Jeszcze jak to prawidłowo napiszesz będzie spoko haha
Cóż iMetin żyje z takich jak ty dumbum także działaj broń dalej adminów bo jeszcze stracisz jedyny dochód haha
iMetin - Najstarszy prywatny serwer metin2 w PL i autorska postać - Czarodziejka
Albo niech ci dadzą jakąś umowę na dzieło czy coś żebyś miał jakieś ubezpieczenie typku haha
Nic nie dostaje za to Ale foliarzowi ciężko do rozumu przemówić
dumbum wiesz za friko robić dobrze komuś no jakąś w to nie wierze haha
Ta dyskusja do niczego nie prowadzi. Coś sobie ubzdurałeś i tego sie trzymasz, no nic. Miłego dzionka, troszkę się hamuj z tymi kłamstwami
HAHA ten dalej ciągnie temat no ok miłego wieczoru i robienia dobrze administracji iMetin pozdro typku
@Karatas jak ty jakimś gównem jesteś. Połamali cie z twoja gildią lata temu a rany dalej nie zagojone. Graj lepiej w bierki. Metin to gra dla ludzi bez waginy między nogami. Nie pozdrawiam.
Jakby nie administracja iMetin to moja gildia była by niepokonana do teraz …-
Może ty kojarzysz MyL0rd gildie o nazwie BlackR z nami nikt nie umiał wygrać …
@Karatas przestań tworzyć te fantazy, odklejeńcu. W chuju mam co tam beczysz. Ściek jesteś zbity i z podkulonym ogonem uciekłeś. Nie pisz do mnie nie pytany
Potrzymaj tam dumbumowi bo ulewa mu się przy adminach iMetina haha
Pytałem osób, które grały od 2010 i wtedy najlepszą gildią było Reunion. A o żadnym BlackR nikt nigdy nie słyszał xD, cytuję “to jakieś nic nie znaczące gówna, pierwsze słyszę”
Pytałeś chyba ręki czy się nie zmęczyła