IceWind Dale 2

To co rozumiem ze dzis na 20 jest ustawka ?

NIE MA ! BANA MASZ !

dawaj na ring :)

nie bo masz lamę w majtkach.

Omafaka nie spamujcie. Graliście jakąś dłuższą sesje?

Niestety z przykrością donoszę, że dzisiaj powodów prywatnych nie będę mógł zagrać. Za kłopoty przepraszam, ale na pocieszenie powiem, że następnym razem będę miał mikro :)

Luzik Gutek, tak mysle, ze jak jeszcze jedna osoba sie nie pojawi, to wtedy pewnie odwolamy dzisiejsze granie.

Ja jednak też nie - ćwiczę matę, fizę i powtórka z lektur na gimnazjalne.

Co?! Gry sa wazniejsze od szkoly, wiec masz grac!

A tak serio, zycze ci powodzenia i sie nie stresuj, bo ten test to dosyc latwy jest.

Na logiczne myślenie :D Mam nadzieję że nic napromieniowanego nie będzie, ale i tak dzięki.

Ostatnio mi sie cos posypalo i za bardzo nie moglem byc. A teraz do tematu... na kiedy ustawka ? :D Jakie dni pasuja? :D

No wlasnie, od jutra do poniedzialku nie moge grac, dlatego jak chceciekontynuowac rozgrywke, to podesle wam save games.

Nie wiem jak wy ale ja bym pograł w diablo baldura lub sacred 2 wto raczej nie

szczerze powiem ze ja bym pogral w cos gdzie sie robi rozpierduche ;]. np cos ala diablo ;]. Dla tego mi to obojetne czy to bedzie IWD2 czy cos innego ;] byle dzialalo na hamachi ;]

Mam do was pytanie czy na wersji ściągniętej z neta da się pograć w multi, gdyż niestety dzisiaj mój pies zrzucił z szafki moje płytki (x.x) i IceWind jest tak porysowane, że nie chce mi załapać

Mam do was pytanie czy na wersji ściągniętej z neta da się pograć w multi, gdyż niestety dzisiaj mój pies zrzucił z szafki moje płytki (x.x) i IceWind jest tak porysowane, że nie chce mi załapać

Nie tlumacz sie :D

da ale przez hamachi ;]

@down

przez hamachi

a wy jak gracie? XD

przez sznurek i sześć kubków.są straszne lagi ale dajemy rade...

hamachi

Stark to prawie tak samo jak ja kiedyś w Diablo tylko niestety dzieliliśmy się dwoma kubkami na dziesięciu ^^

Czy jest ktos chetny, aby razem ze mna przejsc IWD2? Gra jest dosyc prosta, polega glownie na walce, wiec chyba idealnie pasuje do modelu rozgrywki multiplayer. Do tego tworzy sie 6-osobowy team, czyli mozna grac nawet w 6 osob. (choc wolalbym gdzies we 3, kazdy po 2 avatarow). Jesli przyjdzie ochota, to mozna tez bawic sie w odgrywanie postaci. Ze swojej strony jeszcze dodam, ze nie mam zbyt duzo czasu, dlatego moglbym grac jakos raz w tygodniu.