Siemka.Wiem , że był już taki temat , ale nic z niego się nie dowiedziałem :S.Otóż znalazłem stronke z i-doserami , 1 wypróbowałem (nitrous) zadziałał i teraz mam zamiar wyprubować naśtepny , astral projection (coś w stylu OOB).Próbował ktoś tego , może ktoś coś o tym więcej napisać , np jakie są jeszcze fajne lub coś w tym stylu?
I-doser
Spróbuj Hand of God, podobno bardzo mocne. Hades też dobre i chyba Marichuana czy jakoś tak I-doser wywołuje stany jakbyś w nich naprawdę był, jednak dzięki Astral Projection OBE nie doświadczysz.
Spróbuj Hand of God, podobno bardzo mocne. Hades też dobre i chyba Marichuana czy jakoś tak I-doser wywołuje stany jakbyś w nich naprawdę był, jednak dzięki Astral Projection OBE nie doświadczysz.
Mógłbyś powiedzieć coś więcej ? Chcę właśnie przesłuchać astral projection , ale nie wiem czy mi się opłaci.
@Edit astral projection to jest takie coś jak OOB , tylko , że w astral możesz chodzić gdzie chcesz , a w oob daje ci losowe miejce , bynajmnie tyle wyczytałem z http://www.idoser.pl/search/label/Astral%20Projection
Gruca, w temacie OBE siedzę już parę dobrych lat, więc wiem co to I-dosery są ok, stwarzają trochę psychodelicznych wizjii i stanów. Co do Hand of God to podobno najmocniejszy dos ze wszystkich, kosztuje 200$ czy coś koło tego.
@EDIT jeden z nich nazywa się Gate of Hades, a nie Hades. Kurde, sam mam ochotę ich dziś przed snem spróbować Dzięki, że przypomniałeś
Gruca, w temacie OBE siedzę już parę dobrych lat, więc wiem co to I-dosery są ok, stwarzają trochę psychodelicznych wizjii i stanów. Co do Hand of God to podobno najmocniejszy dos ze wszystkich, kosztuje 200$ czy coś koło tego.@EDIT jeden z nich nazywa się Gate of Hades, a nie Hades. Kurde, sam mam ochotę ich dziś przed snem spróbować Dzięki, że przypomniałeś
ehhh to powiedz mi gdzie doświadcze OBE i będe mógł chodzić podczas słuchania tego.W którym przypadku
http://www.idoser.pl/search/label/Out%20of%20Body
http://www.idoser.pl/search/label/Astral%20Projection
Kumpel gadał , że w tym 2 będę mógł robić coś w tym stylu.
A co to jest ten i-doser? Jak wyczytałem "stany jakbyś naprawdę w nich był" to zrobiło się ciekawie
A co to jest ten i-doser? Jak wyczytałem "stany jakbyś naprawdę w nich był" to zrobiło się ciekawie
W jednym wielkim skrócie na chłopski rozum. To stany umysłu, miazga z mózgu, totalny odjazd. Wystarczą słuchawki takie jakie dodają do komórek i zwykłe MP3. Nagrania maja różną długość, od 10-30min.
GrucA, możesz jedynie zasnąć podczas słuchania dosa i mieć LD (Lucid Dream, Świadomy Sen-Jasny Sen) jednak nie wyjdziesz naprawdę z ciała.
Masz coś w stylu.Zajarałbyś se maryśke , ale nie możesz , to posłuchasz se i-dosera i czujesz jakbyś zajarał.Masz różne zhisy , masz lęki , pocisz się , ziemia się rusza , czujesz jakbyś uprawawiał seks.To forum z idoserami podałem juz 2 linki ;d.
GrucA, możesz jedynie zasnąć podczas słuchania dosa i mieć LD (Lucid Dream, Świadomy Sen-Jasny Sen) jednak nie wyjdziesz naprawdę z ciała.
Czyli muszę zasnąć podczas słuchania , czy to samo mnie uśpi ??
