Cześć. Ostatnio kolega napastuje mnie Illuminatami i nowym porządkiem świata czy czymś w tym rodzaju. Wysłał mi linki odnośnie kart illuminatów oraz różnych zdarzeń które tak jakby zostały przez owe karty przepowiedziane. Wystarczy wpisać w google ową frazę a wyskakuje masa wyników. Trochę śmieszy mnie to bo nie chce mi się wierzyć w takie coś ale z drugiej strony kiedy się w to tak ostro wczytam to jednak wydaje mi się że coś w tym jest. Najbliższa karta z tego co zauważyłem na jednym forum pokazuje wierzę oraz ludzi którzy posiadają koszulki w kolorach okręgów olimpijskich. Piszą że jest to powiązane z igrzyskami i prawdopodobnie katastrofą która właśnie wtedy nastąpi. Co o tym sądzicie, czy wierzycie w to czy raczej lepiej to olać ?
Illuminaci - Co sądzisz?
Kiedyś też się tym interesowałem. Obejrzałem cały dokument na youtubie na ten temat. I wiesz co ci powiem? Jeżeli to prawda to i te informacje też są po to aby nami manipulować. Te wszystkie teorie spiskowe są fajne do poczytania do poduszki (9.11, pentagon i ci illuminaci). Nie bój się, nie masz się co martwić, ty jako szary człowieczek nigdy i tak się nie dowiesz prawdy... Co się wtedy stało i czy to prawda. Dzięki takim tekstom ludźmi łatwiej manipulować, ponieważ są i tak nastawieni wrogo do władz, a przez takie tematy czują się pewniejsi, że odkryli prawdę. Zapomnij o tym. Prawdy nie odkryjesz. Tym światem, żądzi garstka ludzi trzymająca największe koncerny na świecie w łapie. My jesteśmy tu tylko po to, aby przepracować swoje życie pośrednio dla tych właśnie korporacji. Niestety smutne ale prawdziwe...
Dlatego nie zaprzątaj sobie tym głowy i lepiej idź pograć w Raiderz bo są alpha testy
Pozdrawiam
Heh. Też przez to przechodziłem. Te teorie spiskowe, Strefa 51, Illuminaci, Pentagon, Roswell. Też miałem zajawki na oglądanie filmików, czytanie artykułów. Już mi przeszło. Tak jak @Samuraj13. Takie różne pierdołki są dobre do poduszki, nic więcej ;D Chociaż nie wierzę, że nie ma organizacji która trzyma w garści wszystkie koncerny, państwa etc. Może nie tak bardzo, ale pewnie coś takiego istnieje. Kto wie?
W RaiderZ już pograłem, mój sprzęt nie daje rady ;D Tyle że First Looka na minimalnych nagrałem i niestety z żalem do kosza.
Nie istnieją tylko Iluminaci, ale też Masoni i Syjoniści. Polecam blog radtrap wordpress i forum davidicke.pl. Istnieje wiele stron na te tematy. StopSyjonizmowi, GlobalnaSwiadomosc i jeszcze inne. Olej to Ty lepiej Samuraja. Ja jak najbardziej zachęcam Cię byś się tym zainteresował. Na dodatek polecam kanały na YT: TheAspartam i PRZEBUDZATOR528. Mają same filmy przetłumaczone na polski. Temat w rzeczywistości nie jest taki nie prawdziwy jaki mógłby się wydawać, jest jak najbardziej rzeczywisty. Cieszę się, że co raz wiecej osobom otwierają się oczy na nasz świat, i że ludzie zauważają to, że jesteśmy kontrolowani, a wolność to tylko złudzenie
Bardzo chętnie porozmawiam na ten temat Xaorus
@Dwarfar
Heh, ty naprawdę sądzisz, że na tych "stronkach" przeczytasz prawdę? Jeśli takowa by była, to już dawno stosowni ludzie by się nią zajęli. Jeśli dalej istnieje, to albo została zmieniona tak, żeby manipulować ludźmi, albo to po prostu gów* prawda.
Nie sądzę, że przeczytam prawdę. Wystarczy obserwować co się dzieje na świecie, morderstwa dzieci, przypadkowe wypadki. To wszystko widać, wystarczy tylko odejść od gier, a wnioski same się nasuwają.
