craftowac itemy, marnowac moje zyccie na gre w MMO
ja na tym serwie mam elka 55lvl assasin i nie mam żadnego craftu rozwiniętego na wyżej niż 10
zbieram matsy i kumple mi robią ![:D]()
Da się skądś zassać full EU klienta?
Ehh... Ściągasz NCSoft Launcher i przez niego Aiona. Jak go ściągniesz zmieniasz wersje gry z EU na AN.
Panowie , przeicez wszyscy wiedza , ze polowa servow prywatnych Aiona jest zabugowana .. Zreszta po tym patchu 2.0 tam bedzie koszmar ^^ Grajcie tak jak ja , na oficjalu i bedzie fajnie
Grałem troche na oficjalu, ale jak mi się kasa zaczęła kończyć to miałem dość i gry i tego serwera. A tak dużo bugów nie ma, na początku przyszłego miesiąca mają zrobić questy w Inggison, TH(taloc hollow czy jakoś tak) i coś jeszcze. Na chwilę obecną działa all z poprzednich patchy, a z 2.0 cały udas temple.
tak więc klasy to jeszcze otwarta kwestia.
Na chwilę obecną najlepszy PvP jest ranger, a PvE gladiator i Sorcerer. Oczywiście jest to reguła z wyjątkami, ja asskiem mam lepszy dps od tych dwóch
Coś ostatnio chyba też zrobili że templar się w pvp wybił, ale ręki sobie odciąć nie dam.
Dobra, ja już ściągam, o ile mogę ;>?
A czemu nie, im więcej tym lepiej
. Ja automatycznie polece moją gildię Elyos, EVA ciśniemy dużo inst, chętni pisać do: mnie(Aranisus), Cyriod bądź Angelka.