IceWind Dale 2

Ok to dzis o 20 bede.

Swoja droga mozna tez pomyslec o pogrywaniu w inne tytuly na MP z RPGow... Co wy na to?

Mysle nad Dungeon Siege 2 (fajny na mp sporo z h'n's ma)

Albo Neverwinter'a jakiegos?

Pomyslcie. Sciagniecie tych gier to nie problem :D

Aha spotykamy sie na vencie mmorpg.org.pl ale na glownym kanale. Potem podamy passy by przejsc na odpowiedni kanal.

K, bede.

ja mógłbym w D2 zagrać ;*

ja mógłbym w D2 zagrać ;*

W sensie diablo 2? Nie wiem moze tez jest sens. Jak na hamachi :D

Ogolnie mam koncepcje by zrobic ekipe z ktora mozna grac w RPG na sieci :)

W sensie diablo 2? Nie wiem moze tez jest sens. Jak na hamachi

no,no!

Pograł bym z wami gdyby nie to że...Nie lubie tej gry... ;(

Ogolnie skupmy sie poki co na IWD2, pograjmy jeszcze te kilka razy, a potem, jak juz nam sie znudzi, to pomyslimy o innym RPGu.

Ogolnie skupmy sie poki co na IWD2, pograjmy jeszcze te kilka razy, a potem, jak juz nam sie znudzi, to pomyslimy o innym RPGu.

NIe no spoko :). Kto wie moze uda sie nawet przejsc te gre :)

Swoja droga zassalem wlasnie Dungeon Siege 2 i zaczelem sie zapoznawac z gra. Ma bardzo ciekawe schematy ktore czynia te gre ciekawa. Tylko nie wiem jak sprawa ma sie na MP.

Ogolnie to robi sie troche chaos, bo broda i might chca jeszce wbic, a juz zaczelismy grac, wiec mam taka propozycje: Przejmiecie we 2 dwie wolne postaci, czyli te, ktorymi gram ja i spawn, bo mamy po dwie. Wtedy kazdy poprowadzi jedna postac i bedzie OK.

Wolne postaci: moj kaplan, ktorym i tak gram na sile. Ogolnie wysoka madrosc i charyzma, walka tarcza+zbroja+buzdygan i miecze poltorareczne. Wyznawca Helma.

I postac Spawna, nie wiem ktora chce oddac.

Nastepne spotkanie: niedziela. Pisac czy wam pasi. Jutro ja nie moge, bo mam lan party.

Mnie to wsiorawno, mogę zagrać co mi dacie. Co do terminu to trochę siejaty, bo mam we wtorek humanistyczny, ale postaram się wbić.

Ja mogę wbić za Kristala

^ Sry, chyba nie ma juz miejsca, bo ukrystalizowala sie ekipa:

Spawn

Stark

Gutek

Broda

Might

I moja skromna osoba.

^ Sry, chyba nie ma juz miejsca, bo ukrystalizowala sie ekipa:SpawnStarkGutekBrodaMightI moja skromna osoba.

jakby się zwolniło miejsce pisać na PW :)

I moja skromna osoba.

tego to ja bym wyje*ał.

Spawn

ew. tego!

tego to ja bym wyje*ał.ew. tego!

lama ;] i wiesz gdzie ;]

lama ;] i wiesz gdzie ;]

:(

:*

Jeżeli będziecie grać w jakieś inne stare CRPG to ja też bym się w przyszłości chciał załapać. Ew. jak jest ktoś chętny to załóżmy drugą ekipę.

To co rozumiem ze dzis na 20 jest ustawka ? :)

Taak. Dzis o 20.

A co robimy z tym mieczek, o ktorym mowil Broda? : P

Oddajemy go czy zabieramy? Ja tam bym go oddal, bo nie lubie krasc! :F