I... co? To wszystko. Otworzyłeś oczy. Tylko tyle albo aż tyle. Stworzysz kolejną stronę, która "otwiera oczy" na konspiracje? Wyjdziesz na ulice, żeby protestować? Wystąpisz w telewizji, gdzie uświadomisz nieuświadomionych? Będziesz wrogo nastawiony do polityków? Będziesz wszędzie doszukiwał się konspiracyjnych działań? Raczej nie. Ta wiedza na nic Ci się nie zda. Po prostu dalej będziesz żyć swoim światem, więc po co te ceregiele z tym związane?
Nie sądzę, że przeczytam prawdę. Wystarczy obserwować co się dzieje na świecie, morderstwa dzieci, przypadkowe wypadki. To wszystko widać, wystarczy tylko odejść od gier, a wnioski same się nasuwają.
A co do tego mają przypadkowe wypadki i morderstwa dzieci? Co to ma wspólnego z prawdą i wolnością. Nie mogę... Idioci, którzy dopuszczają się takich czynów byli, są i będą i nic ani nikt tego nie zmieni... Może i wolność jest złudna, ale po co się tym przejmować... I tak nic z tym nie zrobisz... Rozumiem, że wierzysz, że ludzi kiedyś się obudzą i wywołają rewolucję, tylko przeciw komu? Jak to wszystko to tylko PRZYPUSZCZENIA, a to, że wszystko skleja się w całość to naciągane informacje/fakty... Jedyne co można zmienić to mówić ludziom o rzeczach realnych. Podam wam 100% pasujący przykład.
Nikt się nie interesował Irakiem, Afganistanem, dopóki nie odnaleziono tam ropy naftowej. Więc USA postanowiło wyruszyć tam z "misją pokojową". Oczywiście w celu zagarnięcia bogactwa, a my jako Polska dzięki naszemu kochanemu rządowi poszliśmy tam za nimi co osobiście potępiam...
Dalej: nagle wszystko ucichło... Skończyły się informację o sytuacji w Afganistanie, w wiadomościach milczą. Ale co z tego?
Zobaczcie jak nagłośniona jest sprawa nieludzkie traktowania ludzi w Iranie. NO I KOŁO SIĘ ZAPĘTLA!!! USA wyruszy lada dzień tam z "misją pokojową". To wszystko pie*dolnie (sorry za słowo, ale taka prawda) w momencie, kiedy przeholują i wejdą do kraju, za którym będzie stała Rosja/Chiny/Japonia... i CO? WOJNA ŚWIATOWA!!!
Niestety. A w takiej sytuacji będziemy pierwsi do odstrzału... Nasze układy z Rosją są na poziomie handlu. TYLKO! Myślicie, że te wszystkie tarcze antyrakietowe są dla nas? ONE SĄ PO TO ABY USA MOGŁO SIĘ OBRONIĆ...
Podsumowując. Ten świat jest okrutny i trzeba to sobie uświadomić a nie szukać wyjaśnienia w bajkach typu ilumiaci, masoni i syjoniści...
Ja wam mówie, jak nie będzie jakiejś wielkiej rewolucji, to będzie wojna.
Taka prawda.
Dużo tego po internecie krąży
Dużo tego po internecie krąży
Typowy nabijacz postów...
@Topic i Dwarfar
Myślisz, że jak ustawisz sobie do awataru napis "Nowy porządek świata" i w sygnaturce "FREEDOM!" To coś zmieni... Takie akcje są śmieszne, ale żyjemy w WOLNYM kraju i dlatego możesz robić takie rzeczy. I jeżeli naprawdę istnieje jakaś organizacja sterująca światem to ma (za przeproszeniem) głęboko w d*pie do czego nawołujesz... Do świadomości, hah aż śmiać mi się chce...
Ta, ostatnio dość popularne są filmiki o miastach (np. Kijów) gdzie słychać tajemnicze dźwięki w tle rodem z "Wojny światów". Najbardziej irytujące jest to, iż jacyś ludzie tym wszystkim manipulują i zawsze znajda się chętni by w to uwierzyć, a czasem i fanatycy.
Co to ma do Illuminatów? Nawet naukowcy mówią, że to bardzo możliwe, tak więc nikt sobie tego z palca nie wyssał. -.-
Przepowiednie typu karta z wierza i ludzmi z wzorami olimpiady sa jak najbardziej glupkowate : d Rownie dobrze mozna by bylo dac karte z czlowiekiem ubranym w dwu kolorowy stroj stojacym na trawie czy cos w tym rodzaju i mowic ze cos sie stanie na mistrzostwach eu w pilce noznej. Jak sie cos stanie to karty niby mialy racje, jesli nic to znaczy ze tym razem karty nie przepowiedzialy przyszlosci. Kolejne zasmiecanie ludziom glow : d
hmm... Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze...
