IceWind Dale 2

Podaj numerek swojej wersji gry.

v2.01. Jeśli ktoś chcę link do gry po Polsku w dwóch partach po 600mb pisać na PW.

Zagadaj dzis do mnie na gg, jakos wieczorkiem, to sprawdzimy, czy gra dziala po sieci. Ja w tej chwili instaluje i zobacze, jaka mam wersje.

też mam wersję Polską 2.01 i jestem gotów

Good, mam taka sama wersje gry.

EDIT:

Ok, gralem z Kristalem, wszystko dziala. Kanal na hamachi:

ID: WieczneMiasto

Haslo: Amber

Ja bede stawial server, wszystko to na tcp/ip (tak trzeba ustawic w grze, a robi sie to klikajac na "jeden gracz", bo dzieki temu zmienia sie tryb gry).

Nie bawcie sie za duzo opcjami, ustawcie poziom normalny (Kristal, zaufaj mi, na tych levelach bedzie nam za ciezko grac na hard)i waznym jest, aby miec ustawione 30 klatek w opszyns.

Bedziemy grac z mikrofonami, wiec wszystko pozalatwiajcie.

Ok, poki co ja, Kristal i Zax mamy juz IWD2, czekamy na innych : P. Przypominam: maks 6 osob i tyle wlasnie mile widziane.

EDIT:

IP serva: 5.53.150.65

W razie pytan piszcie mi na gg (numer w profilu)

Ja bede miec gre dzis wieczorem albo do jutro w południe. Sorka ze tak wolno mnie to idzie ale ale kobieta online oglada ostatnio pamietniki wampirow i za wolno jej doczytuje obraz HD jak mam wlaczone sciaganie :)

Byłbym w stanie zagrać w weekend jeśli znajdę płytkę z grą (ew. przemogę się na piracenie zapasowej kopii na użytek własny).

Zagrałbym najpewniej łowcą, ew. łotrzykiem jeśli macie silne plecy.

Jednak jedno wymaganie:

Bez odgrywania postaci nie wchodzę. :P w przeciwnym wypadku to już mogę sobie pograć w kampanię single.

Byłbym w stanie zagrać w weekend jeśli znajdę płytkę z grą (ew. przemogę się na piracenie zapasowej kopii na użytek własny).Zagrałbym najpewniej łowcą, ew. łotrzykiem jeśli macie silne plecy.Jednak jedno wymaganie:Bez odgrywania postaci nie wchodzę. w przeciwnym wypadku to już mogę sobie pograć w kampanię single.

Czyli ze co... jak se bede chcial zapalic papierosa bede musial powiedziec na TS czy tam Vencie "Jam sie zmeczyl i musze oczyscic umysl palac moja faje"? :D

Czyli ze co... jak se bede chcial zapalic papierosa bede musial powiedziec na TS czy tam Vencie "Jam sie zmeczyl i musze oczyscic umysl palac moja faje"?

Lepiej będzie poprosić o postój na ogrzanie - jak nazwa wskazuje gramy w lodowej dolinie, więc...powodzenia z zapalaniem fajki krzemieniem ;p

Lepiej będzie poprosić o postój na ogrzanie - jak nazwa wskazuje gramy w lodowej dolinie, więc...powodzenia z zapalaniem fajki krzemieniem ;p

No w sumie :D

Nie mi to obojetne jak bedziemy grali czy RP czy na zywca :D byle bym gral lotrem :D

Na początku gry są ogniska więc z zapaleniem papierosa nie będzie problemu.

Ja będę grał warriororem tankiem więc nie krzyczeć mi że ktoś nim gra :)

IWD2 jakos srednio nadaje sie na RolePlay. Za duzo zabijania, za duzo tandetnych questow.

IWD2 jakos srednio nadaje sie na RolePlay. Za duzo zabijania, za duzo tandetnych questow.

W takim razie średnio się nadaje do gry na multi.

Zaraz będzie mythos, nieźle zapowiedziany crash n slash, więc w nim można sobie po prostu pozabijać. W baldury zaś faktycznie średnio się opłaca grać online, bo pół fabuły i zabawy daje nam ekpia npców.

Znowu zaś, Icewind Dale jest znacznie prostszy w obsłudze gdy mamy 100% kontroli nad całą ekpią, dzięki spacji i gry solo.

No ale jak wam się nie chce to ja odpadam (właściwie i tak w niedziele mam umówioną partię w LoL'a) miłej zabawy.

IWD2 jest zwyczajnie zbyt ograniczony do RolePlay i tyle. Zreszta, jak by to wygladalo, kiedy ginie nam ktos z zepsolu i chcemy wczytac gre?

Hej, zacny krasnoludzie, chyba nam towarzysz padl pod naporem wrogich toporow, wiec najwyzszy czas na troche magii cofajacej czas! Quick load.

Nie no, jakos tego nie widze : P. A Mythos ssie xD.

A co do walki i kontroli...To wlasnie bedzie smaczek. Ustalanie taktyk na walki, pauza, rozmowa na TS, o tym, jak taktycznie poprowadzic dane starcie...To bedzie ciekawe.

Ok mam juz gre :) Jak cos to kontakt na gg. Wersja 2.01

JAk cos moge zapodac kanal na TS bo znam dobry. Albo Venta tego forum :)

Dobra, musze jakis dzialajacy mikro zalatwic...: P

No to jak cos ja juz gotowy na sesje :) walcie na gg. Tylko musze tego hamachi zainstalowac :)

Jest nas 4. Czekamy na kolejnych 2 czy gramy tak jak teraz, z ta roznica, ze 2 graczy poprowadzi po 2 bohaterow?

I co kiedy startujemy?

Ja chętnie z wami zagram , tylko muszę gierkę zassać.