(imperium) white rose

Fazki z moimi. Całe życie z wartiatami.

Co trzeba zrobić, aby móc się do was przyłączyć?

Trzeba:

1. Grać w Allodsy

2. Nie być chamem

3. Pracować na rzecz sekty (robić questy gildijne, supportować słabszych)

4. Nie śmiać się z brody, że dostał bana na forum na 72h i nie może tego przeczytać :D (ale to nie jest warunek konieczny)

Jeśli ktoś nie do końca przekonany jest do Allods'a, to być może to video wpłynie na jego decyzję:

http://youtu.be/Z2f4M2QZcRk

Gildia jedna z lepszych , lecz odszedłe , ponieważ gra była nudna i monotonna , lecz jak komuś się podoba gra , polecam gildie pomogli mi zawsze , mimo że zadawałem mnóstwo pytan ; ) .

Na chwilę obecną rekrutacja zamknięta, mamy komplet.

tylko czemu w miestach jest poprostu pusto nikogo nie ma??

Pewnie dlatego, że w Allodsach są ciekawsze rzeczy niż stanie w mieście. ;]

Rekrutacja otwarta, wolne 4-5 miejsc.

Pewnie dlatego, że w Allodsach są ciekawsze rzeczy niż stanie w mieście. ;]Rekrutacja otwarta, wolne 4-5 miejsc.

aha caly server siedzi w allodsach...thx za odpowiedz..

Prosze o nie spamowanie w tym temacie, gdyż karane to będzie publiczną kastracją na Starym Placu.

Prosze o nie straszenie biednej gawiedzi kastracją ..i to jeszcze na starym placu :D .Beka...;]

Dzisiejszego dnia przegraliśmy nasze pierwsze starcie astralne, walczyliśmy najdłużej ze wszystkich (około półtorej godziny dłużej niż pozostałe starcia) jednak tej nocy gildia Destruction była od nas silniejsza. :]

Dzięki za przyjemne ac.

W przyrodzie nic nie ginie, dlatego po ostatniej przegranej walce o Alloda, sobotnia potyczka zakończyła się spektakularnym sukcesem White Rose! Takiego zgrania i i taktycznego podejścia może nam zazdrościć każda gildia.

filmik?

W najblizszej przyszłości planowane są dwa clipy, ale więcej szczegółów wkrótce.

Moglibyście powrzucać więcej screenów ?

lub zrobić temat ogólny ze screenami

co do Allods Wielką ochotę mam w to zagrać ale niestety to jest niemożliwe gdyż po każdym wyłączeniu allodsa mi coś go blokuje i muszę od nowa instalować ;/

Ogólnie jak to bywa, zawsze się zapominam robić screenów w najlepszych momentach, tutaj coś wygrzebałem archiwalnego:

Grupowy queścik:

Czekamy na starcie:

2yyedls.jpg

Dziś zrobiłem sobie chara zobaczymy jak to będzie czy rekrutacja otwarta jest? jeśli tak to się zgłoszę na około 20+ lvlu bo wtedy będę miał pewność że będę grać

na razie mam 17 poziom profesja palladyn

Dziś zrobiłem sobie chara zobaczymy jak to będzie czy rekrutacja otwarta jest? jeśli tak to się zgłoszę na około 20+ lvlu bo wtedy będę miał pewność że będę graćna razie mam 17 poziom profesja palladyn

Dla aktywnego gracza się miejsce znajdzie. :]

Ja też bym się chętnie przyłączył . Czy są nadal miejsca?