To co rozumiem ze dzis na 20 jest ustawka ?
NIE MA ! BANA MASZ !
To co rozumiem ze dzis na 20 jest ustawka ?
NIE MA ! BANA MASZ !
dawaj na ring
nie bo masz lamę w majtkach.
Omafaka nie spamujcie. Graliście jakąś dłuższą sesje?
Niestety z przykrością donoszę, że dzisiaj powodów prywatnych nie będę mógł zagrać. Za kłopoty przepraszam, ale na pocieszenie powiem, że następnym razem będę miał mikro
Luzik Gutek, tak mysle, ze jak jeszcze jedna osoba sie nie pojawi, to wtedy pewnie odwolamy dzisiejsze granie.
Ja jednak też nie - ćwiczę matę, fizę i powtórka z lektur na gimnazjalne.
Co?! Gry sa wazniejsze od szkoly, wiec masz grac!
A tak serio, zycze ci powodzenia i sie nie stresuj, bo ten test to dosyc latwy jest.
Na logiczne myślenie Mam nadzieję że nic napromieniowanego nie będzie, ale i tak dzięki.
Ostatnio mi sie cos posypalo i za bardzo nie moglem byc. A teraz do tematu... na kiedy ustawka ? Jakie dni pasuja?
No wlasnie, od jutra do poniedzialku nie moge grac, dlatego jak chceciekontynuowac rozgrywke, to podesle wam save games.
Nie wiem jak wy ale ja bym pograł w diablo baldura lub sacred 2 wto raczej nie
szczerze powiem ze ja bym pogral w cos gdzie sie robi rozpierduche ;]. np cos ala diablo ;]. Dla tego mi to obojetne czy to bedzie IWD2 czy cos innego ;] byle dzialalo na hamachi ;]
Mam do was pytanie czy na wersji ściągniętej z neta da się pograć w multi, gdyż niestety dzisiaj mój pies zrzucił z szafki moje płytki (x.x) i IceWind jest tak porysowane, że nie chce mi załapać
Mam do was pytanie czy na wersji ściągniętej z neta da się pograć w multi, gdyż niestety dzisiaj mój pies zrzucił z szafki moje płytki (x.x) i IceWind jest tak porysowane, że nie chce mi załapać
Nie tlumacz sie
da ale przez hamachi ;]
@down
przez hamachi
a wy jak gracie? XD
przez sznurek i sześć kubków.są straszne lagi ale dajemy rade...
hamachi
Stark to prawie tak samo jak ja kiedyś w Diablo tylko niestety dzieliliśmy się dwoma kubkami na dziesięciu ^^
Czy jest ktos chetny, aby razem ze mna przejsc IWD2? Gra jest dosyc prosta, polega glownie na walce, wiec chyba idealnie pasuje do modelu rozgrywki multiplayer. Do tego tworzy sie 6-osobowy team, czyli mozna grac nawet w 6 osob. (choc wolalbym gdzies we 3, kazdy po 2 avatarow). Jesli przyjdzie ochota, to mozna tez bawic sie w odgrywanie postaci. Ze swojej strony jeszcze dodam, ze nie mam zbyt duzo czasu, dlatego moglbym grac jakos raz w tygodniu.