Nie musisz koniecznie zasypiać, też będziesz miał fazę, jeśli bedziesz świadomy. Efekty się powiększają kilkukrotnie, jeśli znajdziesz się w stanie ,,ciało uśpione, umysł świadomy" plus hipnagogi, w sumie to cały czas są hipnagogi, ale zwielokrotnione w tym przypadku. Mam już Gate of Hades, jutro złożę raport, dobrze jakbyś też napisał jutro jak było.
Mogę ci powiedzieć o nitrous.Na początku odczuwałem ciepło w okolicach twarzy , a potem śmiałem się ze wyszstkiego .
Powiedz mi tylko która nuta z tych 2 co podałem sprawi mi LD .
Dobijające musi być to I-Doser
Słuchajcie, a to ma jakieś skutki uboczne? I to jest normalnie jakaś melodia, czy co? Można to ściągnąć na kompa? Jest to płatne? I o co chodzi z tym OBE czy OOB? Jak długo po skończeniu się muzyki trwa się w tym stanie? I gdzie słuchać najlepiej? I z tym "jakbyś uprawiał seks" to może dojść do finału?
Wiem, że dużo mam pytań i wgl, ale jest o czym gadać
Żadna w sumie cię nie wprawi w LD, ale zarazem każda, jeśli tylko pozwolisz sobie zasnąć. Ok, ide słuchać, do jutra, o ile nie będę bał się włączyć PeCeta
Dobijające musi być to I-Doser Słuchajcie, a to ma jakieś skutki uboczne? I to jest normalnie jakaś melodia, czy co? Można to ściągnąć na kompa? Jest to płatne? I z tym "jakbyś uprawiał seks" to może dojść do finału?
http://www.idoser.pl/search/label/Out%20of%20Body Po prawej masz tytuły , wszystko jest za free , jeślij się wsłuchasz to możesz dojść do finału.
Ciekawiło mnie to, będę musiał jak najszybciej wypróbować.
A jakiego polecacie na początek? Swoją drogą, ja bym dzisiaj nie słuchał, jutro do szkoły
Nie nakłaniajcie ludzi do słuchania słów szatana!
No dobra a powiedzcie czy to działa na tej zasadzie co kiedyś były takie okularki, które się zakładało, świeciły takim czerwonym światłem po oczach w zestawie z jakimiś słuchawkami w których słyszeliśmy jakąś naćpaną babkę?
A jakiego polecacie na początek? Swoją drogą, ja bym dzisiaj nie słuchał, jutro do szkoły
Na środkach lepiej mija szkoła xDDDDDDDD.
Może tylko ja tak gadam, jutro mam prezentację no to jaki najlepszy na początek? w sumie to wpadłem na niezły pomysł, żeby kolegom w nocy na obozach/koloniach zakładać słuchawki z Astral Projection xD ale byłby LD
Hmm radzę uważać czego słuchacie bo opisy tego czegoś zdecydowanie mi się nie podobają czytaj kojarzy mi się z to raczej z jakąś sektowską propagandą.
Kilka pytań do was mam. Czy to na 100% bezpieczne? (po częsci dopisuję się do pana wyżej) Czy skoro to są stany jak po konkretnych narkotykach, to czy tak samo można się od tego mocno uzależnić? Czy są jakieś skutki uboczne? Pytam, bo czytałem, że pewne z nich mogą pomóc w osiągnięciu świadomych snów (LD) i tego jakby wyjścia z ciała podczas snu. Sam chciałem to osiągnąć, ale nie wychodziło, chyba dlatego, że miałem problemy z zaśnięciem, czy wybudzeniem się kiedy to potrzebne. Kto wie, jeśli to jest bezpieczne, to może ten i-doser by pomógł, jeśli tak, to może podacie mi od razu jakiegoś konkretnego?
Aha, czytałem, że w GoH czy HoG są baaardzo mocne efekty, no a w HoGu ten strach, przerażenie i jakieś piski, obawiam się tego. Czy w tych pure dosach też są takie efekty i nagłe zmiany dźwięku, piski?