujawnic i zostac zdeklarowanym hipsterem. ;p
Chodziło mi o schemat cycatych nastolatek na zadupiu które ktoś/coś zabija, jeżeli o wypowiedzi odnośnie The Descen mówimy Zresztą co najmniej 90% filmów które oglądam jest made in USA
Ogólnie jakiś horror sci-fi dobry może ktoś rzucić?
Event Horizon? Kapitalny sci-fi horror, całkiem niedawno chyba leciał w TV, ale niestety puścili wersję ocenzurowaną :-/
Polecam leciwy już, aczkolwiek klasyczny "Evil Dead". Pierwsza część była potraktowana jako horror, następne części odbiegały coraz bardziej w stronę komedi, więc jeśli oczekujesz starchu, możesz ograniczyć się tylko do jedynki. Miłego oglądania.
Event Horizon? Kapitalny sci-fi horror, całkiem niedawno chyba leciał w TV, ale niestety puścili wersję ocenzurowaną :-/
Dzięki śliczne, postaram się na dniach sprawdzić
/edit
Yanglegend jeszcze japoński Noroi jest kręcony w formie dokumentu.
Ja znałem najgorszy koreański horror obejrzałem go z kolegą i trudno mi było zasnąć przez 3 mieśki >.> Nazywa sie pokój 501 ?? coś takiego pokój "ileś tam"