To jest prawda od dawna znana i jakże aktualna.
"Illuminaci - Co sądzisz ?" A co to? A tak na serio to je**** mnie to, o ile istnieją to niech sobie rządzą dalej tym światem czy jaki tam uj...
Tak dla "klimatu" polecam obejrzeć (dwie części po 15min, jest krótki opis): http://www.sadistic.pl/the-american-dream-vt107711.htm
I tak na koniec powielę słowa kogoś wyżej: światem rządzi tylko i wyłącznie kasa, a reszta to dodatek.

@Mesjah dokładnie, mnie też tak szczerze to wali, są czy nie, szczerze gawno mnie to obchodzi i tak bym z tym nic nie zrobił,
ludzkie życie, takie krótkie, jesteśmy tylko pielgrzymami na tej planecie jak to napisał Norwid...
nie widziałem filmikow, ale zakładem że są o tym, że pieniądze papierowe nie mają pokrycia i są jedynie "psychologiczną" walutą, ustaloną przez społeczeństwo...
wiec tak naprawde pieniadze są iluzją, a liczy sie władza i pozycja(ktore paradoksalnie mozna zdobyc dzieki kasiorce) ;d
@WujekKijaszek
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ykWk76SAbQI
Polecam - w prosty sposób omówione to co powiedziałeś
Najśmieszniejsze jest to, że te osoby, które wierza w Illuminatow, i inne takie, za cholere nie udowodnią, że mają racje. Będą ci mącili, że oni otworzyli oczy, że oni widzą, że oni znają prawde, i takie tam. To typowi fanatycy, którzy ślepo podążają za czymś, i tak na prawde sami nie wiedza, czemu to robią. Bardziej ogarnięci, sypną jakims "jedynym, prawdziwym" filmikiem na YT czy blogiem, a ich ulubioną obelgą do "niewierzących" jest to, że dali sie zmanipulować telewizji. Czyż to nie jest wspaniały okaz czystej hipokryzji?
Cześć. Ostatnio kolega napastuje mnie Illuminatami i nowym porządkiem świata czy czymś w tym rodzaju. Wysłał mi linki odnośnie kart illuminatów oraz różnych zdarzeń które tak jakby zostały przez owe karty przepowiedziane. Wystarczy wpisać w google ową frazę a wyskakuje masa wyników. Trochę śmieszy mnie to bo nie chce mi się wierzyć w takie coś ale z drugiej strony kiedy się w to tak ostro wczytam to jednak wydaje mi się że coś w tym jest. Najbliższa karta z tego co zauważyłem na jednym forum pokazuje wierzę oraz ludzi którzy posiadają koszulki w kolorach okręgów olimpijskich. Piszą że jest to powiązane z igrzyskami i prawdopodobnie katastrofą która właśnie wtedy nastąpi. Co o tym sądzicie, czy wierzycie w to czy raczej lepiej to olać ?
Tsk, te karty pojawiły się ostatnio w artykule na JoeMonsterze.
A co do całego pytania... nawet jeśli tak jest, to jak ktokolwiek zamierza z tym walczyć? Mówiąc o tym dookoła, buntując się przeciw władzy czy coś? Przecież nawet nie macie pojęcia KOGO tak naprawdę powinniście atakować. Koncerny? Przy całej liczbie szarych mas zrobienie im krzywdy jest niemożliwe raczej. Władze państw? Spoko, przecież "ci stojący w cieniu i rządzący światem" (czy coś takiego) mogą podsunąć wam kogoś, kto niby jest jednym z was, a tak naprawdę będzie ich marionetką. Albo usunąć zbędnych...
Szczerze mówiąc, mam w d*pie wszystkie teorie spiskowe. Ja skupiam się na tym, by jakoś ustawić sobie przyszłość, zdać studia, znaleźć robotę, założyć rodzinę etc. Krótko mówiąc - zamierzam zająć się swoim życiem, bo spędzanie czasu nad teoriami spiskowymi to głupota. Może i jestem ślepy, ale zwyczajnie szkoda mi czasu na oglądanie materiałów o tym jak się nami manipuluje...