ja grałem ale umiałem wejść tylko na test server dlaczego ?
jak powiecie czemu to możecie mię pisać na listę
ja grałem ale umiałem wejść tylko na test server dlaczego ?
jak powiecie czemu to możecie mię pisać na listę
Bo nie zmieniłeś wersji gry na US
Nick: Aranisus
Klasa: Assasin lvl 55
Serwer: East
Rasa: Elyos
to sie dzisiaj starego zapytam czy mogę to zainstalować a możecie mi jeszcze podać jak co krok po kroku zrobić bo mogło się coś zmienić od czasu kiedy grałem
To ja za dwie godziny gdzieś będe gra, mam nadzieje, że na vencie to posiedzimy co?
@down
Asmo?
Tam jest ponuroo i zmua. No dobra, będziem se sobą rywalizować ;d
Dixell
Warrek-pewnie Templar
Asmo
Lumiel(east)
Nie wiem jak na privachale na globalu gra kim innym niż mag/łucznik mija sie z celem.
ja będę grał na nowo
server:lumiel
nick rafaello1243
królestwo nie wiem które wybrać jakieś sugestie
Zna ktos strone, gdzie moglbym pobrac z torrentow? O.o alt nie dziala ; o
Ok ja zaczynam na east magiem nick: Yberion
UWAGA !!! Zmienilismy strone na ELYOS. Przepraszamy jezeli ktos zaczal na ASMO z mysla, ze bedziemy razem grac. Jezeli jest taka mozliwosc, to fajnie byloby jezeli zaczelibyscie grac po stronie ELYOS.
Jezeli zdecydujecie sie na gre po stronie Elyos, podajcie swoje nicki, postaramy sie zrobic jakas liste.
ja mogę grać a na jakim servie
Zobacz 1 post i pomyśl >.>
UWAGA !!! Zmienilismy strone na ELYOS. Przepraszamy jezeli ktos zaczal na ASMO z mysla, ze bedziemy razem grac. Jezeli jest taka mozliwosc, to fajnie byloby jezeli zaczelibyscie grac po stronie ELYOS.Jezeli zdecydujecie sie na gre po stronie Elyos, podajcie swoje nicki, postaramy sie zrobic jakas liste.
Ja również moge was zaprosić do gildi, jak już mówiłem
No żesz wach chudy byk jak was znajde to nie żyjeeeecie !!! zaraz zaczne od początku :/
Nick Yberion >.<
Hmm jakas konkretna postac potrzebna ? bo sie zastanawiam czy nie pograc i moze bym rozpatrzyl dana klase ;p
Cleric nigdy za wiele, templar.
Gwoli ścisłości, z przyczyn ekonomicznych zmieniliśmy frakcję konfliktu, nick mojej postaci - Creesonsky.
jutro po 17-18 z wami gram i bardzo, bardzo dobrze, że Elyosi, a nie Asmo
Dodawajcie do vipa Yberion to nas 5 już będzie.