IceWind Dale 2

Kurde pograłbym z wami, ale jednak mam Icewind Dale 1 + dodatki, a nie dwójkę. Może ściągnę.

Zurek, Stark, zassajcie gre, bedziemy miec komplet i mozna grac : ).

Grę zassałem i jestem gotowy. :P

Jeśli można jeszcze się przyłączyć to ja się 100% pisze, grę mam tylko mam samą 2 bez dodatków, czy to jakiś problem? Aha i jeszcze coś, póki co nie mam mikrofonu gdyż młodszy braciszek wziął go za gryzak i tak słuchawki z mikrofonem poszły się za przeproszeniem pieprzyć ; (

Dobra, w takim razie jest 6 osob.

Przypominam ze hamachi:

WieczneMiasto

Pass: Amber

Pasi wam grac jutro o 20.15?

To jak? Gramy dziś? Ja gram Krasnalem wojem ; D

Nie nie nie wole jutro. Chyba ze naprawde chcecie dzis. To musze jechac do domu po IWD2. Wiec co?

Mi generalnie wszystko jedno, byleby pograć wreszcie ; D Ale wszystko zależy od Dzz; )

Nie zalezy to od mojej osoby, a od tego, czy wam pasuje. Tylko wy dwa odpisaliscie, a musza zrobic to wszyscy. To jak, kolejna proba jutro o 20?

jestem za

Jak najbardziej jestem Za ;D

Koniec z gadaniem czas dzialania. Gadalem z Dzz.

Wiec zaczynamy.

Proponuje termin spotkania na 20 w niedziele.

Do tego proponuje komunikator glosowy(wymagany mikrofon) TS3. Przyda sie przed omawianiem taktyk przed walkami. W ostatecznosci moze byc vent tego forum

Jak sa jakies pytanie kontakt ze mna na gg.(macie w opisie)

Tylko ventrillo mam nawet serwer. Mi TS3 nie działa za groma - crashuje co 5 sekund.

Tylko ventrillo mam nawet serwer. Mi TS3 nie działa za groma - crashuje co 5 sekund.

ale to nie zaleznie od tego z jakim serverem sie polaczysz? Jaka jest informacja?

Bo ogolnie TS3 mniej daje po kosci systemowi

No dobra uzyjemy venta.

Pytanie brzmi. Czy jutro wam pasuje?

dzis godzina 20 zbieramy sie na vencie www.mmorpg.org.pl :D

vent tez posiada chata, wiec jak ktos nie ma majka to bedzie pisac. A potem w samej grze(o ile sie zbiora osoby) ;]

Po wielu próbach laczenia sie z serverem i roznych niedogodnosciach UDALO sie odpalic gre i pograc. Gra sie fajnie :) i jak cos mozna zwerbowac wiecej osob do gry :)

to co i jak zrobic to do mnie na gg :)

Nastepny termin gry sie ustali w najbliższym czasie :D

Taak, da rade grac. Ogolnie jednak wszyscy musimy miec mikrofony, bo glupio pisze sie na tym czacie.

Taak, da rade grac. Ogolnie jednak wszyscy musimy miec mikrofony, bo glupio pisze sie na tym czacie.

Pamietaj by odznaczyc ptaszka tam gdzie Salek jest gejem :D

Pamietaj by odznaczyc ptaszka tam gdzie Salek jest gejem

następnym razem zamiast kicka będzie ban. : D

Haha, Salek xD

Dobra, moze zagramy w czwartek o 20? Wtorek i sroda dla mnie odpadaja, bo bede gdzies ogladal spotkania Ligi Mistrzow. Pasuje wam? Kristal, Reaper, co z wami? Reaper, dziala ci juz internet? Jak cos, to gralem twoja postacia, w kazdej chwili mozesz ja przejac spowrotem.

Kristal, a ty nadal chcesz grac?

Jak cos, to sa jeszce wolne miejsca (ja i Spawn gramy dwiema postaciami, a nie musimy tego robic). Ogolnie jesli ktos chce grac, to niech szybko sie zglosi, poki jestesmy na poczatku gry, bo potem glupio dolaczyc, kiedy reszta bedzie juz na wysokich lvlach.

Swoja droga, Reaper, jak to sie stalo, ze zrobiles drowa paladyna (!)? : P