Hi, ostatnio się zastanawiam czekając na AC unity- czy Templariusze mogą być inną nazwą illuminatów? Czy mogą żyć wśród nas? Jeśli tak, to czy istnieje jakaś organizacja czy cuś do zwalczania tego szajsu? Piszcie co o tym myślicie.
Illuminati
Nie? Poczytaj o templariuszach i odpuść sobie gry bo widać , że trochę ryją ci główkę. Iluminati to wymysł ludzi ograniczonych którzy chcą być kontrolowani. A templariusze to prosty zakon.
Hi, ostatnio się zastanawiam czekając na AC unity- czy Templariusze mogą być inną nazwą illuminatów? Czy mogą żyć wśród nas? Jeśli tak, to czy istnieje jakaś organizacja czy cuś do zwalczania tego szajsu? Piszcie co o tym myślicie.
For me raczej assasini to mogą być iluminati xD
Zwalczania którego szajsu? Tego, który nie istnieje? Jak chcesz zwalczać coś, czego nie ma. No i jak wyżej. Odstaw gry, ew zacznij samodzielnie myśleć, a nie być warzywem
Słyszałem że Reptilianie razem z Anunnkami coś tam kombinują i chcą ich zwalczyć, jednak będzie to dopiero możliwe gdy Nibiru zbliży się do Ziemi na wystarczającą odległość.
Ubisoft = Illuminati.
Tyle w tym temacie
polecam kilka materiałów video
A templariusze to nie iluminaci, 2 zupełnie inne zakony.
Słyszałem że Reptilianie razem z Anunnkami coś tam kombinują i chcą ich zwalczyć, jednak będzie to dopiero możliwe gdy Nibiru zbliży się do Ziemi na wystarczającą odległość.

A kto wie? Ja nie neguje jak i nie podpisuje sie pod takimi rzeczami. Nie widzialem, nie potwierdze, widzialem w internecie, TYM BARDZIEJ. Obejrzalem troche tego (np. Antichrist Conspiracy) ale mysle, ze najlepiej jest utrzymac pewien dystans i nie zostac zjedzonym przez wlasny punkt widzenia.Nie moglem znalezc fragmentu na yt wiec daje go w filmiku, polecam obejrzec podany przeze mnie fragment:http://youtu.be/wb7kPaM8cfg?t=23m29s23:29 - 23:58
Illuminati nie mają żadnego potwierdzenia. Nie ma żadnych dowodów na to, że "organizacja rządząca światem" istnieje. Tak jakbym ja teraz powiedział, że po wodą czai się święty zakon delfinów, który kontroluje władzę za pomocą indoktrynacji i kontroli umysłu. Illuminati to to samo co El Dorado w dawnych czasach. Coś o czym każdy słyszał, ale nikt nie znajdzie nigdy potwierdzenia. Też nie wykluczam tego, że coś takiego może istnieć, no ale na tą chwilę są to tylko legendy i mity
Zrobiłeś mi dzień. A co do tematu, to nie bardzo rozumiem tok myślenia autora.
To by wyjaśniało bugi w których postacie mi w grach znikały, coś mi śmierdziało iluminati!
Illuminaci to nie mit, bo ta organizacja naprawdę istniała.
Natomiast wysuwanie teorii dotyczących realnego świata z powodu gry.... loool...
Może wśród nas są jeszcze Smoki i Templariusze, a Sekretny Świat naprawdę istnieje (przepraszam za spolszczenia;( )
Wracając do Illuminatów, to na forum jest pełno ludzi, którzy "przejrzeli" na oczy i wiedzą co się kroi (hemoglobina, mistyfikacja, NWO - te sprawy). Jak to jest, że jeszcze nie ma tematów: "Illuminaci chcą nas zabić ebolą!". A może czekaliście na jakieś oficjalne info w telewizji: "Beata Tadla. Witam państwa. Organizacja o nazwie Illuminaci ma zamiar wprowadzić NWO i wybić tym samym połowę ludności. Na początek dali nam wirus eboli"? Czyżbyście przespali wielki moment wprowadzenia NWO? FAIL. Prawda jest taka, że nawet się nie połapiecie, kiedy to się stanie, ale róbcie takie tematy, bo mamy z czego się pośmiać.
Istnieja, nie istnieja, who cares. Sam siedze w temacie troche i pewne jest to, ze niczego nie mozemy brac za pewne, a tymsamym nie mozemy byc pewni ze cos nie istnieje. Jezeli twardo bronimy swoich racji w temacie, na ktory nie ma twardych, namacalnych dowodow, to jestemy ograniczeni umyslowo bo mozg nie potrafi tego przetrawic, dla wlasnej wygody i bezpieczenstwa psychiki. Mowie psychiki bo takie tematy i przemyslenia potrafia ja wywrocic kilkakrotnie. Temat ocean, a nie wiemy co jest na samym dnie tego oceanu, wiec ja proponuje trzezwe myslenie i traktowanie tego wszystkiego jako ciekawostke o ktorej bedziemy wiedziec conieco w razie takiej potrzeby.
Denerwuje mnie myślenie Iluminaci = wolnomularze. To nie jest to samo!
A NWO to chyba najgorszy twór ludzki. Masa ograniczonych ludzi, wkręcających sobie chyba do bani jakieś dobre copypasty.
Tak jak kolega napisał powyżej. Istniała w XVIII organizacja o nazwie Illuminaci Bawarscy, bardziej był to klub zrzeszający światłych panów (intelektualną elitę) z tego co pamiętam. Szybko upadli. Dziś kiedy w USA ludzie są coraz głupsi dochodzi właśnie do takich rzeczy, że wymyślają różne rzeczy. Oczywiście istnieją takie organizacje jak Skull and Bones, Grupa Bilderberg zrzeszająca bogatych ludzi i polityków (Marek Belka był jej członkiem), ale są to raczej elitarne kluby dla bogatych ludzi, których kręcą takie klimaty udawania, że robią coś tajemniczego.
Templariusze mogą być inną nazwą illuminatów
illuminatów

Jak wierzysz w gry to czekaj na wirusa Technocyte ;D
Illuminati istniało,ukryło się i teraz jest cisza(nie liczyć memów i reakcji ludzi).
Mowicie tak, jakbyscie byli swiecie przekonani ze to prawda ^^ a prawda taka ze powielacie kolejne spekulacie
Kto powiela ten powiela. Według mnie jest wprost idiotyczne (nie obrażając nikogo) posługiwanie się terminami nie znanymi mu. I dlatego dochodzi do czegoś takiego jak armie gimbusów wierząca, że to co jest w serii AC to prawda.
http://www.youtube.com/watch?v=mn6WnBqcWZg drugi filmik wyśmiewający teorie spiskowe tego chłopaka, Vagabonds.
To ja się spytam tak z ciekawosci czym się różni wiara w illuminati od wiary w boga bo z tego co tu wyczytałem oba są nie potwierdzone.Jednak ludzi wierzących w illuminati nazywa się wariatami/szaleńcami/debilami,a wierzących w boga katolikami itp.
Denerwuje mnie myślenie Iluminaci = wolnomularze. To nie jest to samo!A NWO to chyba najgorszy twór ludzki. Masa ograniczonych ludzi, wkręcających sobie chyba do bani jakieś dobre copypasty.
Brawo, oni chcą żebyś tak myślał.