(imperium) white rose

Tak, są.

A do kogo napisać aby się dostać do glidi ? nick w grze : Babymoree

Dla przykładu do nich: Freddy, Nimreanim, Kesa, Nivellen.

a teraz są jeszcze wolne mijsca ? bo chciałbym zacząć grać w allodsa już pare razy zaczynalem ale jakos samemu nudno bylo. z ludzmi w gildii pewnie bym pogral dluzej.

ja bym chciał do was dołączyć ale dopiero postać stworzyłem :/

Gildia jeszcze istnieje? Są wolne miejsca? Jak są to dobije trochę lvl i będę mógł dołączyć.

O ja ,sorry ,że nie gram.Dzięki za wyrozumiałość.Szacun dla Yanglegend i wszystkich klanowiczów ,pozdro ziomale .Mam problem teraz bo opłaciłem subskrybcje w SWTOR ,kuwa, jak zapłaciłem to pogram ,za kare chyba :D ? A mogłem w AoC,kużwa błędna decyzja.White Rose respect and szacunek ,porządna gildia .Jakby co ,to to jest posag Lusi ,ok żarty.Jakby ktoś wbijał na Allods pl, polecam gildie White Rose .

Gildia jeszcze istnieje???

WHITE ROSE

White rose (oficjalnie najlepsza gildia na świecie)

TEAMSPEAK:

(server: 91.234.146.131 kanał: White rose )

White rose jest obecnie jedną z najsilniejszych gildii po stronie Imperium. Od czasów kiedy zaczynaliśmy dopiero naszą przygodę z Allods online sporo się zmieniło. Jednak zachowujemy większość z tych standardów, które to były fundamentami gildii na samym początku. Nie mamy wymogów co do wieku graczy (chociaż większość stanowią gracze 20+) ani co do poziomu postaci, czy doświadczenia w grze. Dalej kluczowa jest dla nas pozytywna atmosfera i zachowanie pewnego poziomu - wolnego od dramy i spinania się. Niektóre gildie mają profil: hardcore, inne semi-hardcore, My stawiamy na profil: fajni ludzie.

Nasza rekrutacja jest jak najbardziej otwarta, mimo, że obecnie mamy około 140 graczy.

HQ:

-Freddy

-Orodiel

-Nivellen

-Kesa

-Freddy

-Varda

-Nimreanim

-Fallenlilith

-Yanglegend

Film z rajdu:

Film z ekspedycji astralu: