Infinite Aion - jacyś chętni?

Są na forum jakieś osoby chętny by trochę pomłócić na Infinite Aion? Jak na razie szukamy jakiejś sensownej ekipy by razem pograć, bo w grupie zawsze gra się przyjemniej, na dziś dzień jest nas trzech: Dixell, ja i znajomy z RoM'a, z którym grałem przez jakieś pół roku. Jeśli ktoś chciałby się przyłączyć, to zapraszamy na serwer East, rasa Asmodianie, miło by było również dogadać w sprawie klas, żeby nie wyszło, że wszyscy grają tą samą ;)

W razie czego, można się deklarować w tym temacie.

Infinity Aion to jest jakis serwer prywatny? A jesli oficjalny to jesli platne to nie pogram, jesli free to zagralbym bo w Aiona nie gralem ;p

Tak, jest to serwer prywatny ;p

Gram na nim od roku. I od roku mam 9 level. Wchodzę tylko po to, by przekonać się, że nie mogę zrobić tych pieprzonych questów bez party :P

A jakie macie klasy? Ja mam shieldera, ale chętnie pogram clerem jeśli zajdzie taka potrzeba.

Gram na nim od roku. I od roku mam 9 level. Wchodzę tylko po to, by przekonać się, że nie mogę zrobić tych pieprzonych questów, bez party A jakie macie klasy? Ja mam shieldera, ale chętnie pogram clerem jeśli zajdzie taka potrzeba.

Co do Dixa, to sam jeszcze nie wiem kim gra, ja miałem SM, ale chyba będę robił melee dps'a, z trzecim chętnym dopiero dziś rozmawiałem, więc będzie postać dopiero robił, tak więc klasy to jeszcze otwarta kwestia.

Zobaczę ile naprawili od czasu gdy grałem i możliwe że zagram :)

Mam tam ponad 50kk więc jak komuś potrzeba na dobry start to piszcie na gadu.

Ja bym zagrał ale mam za słabego kompa może jak będe miał lepszego kompa to zagram.

Kurcze dlaczego ja nie mam dobrego kompa OMG :D

czemu nie eliosami mam tam gladiatora 40 lvl :)

CHolera jasna pogralbym w to naprawde.... Ale cos mnie strzela jak se pomysle ze bede musial znowu craftowac itemy, marnowac moje zyccie na gre w MMO, gnic przed kompem.... To trzeba przemyslec na powaznie :)

Panowie , przeicez wszyscy wiedza , ze polowa servow prywatnych Aiona jest zabugowana .. Zreszta po tym patchu 2.0 tam bedzie koszmar ^^ Grajcie tak jak ja , na oficjalu i bedzie fajnie ;)

A ja za choya nie mogłem zmienić języka z tych krzaków >.< pomimo przeczytaniu milionów tutoriali nadal d*pa. Da się skądś zassać full EU klienta?

Dobra, ja już ściągam, o ile mogę ;>?

craftowac itemy, marnowac moje zyccie na gre w MMO

ja na tym serwie mam elka 55lvl assasin i nie mam żadnego craftu rozwiniętego na wyżej niż 10 :D zbieram matsy i kumple mi robią :D

Da się skądś zassać full EU klienta?

Ehh... Ściągasz NCSoft Launcher i przez niego Aiona. Jak go ściągniesz zmieniasz wersje gry z EU na AN.

Panowie , przeicez wszyscy wiedza , ze polowa servow prywatnych Aiona jest zabugowana .. Zreszta po tym patchu 2.0 tam bedzie koszmar ^^ Grajcie tak jak ja , na oficjalu i bedzie fajnie

Grałem troche na oficjalu, ale jak mi się kasa zaczęła kończyć to miałem dość i gry i tego serwera. A tak dużo bugów nie ma, na początku przyszłego miesiąca mają zrobić questy w Inggison, TH(taloc hollow czy jakoś tak) i coś jeszcze. Na chwilę obecną działa all z poprzednich patchy, a z 2.0 cały udas temple.

tak więc klasy to jeszcze otwarta kwestia.

Na chwilę obecną najlepszy PvP jest ranger, a PvE gladiator i Sorcerer. Oczywiście jest to reguła z wyjątkami, ja asskiem mam lepszy dps od tych dwóch :D Coś ostatnio chyba też zrobili że templar się w pvp wybił, ale ręki sobie odciąć nie dam.

Dobra, ja już ściągam, o ile mogę ;>?

A czemu nie, im więcej tym lepiej :D. Ja automatycznie polece moją gildię Elyos, EVA ciśniemy dużo inst, chętni pisać do: mnie(Aranisus), Cyriod bądź Angelka.

No ja mam tam bodajże 38 gladka

Dobra spróbuje jeszcze raz jak zassam...chodzi o to że robiłem wszystko wg tutoriali a język i tak się nie zmienił :P

Ale czy przyjelibyście takiego zielonego i nie ogarniętego?: (

Ale czy przyjelibyście takiego zielonego i nie ogarniętego?: (

Od tego jesteśmy :D

SORC NAJLEPSZY NA PVE !?

Tyś chyba zgłupł .

Sorc jest jedna z najlepszych klas na PvP , Glad na PvP rowniez jak sie dobrze ubierze . Kazda klasa jest dobra na PvP , jak sie ja ubierze .

Cree slonko, moze jakas liste zrobimy ?

Ps: popraw nazwe tematu 'Infinite Aion' ;)

Już poprawiłem, w razie czego wypisujcie nicki, poziom i klasę.

Nick: Cree

Klasa: Assassin (a raczej przyszły assassin ;))

Poziom: 6