Witam wszystkich, aby uniknąć niepotrzebnego spamu na forum na temat dostępów do gry, chce podać informację, które wykopałem z oficjalnego forum. Jeśli pojawią się nowe newsy, będę aktualizował ten temat. Tak więc na wstępie:
HotS
Rozumiem, że nie napisali czy co dzień, czy co 5 godz. tylko po prostu regularnie? ;/
A o której godzinie mniej więcej są rozdawane klucze
A o której godzinie mniej więcej są rozdawane klucze
Kolega napisał że nie ma kluczy... czytanie ze zrozumieniem. Raz dziennie sprawdzaj skrzynkę pocztową, proste.
NO o której rozdają dostęp sorka z przyzwyczajenia klucze napisałem
Kolega napisał że nie ma kluczy... czytanie ze zrozumieniem. Raz dziennie sprawdzaj skrzynkę pocztową, proste.
- Maile przychodzą z opóźnieniem lub wcale.
https://eu.battle.net/shop/pl/product/heroes-of-the-storm-founders-pack Oficjalny Founder's Pack.
Za 35 ojro dostajecie:
- dostęp do bety
- 2,5k golda
- 3 Hero (Diablo, Raynor, Tyrande)
- 3 skiny
- złotego mounta.
Nie ma kluczy, maile przychodzą z opóźnieniem, lub wcale. Dostęp rozdawany jest losowo, nie wiadomo w jakich godzinach, w jakich dniach, tutaj zostaje tylko cierpliwość, lub zakup Founder Packa.
Dzisiaj dostałem HotSa z rana go nie było Czyli jednak wystarczy cierpliwie czekać
Chwilowo jednak mam takie coś
dzisiaj wyskoczyło mi coś takiego.
@EDIT
Dodam, ze nie wyskakuje mi nic. Tylko to okno, bez żadnych innych możliwości pobrania, instalacji itp.
Też to mam. Zgaduje, że to nie jest dostęp tylko po prostu zrobili zakładkę i będzie tu można kupić tego founder's packa... xd
Szkoda, a już się podjarałem, że w końcu zagram. .__.
Teraz kiedy zrobili founder's packa do kupienia to czuje, że można się pożegnać z dostępem aż do oficjalnej premiery. xd
Też mi się to pojawiło w sensie błąd, zalogowałem na konto raz jeszcze, dało się ściągnać grę i włączyć, w grze jest menu logowania, wpisuje dane i wyskakuje że moje konto nie ma licencji na tą grę.
Troll level 666, mam Diablo 3 + RoS, WoW Mist of Pandaria, SC 2 Deluxe kupiony, i Heartstone, na HotS już będę musiał poczekać albo się wk***ić i zakupić tego founder packa...
Co do zaproszeń, guru pisał, że każdy zapisany dostanie dostęp przed OBT, ale ile w tym prawdy to nie wiem.
PS. Czy od jakiejś liczby punktów ostrzeżeń dostanę bana bądź coś?
Jak zobaczyłem że mam Hotsa w launcherze to wstałem z krzesła i zacząłem tańczyć jak idiota...
Niestety Blizzard wie z kim ma do czynienia ;_;
To że macie wykupione wszystkie gry Blizza, nie znaczy że otrzymacie dostęp. Wejściówki są rozdawane losowo.
Wejściówki są rozdawane losowo.
Jakoś w to nie wierzę. Jest ktoś, kto nie wydał ani jednego grosza (nawet na paczki kart w Hearthstone) na swoim koncie i dostał dostęp ?
Jeśli wprowadzili Founder's Packa, to na bank nie będzie więcej zaproszeń. Może jedynie dobiją do tych 15x więcej niż w Alfie, ale to nie jest wielu graczy. Jeśli przyjmiemy, że w Alfie w EU było 1000 osób, to 15x1000=15000 osób w ostatnim rzucie zaproszeń Zamkniętej Bety. Tyle to jest w Tankach online na jednym serwie późno w nocy, a tutaj będzie łącznie dla całego kontynentu.
Blizzard jest łasy na pieniądze, nie zapominajcie o tym, a Founder's Pack, to świetny sposób na zarobek. Ci z dostępem nakręcają resztę, a ta reszta po tygodniach czekania, znużeni oglądaniem gry na YouTube, w końcu kupią Founder's Packa. Takie jest ich założenie, moim zdaniem. Obym się mylił.
Tak, są osoby, które nie mają żadnych gier, a dostały dostęp do beta testów. Ale tutaj popieram Twoje zdanie, też według mnie nie będzie już zaproszeń do testów, skoro zrobili Founder's Packa.